Foton-Steampunk etsad mässing påse** Edit, jag gjorde den till en Instructable -

Här är mitt första försök till en steampunk påse, tillverkad av mässing, nickle och läder. Låsa spännet är det enda jag gjorde, jag köpte den på Tandy läder, en läder leverans butik.

När det gäller material är här vad jag använde:
22 gauge mässing plåt
20 gauge nickel blad
En gömma från Tandy läder
En läder färg
En tur-lås väska lås från Tandy läder (http://www.tandyleatherfactory.com/en-usd/home/department/hardware/bag-clasps-closures/1307-504.aspx)
Mässing läder nitar från Tandy eller din Rekommenderad läder eller hantverk butik.
Vaxat läder tråd

För verktyg använde jag:
En justerbar juvelerare såg och knivar för att skära ut detaljer i nickel
En broms plåt bockning Finger Mount
En metall hoppa sax att klippa större bitar ut

Relaterade Ämnen

Stor mässing som

alla borde ha ett parav stora mässing tärningarna.Med fars dag kommer upp, ville jag göra något lite annorlunda. Nu har pappa spelar en massa brädspel och ibland jag har sett honom att Kisa lite för att se hur tärningen likvideras.Jag jobbade i en sp...

Steampunk rakning box

min vän hade en födelsedag, och jag ville göra något speciellt för honom. Han rakar med gammaldags eller nu retro safety razors. Han bar allt i en necessär eftersom det fanns ingen ordentlig resande fallet för dem. Då jag hittade på Internet några fi...

Steampunk VU-Meter

jag ville ha ett Nixie rör baserat VU-meter som en visuell leksak för min hemmabio så jag tog den enkla vägen ut och i princip skildes det ut allt.Rutan är en renoverad telefon ringer box - jag älskar finger skarvar på lederna och patina av år av åld...

Hatt-monterad klocka med flera timezone stöd och GPS-funktionalitet

Jag ville ha en klocka. Men inte bara en klocka! Jag ville att det skulle kunna ändra den timezone visas på luckan en strömbrytare. Och jag ville också använda den på Burning Man, för att visa min plats inte i tid, men i urtavlan adressering systemet...

Mästerskapet bälte

Jag kör en vecka Impro-Standup show i Melbourne: FNComedy.com.auKomikerna tävlar om mästerskapet bälten och här, jag kommer att dela min tekniker för att göra dem (bälten, inte komiker, de göra det själva).För detta projekt gör jag "All-australiska&q...

Bygga en robust modell SU

MiniArts 1:35 skala kit av den sovjetiska SU - 76M infanterikanonvagn byggd av Steve Zaloga för militär modellering.Den sovjetiska SU-76 var en av de mest producerade allierade stridsfordon av andra världskriget, underläge i röda armén endast av T-34...

Denna Etsy säljarens bärbara fotografering Kit

Jag har en butik på Etsy... faktiskt, jag har två. Jag etch mässing, koppar och några andra metaller för att göra saker. De flesta av de saker jag gör är nyckelringar, hängen och andra små bitar. Min etsning arbetar i omgångar, så när jag har något a...

Det är den stora Instructables pumpa Hand, Sunbanks

på Halloween natt, stor Instructables pumpa handen stiger från hans pumpkin patch och flyger genom luften med sin säck av digital patchar till alla barn.Varje år, den stora pumpan reser sig ur pumpkin patch som han tycker är den mest uppriktiga. Han...

Modell KM Bismarck byggt och konverterad till R/C

Tony Dalton beskriver att modellbåtar hans byggnad och ombyggnad av en KM Bismarck modell till en R/C.Här är Dragon 1:700 skala kit av berömda tyska slagskeppet Bismarck KM, bild 1. Efter att ha läst några positiva artiklar om kit jag beslöt att förs...

THEATRUM MAGICUS - en Steampunk mediaspelare för musik, foton och filmer

kära Steampunkers, kära vännerJag för några månader sedan jag var rensa upp min Steampunk Lab och jag upptäckte en massa gamla grejer och lämningar från andra projekt. Det var en vacker trä kropp bostäder från en gammal radio SABA, mässing beslag, sk...

Handgjorda Steampunk läder korsett med mässing Inlays och anpassade verktyg

Kolla in www.starboardsky.com för mer av mitt arbete!Följ mig på www.facebook.com/starboardskyleatherworks Handla mina objekt: www.etsy.com/shop/starboardskyLWSteg 1: Prepwork Så, eftersom detta var min första korsett, jag bestämde mig att beställa e...

En Steampunk mässing Tube Radio

Hej allaIdag har jag ett nytt projekt. En förändring från en tysk Radio Kit kallas - Franzis UKW radiosände Deluxe.Detta Kit är med ett rör som den gamla Tube radioapparater. Röret gör ljudet mjukare och mer melodiösa. Jag använde den kompletta elekt...

Mässing Steampunk påse instruktioner

nyligen jag laddade upp några bilder på denna påse med instruktioner, men efter en del arbete, jag har kunnat förklara det bättre i detalj.Jag har varit i steampunk i några år nu och det har drivit mig att prova olika färdigheter som läder arbetande...

Steampunk mässing Goggles 101. Rätt sätt gjort fel.

Vad som följer är den rätta vägen att göra Steampunk glasögon. Jag visar upp den grundläggande metoden och inte gå genom bygga av en färdig uppsättning glasögon. När du kommer till slutet av detta instructable kommer du fortfarande har lite designarb...

Steampunk tank pistol koppar och mässing med patina

detta är en enkel instruktion på hur du sätter en super soaker(ish) squirtgun till en cool zeppelin som pistol av mässing och koppar med patina.Steg 1: köpa plast pistolen Köp en billig förmodligen använt plast squirtgunoch mässing och koppar spraypa...

Steampunk stubbe Shrinking - hammare bildar konkava former i mässing blad

detta är en ganska grov grundläggande handledning om att uppnå konkava former i plåt med hjälp av en hammare och en stubbe. Denna video visar några tekniker inklusive krymper (kallas ibland diskning), sjunka, och en blick på att öka. Ledsen jag inte...

Cool automater/Faux Steampunk inspirerade CD-fodralet

En gång om året jag gör vissa entreprenadarbeten för ett riktigt häftigt företag som skapar "visuella wow" för nationella och internationella auto visar. När de meddelade att de anställa, bestämde jag mig för att jag behövde ett kreativt sätt at...

Folding mässing fläkt med etsat mönster

Jag ombads av min fru att göra en trovärdig steampunk fläkt. Vi beslutade att göra det av mässing blad med redskap tåget mönster etsade på framsidan. Nu, jag måste erkänna, dessa redskap är rent dekorativa, som är lite mot min kärnvärden. Men åtminst...

Gör en Steampunk bärbar hårddisk fall

att göra en Steampunk bärbar hårddisk fallSå du redan har en steampunked bildskärm och tangentbord och hatar att din bärbara hårddisk inte matchar, väl här är ett sätt att göra som viktig utrustning matcha och skydda den att starta.Material som behöv...