Fransk stickning TubeJag ursprungligen lärde mig hur man gör denna fiffiga lilla hantverk år sedan på sommarläger. Jag trodde det skulle vara roligt att besöka den igen! Slutresultatet kan användas för dekoration eller spela, vad du vill!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Awesome Finger stickning Tube

Steg 1: Samla leveranserDu behöver;PopsiclesSilvertejpToalettpapper rollGarnLimSteg 2: Äta PopsiclesÄter din 4 Popsicles kanske samla dina vänner och familj när du är klar kasta inte bort pinnar... Okej?Steg 3: Ren Popsicle pinnarSteg 4: Komma igång...

Hur man använder en fransk sticka

Häromdagen, jag postar en Instructable på hur man gör en billig och lätt franska sticka med en pappers-handduk röret och popsicle pinnar. Detta Instructable nu visar dig grunderna i att använda en franska sticka för att göra en fin lång garn sladd.St...

Big Boy stickning Stick

#2 son gjorde en Instructable, så #1 son fick också. Att vara äldre, var han hade att gå ett bättre, så makt verktyg inblandade.#2 son ville lära "fransk stickning", men utrustningen som finns var lite alltför girly. "Det är okej", sa...

3D tryckt två Peg Spool stickning - början

Min fru har nyligen tagit upp stickning och virkning, och efter att ha sett hennes make strumpor blev jag intresserad av processen. Så bort till datorer för att göra min forskning för att se vad andra före mig har gjort. I min gräva slutade jag upp a...

Stickning röret (nu med 3D utskrift!)

Ytterligare ett steg i oregelbundna strävan efter en fransk stickning verktyg som ser inte über-girlie, detta projekt visar hur man gör "Fransk stickning" med en skrot av plaströr.Att göra och använda röret gör en kreativ verksamhet för helgen -...

Kartong stickning vävstol

Nyligen upptäckte jag en värld av fransk stickning och efter att ha sett ett par filmer om det. jag tyckte det var lätt för mig att prova! Jag har aldrig stickat innan så detta var något helt nytt för mig.Jag hade garnet men jag hade inte någon stick...

"50" / femtio nyanser av "Crocheted" grå att hålla händerna varma - Vintage inspirerade Hand Muff / varmare med löstagbar blomma!

Värma händer = ett varmare mig! Mina händer är alltid de första att gå iskallt när det blir kallt ute men när de är varma jag är en glad Dam.Vi har alla sett muffar innan, jag hade en som barn och jag ser dem ibland visas på vinter bröllop. Vad jag i...

Uppfinning Dice

även den mest kreativa människor fastnar för idéer då och då - här är ett sätt att generera nya idéer - uppfinning Dice - en metod för att göra musa mindre ombytlig.Det är en uppsättning sex tärningar - var och en har ett tema; teman är:MaterialDrivk...

Viking väva halsband och armband

liknar fransk stickning här är en förvånansvärt lätt sätt att göra vävd metalltråd sladd för armband och halsband!Jag letade efter något intressant att göra för min bättre hälft som en julklapp och jag snubblade över denna mycket gamla metod att väva...

Stickad väska "Katter"

Snygga virkade väskan. Detta tillbehör kommer att vara ett ursprungliga tillägg till din look, och säkerligen skiljer dig från mängden, eftersom katter har en enorm armé av fans.Tanken är inte min. Ursprungligen, design diagrammet och beskrivningen a...

Lätt trä lucet sladd-making verktyg

är det tänkt att lucets användes av vikingarna - de har säkert funnits i hundratals år. En lucet kan användas för att producera alla typer av användbara och dekorativa sladdar och sladd-making är snabbare än de flesta andra metoder, inklusive fransk...

Episka craft misslyckas

I detta instructable, jag delar några av min craft sviker. Det finns några projekt som fungerat för andra men inte fungerade för mig på grund av vissa skäl och vissa projekt är min egen idé som jag tyckte fungerar men har misslyckats då satte i själv...

Franska (spole) stickning

Hej! :) Idag jag kommer att visa dig hur man franska sticka, eller som det är mer vanligt vet: spool sticka.Steg 1: leveranserTill att börja, kommer du att behöva några saker. Ett stort nystan garn, (jag fick en på Walmart) en fransk sticka, ett mått...

Lätt franska sticka hörselkåpan pannband

Jag har funderar på att göra min egen hörselkåpan pannband ett tag, men var inte säker på hur man närma sig den. Recenlty, jag gjorde en fransk sticka, och sedan gjorde en Instructable på hur du använder en. Jag var tvungen att sticka en sladd som vi...

Solar Powered vertikala DROPP Hydroponics med franska smide Detaljer * uppdaterad! *

jag verkligen ville ha ett sätt att växa en betydande mängd råvaror utan att använda någon makt som krävs en plugg att göra det, och att det ser bra - mer som möbel som du vill ha inne i huset. Så byggde jag detta.Det finns en miljon olika sätt att k...

Billig och enkel DIY franska Knitter

En franska sticka är en rolig liten leksak som tillåter dig att lätt sticka en mycket lång sladd. När du har skapat min sticka Spaghetti och köttbullar halsduk, påpekades det att en franska sticka kan vara ett enklare och snabbare sätt att göra det....

Variabel-storlek stickning röret med zip band

När jag var en ung flicka i 70-talet, hade jag en stickning Jenny och en medföljande Spool Knitter. KJ var cool för att sticka halsdukar och SK, som var en strippad version av KJ med bara 4 pinnar ovanpå en spole... Jag minns inte att göra något anna...

Gremlin Tube Hitch täcka

jag brukade rida ca 170 + miles per vecka på min väg cykel, så jag hade en hitch installerat på min bil för enkel åtkomst. Nu, tråkigt nog, jag är ner till 0 miles och inte längre bära en cykel rack så jag ville ha något att täcka hitch. Jag bestämde...

Franska tryck på kaffe (det enkla sättet)

En fransk press är en enhet som används för att brygga kaffe och många människor har berättat för mig att de är "svårt" att använda, men smaka riktigt gott.Jag var intresserad av detta, och eftersom jag behövde en ny brygga kaffe-enhet, beslöt j...