Förvandla en tom Bic lättare till en akut firetool: återanvända saker mest folk kasta bort

denna video visar dig hur du sätter en död bic lättare till ett akut brand verktyg genom att skära av botten kan användas för att lagra fnöske.
Relaterade Ämnen

Min ta på Tom Bic nödsituation brand verktyg

efter att ha läst en "kompatibel med boonokian, tänkte jag prova det ut, men med en twist.Ursprunglig Design: Förvandla en tom Bic lättare till ett akut brand verktygNjut!...

Lägga till en Bic lättare din nyckelring med en 3d tryckta hållare.

Detta är en lätt knep att ha din tändare alltid med dig, på din nyckelring.Med en riktigt liten 3d ut bitar.om det passade orsak är innehavaren för hårt, du kan skära den med en metall såg att ge det lite elasticitet.Den är utformad att passa med sto...

BIC lättare Fireball

detta instructable är för alla er pyromaniacs där ute, som mig. Det är ett enkelt sätt att göra ett spektakulärt fyrverkeri; 6" strålar av brinnande gas, följt av en värmebölja och meter höga svamp eldklot! Läs vidare för att ta reda på hur!* Titta p...

BIC lättare nyckelring

det är dags att byta ut min Keychain Bic lättare.Detta kan göras genom att använda ett par tång nål näsa för att bryta vent lappa på tändaren.Först böja bit metall i sedan ut för att bryta den. Böja skarpa delar i.Sätta din nyckelring genom toppen.Nu...

Hur du sätter en tom Jack Daniels flaska till en lampa

Återanvända tomma sprit flaskor gillar detta en från Jack Daniels.Med vår steg för steg guide är det enklare än du kanske tror. Flaska lampor gör stora gåvor för nästan alla tillfällen!Steg 1: Förnödenheter som behövsHär är vad du behöver göra detta...

Förvandla din Windows XP eller Vista till en mac och Linux

detta Instructable visar dig hur du sätter din windows-dator till en mac och pc, samt kör Linux.-Jag rekommenderar att du har minst 2 GB RAM- och över 10GB utrymme på hårddisken (om du vill linux)Vista eller XP rekommenderas - jag gör detta på vista...

Förvandla en TI grafritande miniräknare till en Intervalltimer och skapa tid förfaller video

jag har alltid velat göra tid förfaller video, men jag har inte en kamera med en Intervalltimer funktion inbyggd. I själva verket, tror jag inte många kameror kommer med sådan funktion (särskilt inte SLR kameror).Så vad vill du göra om du vill göra t...

Förvandla en bruten 22" skärm till en ljuslåda

Har du en trasig display hemma? Behöver ett nytt ljus?!Återanvända bakgrundsbelysningen på din trasiga skärm!Jag hade en Samsung 22" panel, LCD var bruten, så jag beslöt att omvandla det till en ljuskälla.Första stegen är enkla: öppna displayen, få t...

Förvandla en sliten ut måttbandet till ett mycket stort utbud av ena foten regler.

Detta är ett litet trick som jag plockade upp från Don Asbee, min blacksmithing mentor.http://www.donasbee.comSteg 1: Detta band är redo för pensionenSteg 2: Snippers och en markör är de enda verktyg du behöver jag har klippt ut hela utbyggnaden av b...

Återanvända en död UPS i till en CNC Motor Controller inhägnad

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: ""...

Hur till: stål och pall bord / återanvända vägra

Hej Karl byggare! I detta instructable jag hoppas till steg för steg beskriver hur man skapar tabellen från en pall och bärgade stål. Detta är en serie av ibles jag kyrkoherden, om än en liten en, men jag hoppas ett ganska bra sätt att utöka begreppe...

Återanvända från ett skrivbord till en hylla!

jag återanvändas mitt skrivbord som jag använde till en hylla.Jag skär ett långt skrivbord om du vill ändra en layout av möbler i mitt rum.Jag gjorde en hylla av tall-woodboard som återstod.Hyllan travar en ombord på en ram av järn.Det är viktigt att...

Återanvända min Laser CNC till ett multiverktyg CNC

Hej. Jag hoppade i CNC världen i oktober förra året och jag har varit en passionerad entusiast sedan... Jag ofta titta på videor av DIY CNC och experimentera med nya saker. Mittförsta CNC projekt (rekommenderar för att ta en titt) blev en succé (men...

Illustrerad Guide till återanvända en disponibel akvarium Filter

detta är min första instructable och är avsedd att komplettera pixelinabitmap's "Billigt Filtration för ett litet akvarium instructable. Detta är inte avsett som ersättning, eftersom hans instructable ger en mycket mer grundlig förklaring av processe...

Återanvända en tom vodka flaska.

Hello!Jag hade denna tomma vodka flaska med mig i ett år nu. Några dagar tillbaka när jag såg denna liggande i min garderob, jag insåg i stället för att kasta bort det jag ville göra gott bruk av denna flaska. Så slutade jag utforma en Buddha på den....

Förvandla en tom trapphuset till lagring Loft

om du är i behov av några mer förvaringsutrymme och har du en tom trapphuset du kan bygga själv en loft och lagra alla dina skräp upp där.Min lägenhet är stor - det är en av dem bor/arbetar johnnys som är bara ett stort tomt utrymme. Den negativa sid...

Förvandla din återanvända kassen till en kanin fälla

kaniner eller andra smådjur som kalasar på din trädgård? Prova detta effektivt och lätt att göra djur fälla. Har förmodligen du allt du behöver redan, och du kan göra det i ungefär en timme.Steg 1: Hur det fungerar Detta är i grunden den gamla gammal...

Förvandla billiga amerikanska Store-Bought yoghurt till "Indisk yoghurt" (aka "Dahi" eller "Ostmassa")

denna tutorial ska show dig hur man gör en snabb och enkel återanvändbar "yoghurt-maker" rinna av överflödig vätska, förvandlas din billiga USA köpta yoghurt till en rättvis tillnärmning av riktiga indiska yoghurt/ostmassa/dahi--perfekt för rait...

Förvandla ett vanligt hårspänne till en färgstark hår tillbehör

denna handledning är ett enkelt sätt att förvandla gamla barrettes till söta våren tillbehör.Du kan även göra detta med pannband också!Jag älskar färgerna på min nya hårspänne!Steg 1: Vad du behöver Vad du behöver:-Ett hårspänne-Super lim-Annan färga...