Freaky Cheshire Cat från Alice i Underlandet

Endast i ditt sinne:

Välkommen till endast i ditt sinne. En av mina goda vänner Michelle föreslog för att göra en Alice i Underlandet make-up så jag gjorde Cheshire Cat. Jag hoppas ni alla njuta ogudaktiga ser katten.

Make-up används

Paradise ansikte måla i rött

Fab ansiktsmålning: 144 citrongul, 105 tuggummi, 039 lila och lalaland lila

Wolfe ansikte och kropp måla i vitt

Diamond FX: neon bryter mot

Musik: YouTube

Se Steg
Relaterade Ämnen

Cheshire Cat Makeup

Hej alla!Detta är min rekreation av Cheshire Cat från Alice i Underlandet (Disneys version) och så hoppas du kommer gilla det! om Glöm inte att kolla in min youtube kanal www.youtube.com/jackiieel för flera andra videor!...

Alice Madness Returns - Cheshire cat

Hur man målar ansiktet som Cheshire cat från TV-spelet Alice Madness Returns.Steg 1: bas första disposition där munnen kommer gå, då täcker ansiktet i grått ansikte måla lämnar munnen avsnittet klart.Steg 2: päls för att få pälsen jag lagt fläckar av...

Cheshire Cat from Alice in Wonderland

Chesire Cat kostym tillverkad hemma. Huvudet var gjord av stoppning skum och plasic mesh bildar formen och täckt av päls tyg då retuscherade för att skapa de blå ränderna. Näsan och tänder var hand bildas från fimo. Ögonen var gjutna från polyester g...

Cheshire Cat kostym - Tim Burton stil

Hi!Detta är min första Instructable, så någon nyttig feedback är bra.För 2011 bestämde jag att jag skulle göra en Cheshire Cat kostym för en konvention, som andra ledamöter i min grupp gjorde Tim Burtons Alice i Underlandet. Jag beslutat att göra Che...

Alice i Underlandet Lip Art

Steg 1: Drottningen Med rött från min makeup forever flash lastpall ska jag placera Queens hjärtat i mitten av mina läppar.Steg 2: Cheshire Cat Med hjälp av NYX lippie i färgen ros jag är att placera det i remsor och sedan tar den varma Rosa från mak...

Hur man gör en DC unga rättvisa: "Cheshire Cat" Mask

Med DC unga rättvisa bakgrundshistoria är cheshire cat dotter till Sportsmaster, syster till Artemis och kärleksintresse av röd pil. Flickan är en utbildad lönnmördare och gärna ta på nästa uppdrag.För Wondercon 2016 bad min vän mig att hjälpa henne...

Alice i Underlandet kostym

lär dig hur du gör din egen Alice i Underlandet kostym!...

Lewis Carrolls Alice i Underlandet ca 1865

min 12-åriga kusin ville vara Alice i Underlandet för Halloween och jag bestämde mig att göra det rätt. Jag är en person som forskar allt och det måste vara perfekt. Så upptäckte jag att Lewis Carroll skrev Alice i Underlandet i 1865 menande hade att...

Alice i Underlandet

Alice i Underlandet...

Alice i Underlandet party dekorationer

vår dotter ville ha en Alice i Underlandet parti så här är de dekorationer som vi gjort. Slaktare papper, kartong, posterboard, mjukpapper, färg, varmt lim och lite tyg gå långt! Vi gjorde också hennes Alice dräkt....

Alice i Underlandet kjol för Halloween

för en Alice i Underlandet parti jag beslutat att gå som en otraditionella Alice; i stället för den vanliga Disney-inspirerade utseendet gick jag för en mer Gotisk, viktorianska kostym och inkorporerade delar av historien i en applikation på botten a...

Alice i Underlandet: Tweedle Dee och Dum inspirerad Makeup

Hej alla! Detta var en Alice i Underlandet Collab och jag blev inspirerad av Tweedle Dee och Dum. Min ögonmakeup inspirerades av deras kläder och jag målade även på sina kläder också, så hoppas du kommer gilla det! Om du tyckte snälla, kommentera, de...

DIY Alice i Underlandet blommor

Min Bestie är att ha en Alice i Underlandet Mad Tea Unbirthday Party. Inga Alice i Underlandet händelse är komplett utan dessa sassy, sjungande blommor som lär dig en sak eller två. Så naturligt, gick jag på ett uppdrag att göra några.Steg 1: materia...

Alice i Underlandet kjol

Jag gjorde denna kjol som en födelsedagspresent till min bästa vän. Jag köpte denna hennes halsband och beslutat att göra en kjol för matchning, med Cheshire Cat's citat inbäddat i ett flin längst ner på kjolen. Jag gjorde det en cirkel kjol eftersom...

Alice i Underlandet bokhylla

Förvandla en gammal bokhylla till något från Alice i Underlandet med kalkhaltig finish färg och decoupage!Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Saker du behöverBokhylla i behov av en makeover1 "x 12" furu plankor att reparera hyllan oc...

Tim Burton Alice i Underlandet blå tekanna klänning.

jag är väldigt passionerad om återvinning eller åter purposing objekt. Från ögonblicket jag såg denna återstod, jag visste att jag hade den perfekta idén för den.När jag gjorde denna kostym, visste jag att min lilla flicka skulle älska den. Att ha gj...

Cheshire cat inspirerad Makeup

Hej solsken!Detta utseende har inspirerats av Disneys ursprungliga rosa och lila Cheshire cat.Klicka på youtube länken för att se hur jag uppnått det.Njut av gott folk!...

Lilla um från Umbridge Tim Burton Alice i Underlandet.

Blev jag ombedd att återskapa denna klänning till en liten Alice i Underlandet fan. Det tog så många gårdar av tyg jag blev ganska förvånad. Jag handmålade varenda bit av band vita daisy mönster. Jag appliqued över 20 svarta små hjärtan. Jag använder...

Cheshire Cat tumla Dye grafisk skjorta

När jag var på hantverk butik, kom jag över dessa tyg färgämnen som är unikt eftersom de sprutas på tyget. Jag trodde detta skulle vara snyggt att spraya på stenciler och experimentera med färgerna.Jag älskar bär grafiska skjortor så jag tänkte att o...