Fri Form frukt pajvad kan vara enklare? Varför bråka med paj kastruller och rullande stift. OK... måste du rulla ut en gång. Här kommer jag dokumentera hur jag gjorde 2 fri form pajer, eller som jag upptäckte nyligen kallas galettes.

Vara mjuk... Detta är min första Instructable.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Crystal cMoy fri Form hörlursförstärkare

Denna hörlurar förstärkarkrets är skiljer sig från konventionella modern byggteknik i att det är luft Wired, P2P (peer-to-peer) eller fri form ledningar precis som i den gamla goda tiden av ventilen innan ingripande av PCB och transistorn.I stället f...

Fri Form XBee Remote

som lärare i Robotics jag har letat efter en universell fjärrkontroll lösning för min gymnasiet kurs. Även om jag har inget emot PS2 handkontroll layouten har vissa frågor och anslutningen är inte lika robust som jag skulle vilja. När du har en anslu...

Fri form böjda möbler utan formar / Del1

Hört talas om Zipshape? Det är en teknik som utvecklats av Schindler Salmeron som låter dig att rita en fri form profil kurvan för (säg) en bit av möbler, och sedan skär ett antal tänder i två ark tjock material som MDF. De anpassade-cut tänderna är...

Fri form lödning LED Tree

Detta är en rolig fri form lödning projekt för semester. Den använder två flip-flop kretsar för att lysa upp 16 lysdioder, och du kan ordna dem som du vill vill. Detta Instructable visar en (sorts) träd form.Fri form lödning använder inte ett kretsko...

Lätt som en PLÄTT - frukt paj

här är en lätt och fräsch sätt att göra en frukt paj. En stor paj börjar med en bra flagnande skorpa. När jag har tid, gör jag det från grunden. Det finns många recept där ute, men om du inte har tid eller har inte haft tur - använda en köpta kylda s...

Hur man gör skalle form frukt och grönsaker

Jag tror du har kul med många slags skalle, men aldrig gjort något med frukter eller grönsaker... denna skalle är världens första som relaterade med något du kan äta...men det kommer att vara en bra idé om du vill försöka göra en själv... och låt oss...

Fri form Pluggable LED (Power) plattan

detta Instructable beskriver ett sätt att göra en flexibel drivs yta att du kan hålla saker in på något ställe att driva dem.. Här visas lysdioder. Det är en post för Epliog laser utmaningen.Jag plågat min hjärna för något jag kunde göra snabbt men s...

Mini pajer Rosebud (äpple) - med en gluten fria alternativet

min man inte har en söt tand (eller fyllningar!) men plågas av en vete allergi. Så, kommer med en alla hjärtans dessert kan vara lite av en utmaning--särskilt eftersom jag inte vill konsumera smaskig efterrätt kalorier ensam.Genom att kombinera roseb...

Fantastiska hemlagade Apple knektar (stekt äpple pajer)

"Jacks", eller stekt pajer, är något av en södra tradition. Du hittar dem i flera sorter från sötpotatis till persika, men apple (jag har fått höra) är ursprungliga. De är ofta Funna i land butiker, små bensinstationer, och från tid till och med...

Forntida egyptiska honung, mutter & frukt Pi(e)

detta Instructable ger dig ursprunget till både paj & Pi i forntida Egypten och med hjälp av några "artistic license" föra dem tillbaka tillsammans i slutet genom en berättelse av en kockar paj. De 4 första steg berätta historien och det sis...

Introduktion till frukt Pizza

du har sugits in i planera en awesome fest för vänner och familj. Du har ingen aning vad efterrätt förbereda att wow dina gäster, för att inte nämna din kök expertis kanske inte med Emeril. Vad sägs om en paj? Vad sägs om en kaka, Jell-O formar, fruk...

Snabb Pi paj fickor

allt detta tal om paj hade mig sugen på en bit äppelpaj. Eftersom jag gillar bärbara äter, gjorde jag paj fickor.Jag har aldrig försökt någon typ av frukt paj innan... så jag fuskade! Det tog under 45 minuter från begäret att konsumera denna trevliga...

Stekt Pi pajer

dessa stekt pi pajer är det perfekta sättet att ring i Pi-dagen, oavsett om ugnen är på fritz (som min) eller om du bara vill ha lite djupa stekt åtgärder.Steg 1: Grejer Behöver du:Obakade paj skorpor--dessa kan vara kylda färdiga att använda typ ell...

Form i plats konkreta paver uteplats

För en tid jag ville skapa en uteplats utanför mitt hus men jag ville inte spendera pengar på uteplatsen asfaltläggare och en betongplatta hade inte utseendet jag ville. Medan forska online och på min lokala affär, hittade jag Quikrete WalkMakers. De...

Kanot, kajak byggnad Form och ånga låda från återvunnet pallar

Jag har byggt flera kanoter/kajaker genom åren, ofta med bärgades och återvunnet delar, så när jag såg en annons för gratis pallar på Kijiji, jag tänkte det skulle vara en bra tid att göra en instructable på den. För mig, kanot byggnaden är en fri fo...

Bakad Palsternacka Fries

Palsternacka fries och alla andra grönsaker pommes frites är mycket enkel. Du behöver bara ta bort huden med vegetabilisk potatisskalare, skär palsternacka i fries form och för 15-20 minuter på 200° C / 390° F. Du kan göra ugnen grönsaken fries från...

ThunderCats svärd av omen - dolk Form

Lion-O, ledare för ThunderCats, leda sitt team med en kraftfull, övernaturliga vapen - svärd av omen. När inte svingar svärdet i strid, var svärdet i en mindre dolk form. Du är inte nytt för denna info ändå. Du kollar in detta instructable eftersom d...

Un-flippable konkreta barn tabellen (lektioner i form att göra och återhämta sig från misslyckanden)

Ett tag sedan, vi fick en liten plast bord (el cheapo sorten), som mina barn älskade, men tycktes tror de var i en western och skulle hela tiden vänds tabellen och gömma sig bakom det. Detta tenderar att vara ett problem när det finns saker på det, s...

Inget mjöl kanel blåbär havregryn pannkakor med frukt & russin toppning

inget mjöl pannkakor = ingen uppblåsthet!Pannkakorna är packade med vitaminer, fibrer och protein-perfekt för en hälsosam frukost under 300 kalorier.Ingredienser (Gör 1 portion)Pannkakor:2 äggvitor1/3 kopp fettfri kvarg (och jag lovar, du inte kan sm...