Förvaringsbehållare för DIY Craft (från gamla resväska)detta projekt byggs som mitt projekt som jag postat förra December (DIY semester lagring behållare från resväskor) skillnaden är vad det används för. min grand barnens föräldrar trodde att detta skulle göra en stor lagring behållare för att hålla barnen hantverk leveranser alla tillsammans och organiserad.

Detta projekt görs igen från något som bott nästan ute det är användbart. Jag gav det ett nytt liv. Dessa gamla plast resväskor är bra runt barnen eftersom de kan ta stryk.

Detta är en mycket lätt & billigt projekt för att göra som lever inte ut det är användbart. Resväskor är mycket lätt att hitta och är mycket billiga i secondhandbutiker. Jag betalade bara mellan $1,00 till $4.00 per styck för dem. Den bara extra kostnaden jag hade i dem var den Ofärgad akrylisk sprayfärg som omfattade 3 fall, inte behövde köpa färg redan hade det.

Jag fortfarande planerar på att göra lite mer för mig själv med påsk och Halloween teman på dem.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Craft mäta & blandning Kit

Samtidigt redo att arbeta med vissa Shapecrete för vår Cheng konkreta bygga natt, jag grävde en plast 1 gallon jug ur papperskorgen och började skölja ut, den vanliga 3 fyllning och tippar att spola noggrant. På 2: a fyllningen, slog det mig att jag...

DIY Crafts frukt huvudbonad hatt hårtillbehör

I denna film ska jag visa dig hur man gör en frukt diy huvudbonad av gör det själv! Eller en DIY hantverk: frukt huvudbonad hatt hårtillbehör ♥♥My första DIY Video - DIY din egen palett ♥ https://youtu.be/3cpW4lUkqiQ ♥Tutorial för en makeup jag weari...

DIY Craft re-syfte, upp-cykeln en T-Shirt i en snygg matkassen. Video tutorial i slutet av detta instructable!

Här är en bra tutorial för åter purposing, upp-cykling en T-Shirt i en snygg matkassen.Video tutorial i slutet av den projetSteg 1: DIY Craft re-syfte, upp-cykel en T-Shirt i en snygg livsmedelsbutiker väska.Här är vad du behöver:Gamla T-shirtSaxVide...

Hur man gör egna kuvert | DIY Craft handledning

Hur man gör egna kuvert | DIY Craft TutorialI denna tutorial får du lära dig att göra kuvert med papper i bara några steg. Låt oss komma igång.Jo jag hoppas att du haft detta hantverk och så glöm inte att dela, kommentera, gilla och prenumerera.Följ...

Hemgjord Mini Grinder bälte hjul med DIY huvuden spindel med gamla Motor handborr

Hemgjord Mini Grinder bälte hjul med DIY huvuden spindel med gamla motorn handborrHemgjord Mini Grinder bälte hjulet ram här:Och mer material:1 st motor 50 Watts ta från gamla handborr1 st montering L fäste montera 42 serie Stepper Motor hållare för...

Glam förvaringsbehållare

Hello fellow författare :DJag har nyligen varit inaktiva att uppdatera Rita och skapa instructables redo för publicering av :)Så utan ytterligare stopp presentera jag "Glam lagring behållare" denna fiffiga $2,50 behållare, som Glam och fantastis...

DIY Halloween | Hur man gör en häxa hatt | DIY Crafts

Jag Visa DIY gör det själv steg för steg hantverk halloween häxa hatt! Detta är en video tutorial om hur man gör en elegant utan även spooky häxa hatt!❤Please prenumerera på min channel❤!https://www.youtube.com/user/MORENADIY/featuredSteg 1:Steg 2: M...

DIY Craft skum sko Charm armband

när du letar part favörer för en kommande födelsedagsfest, jag kom över några billiga sko charm som jag trodde skulle vara perfekt. Jag ville ha en söt sätt att presentera dem, dock. Jag handlade inte om att köpa Crocs-stil skor för alla, och även si...

Hur till vända gamla ficklampa till en kraftfull ficklampa med förvaringsbehållare

jag har en ficklampa om 10 år och det är med bara maktlös vanliga glödlampor. Jag ändrade det med en 1w led och slänga dessa enorma "D" typ batterier. Jag lägger små behållare i den. Jag satte små 16gb flash-disk men du kan sätta något som du vi...

DIY Craft styrelsen (eller Instructable styrelsen)

för detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en craft styrelse (jag kallar det en instructable styrelse) på detta forum jag ska fästa den instructables jag vill göra det mesta (du kan också använda det för instructables du har gjort)Ste...

Dinosaur Serving Dish - DIY Crafts

Dinosaurie serveringsfatI detta projekt ville jag visa dig hur vi gjorde denna cool dinosaurie servering tallrik som säkerligen kommer att få uppmärksamhet på någon insamling.[Titta på Video]För detta bygga behövde vi 2 billiga plast tallrikar från d...

DIY Crafts - enkla papperskort

I detta projekt kommer jag visa dig hur man gör ett enkelt papperskort hemma.Steg 1: Titta på videon!!!Steg 2: Samla dina leveranser!För detta projekt behöver du:-Papper-Sax-Penna-Band-Linjalen-Eraser-KompassSteg 3: Ta ett ark papper!Gör en kvadrat (...

DIY Craft handledning: "kom in" dörren Sign

i denna tutorial du lära dig hur man gör en skylt som hänger över din dörr och fäster på insidan dörrhandtag så du kan kasta dem på fester och människor kommer att inbjudas att bara låta sig. Fungerar utmärkt om du är värd en bakgård parti och ingen...

Hur man gör en söt papper båge för din gåva lådor-DIY Crafts

Denna handledning är det steg för steg instruktioner, så det är mycket lätt att underastand den.Vi inbjuder dig att prenumerera på vår youtube-kanal att titta på framtida videor!https://www.youtube.com/user/estoreromaniaGlöm inte att gilla, kommenter...

Frankenstein Halloween kort - DIY Crafts

I detta projekt ser du hur man gör en vacker halloween-kort.Denna handledning är det steg för steg instruktioner, så det är mycket lätt att underastand den.Steg 1: Titta på videon!Steg 2: Samla din suplies. För detta kort behöver du följande:vit kart...

DIY crafts

Förbered materialet:8 mm naturliga Blå kalcedon pärla X1No.72a 233 grön snoddar 0,5 meterNo.72a 523 guld gula snoddar 1 meterÖvrigt:Sax, mäta band , lättareSteg 1:Skär 1 m gula sladden i samma stycke. Sedan samlas tre binder med rep och binda en över...

Rack dem och stapla dem - förvaringsbehållare för pennor pennor etc

Jag hade problem med pennor, pennor, suddgummin överallt men aldrig där du var när du behövde dem. Sedan när jag var i stationära butiken, såg jag en lösning.Steg 1: Samla nödvändigheter medan tillbaka till plugget är tillgängliga Jag köpte en fil fa...

Origami papper kanin - enkel handledning - DIY Crafts

I denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en söt origami bunny!Steg 1: Titta på videon!!!Steg 2: Ta en fyrkantig bit papper (21 x 21 cm).I nästa steg kommer jag visa dig hur man viker det!Steg 3: Vik först.Vik papper upp till bildar en triange...

DIY Crafts Tutorials - lätt Origami rutan

I denna kompatibel ska du lära dig att göra en enkel origami box!Steg 1: Lyssna på lite bra musik medan är du att göra denna ruta!Steg 2: Ta en fyrkantig bit papper (21 x 21 cm).Ta en fyrkantig bit papper (21 x 21 cm).Steg 3: Vik först.Vik papper upp...