Frisk, rejäl, snabb och läcker frukost packade Full av näringsämnenHej Karl friska ätare och frukost älskare (och frukost haters alltför),

Uttalande från klichén "Frukosten är den viktigaste måltiden på dagen" är faktiskt sant. Normalt är den mest intensiva delen av din dag kommer att vara på morgonen, och tyvärr, de flesta människor väljer att spendera denna mycket viktig del av dagen utan att förse sin kropp med rätt friska näringsämnen som är avgörande för att vara produktiv, aktiv och fokuserad. Många människor går hela morgonen utan att äta något på alla (dålig, dålig idé)!

Den vanligaste ursäkten är "Jag hatar frukost" eller "Jag har ingen tid på morgonen". Resultatet: du spendera din morgon svälta, inte mycket väl inriktad och ivrigt väntar på lunch. Efter att ha en stor lunch, reagerar kroppen genom att gå in efter lunch dip! Du känner dig trött och utmattad.

Detta instructable kommer att råda bot på detta! Det kommer att visa dig hur lätt, snabbt och enkelt det är att ha en läcker frukost som är garanterat att hålla dig känna strömförande hela morgonen och i eftermiddagen.

Och gjorde jag nämna att det är mycket billigt, knappt tar någon tid, och mycket lätt?

Se Steg
Relaterade Ämnen

Snabb, enkel och läcker bananbröd

Som barn var en av mina favorit saker om att gå till mitt grand föräldrar hus, min mormors bananbröd. När jag skulle gå i huset, var det de bröd bara väntar på att ätas. Det är därför, bananbröd regerar fortfarande som min favorit snabb bröd.Som sagt...

Snabb, lätt och läcker, Quesadillas

min familj och jag använda för att göra en grillad ost och soppa natt för middag ungefär en gång i veckan eller så. Snabb, enkel och läcker rätt? Men så fet. En natt vi är på "Moes sydväst Grill", beställde min fru en quesadilla. Jag tittar som...

Hur man gör en läcker frukost smoothie!

Detta instructable kommer att lära dig hur du gör en läcker frukost smoothie på mindre än 5 minuter! Snabb, god och bärbara! bara sätta detta i en Rese mugg i stället för en kopp och ta med dig!Steg 1: Ingredienser/material Ingredienser...anpassa din...

Snabb och enkel kyckling pastasallad

En enkel, friska, välsmakande Pastasallad med smör stekt kyckling och en hel del krispigt trädgård färska grönsaker slängt i en lätt krämig yoghurt dressing kryddat med italienska örter är en uppfriskande sallad som är längtade efter för.Serverar : 2...

Snabb och enkel låg fetthalt Brownies

Använd din favorit brownie mix för att gå från noll till brownies i 20 minuter. Detta recept anpassar en affären, ugn-kokta blandning för att göra fuktiga, låg fetthalt brownies som tar fem minuter att laga mat i din mikrovågsugn. Ersätta feta oljor...

Snabb och smutsig silvertejp korsett.

Har parterna att delta i helgen för Halloween, men fortfarande inte har en kostym? Rocky Horror Picture Show i stan? Aldrig rädsla! Med den snabba och smutsiga silvertejp korsetten, kan du ha en billig, lätt dräkt på mindre än en timme.Beviljas, dett...

Snabb och enkel ost och lax toast.

Detta är en av mina favoriter plåtar i alla tider! Och bäst av det är än bara tar 5 minuter att vara redo!Dessutom är mycket mångsidig, kan du njuta av det när du vill, i frukost, lunch, eller som mellanmål.Detta recept är frisk och, lax har viktiga...

Snabb och smutsig Camera Obscura Visa Venus transitering eller solförmörkelser

uppdatera 6/5/2012: det ser ut som din storlek är en balans mellan ett större hål för mer ljus och ett mindre hål för en skarpare bild. Min fru och jag kunde se Venus svagt men vi fick bra bilder. Detta kommer förmodligen fungera bättre för en större...

Halloween kyrkogård scen, snabb och billig

Halloween rekvisita behöver inte kosta en arm och ett ben. Med material om runt ditt hus eller i din papperskorg skapa din egen kostnadseffektiv halloween rekvisita.Steg 1: Material som används Material som användsSkrot trä. (golvbrädorna i mitt fall...

Harry Potter stammen och böcker

jag inte för avsikt att göra en instructable på detta så jag har inte processen bilder men det finns massor av tutorials på bok-making på internet som jag refererar och jag kommer göra mitt bästa att förklara min process så tydligt som möjligt. En be...

SNABB och lätt NOTEBOOK PENNHÅLLARE

detta är min första Instructable, så jag ser fram emot feedback...Jag ville alltid hitta en snabb och enkel pennhållare för min pocket bärbara datorer och dagböcker (de med en ficka inuti bakstycket - som Moleskine, Leuchtturm 1917 eller någon av de...

Snabb och lätt själ Fries

min dotter Jazzy älskar pommes frites! Men inte bara några franska fries; Du kan alltid säga som hon inte gillar av högen av ketchup på sin tallrik. Under åren jag har provat många metoder för att göra en perfekt franska fry och jag har fått riktigt...

Snabb och smutsig slipning boll

detta instructable är baserad på min snabba och smutsiga lösning på problemet med slipning en konkav yta medan carving en träskål. Även om inte den mest eleganta redskap, jag tror att skönheten kommer dock i hur lätt det är att få alla de material so...

3 snabba och enkla recept (del tre)

Detta är det senaste receptet i denna serie. Onekligen, detta är egentligen inte en måltid per-säga, är mycket snabb och enkel men den använder också bara 3 ingredienser. Denna gång: jordgubbsglass. De återstående två recept finns på min profil, elle...

Skapa din egen hemsida | Gratis, rolig, snabb och enkel

I detta instructable, du lära dig att skapa din egen hemsida med hjälp av en gratis, snabb och lätt att använda builder.Steg 1: Skapa en Wix.com kontoGå till Wix.com och klicka på logga in. Klicka på "Jag är en ny användare". Skriv ett mail och...

Snabb och enkel - Office Safe

om du har några kontanter som du håller vid skrivbordet men du inte vill att alla ska se eller få på det, här är ett enkelt sätt att ha det praktiskt men människor kommer aldrig gissa där du håller det!Snabb och enkel kontoret säker!Steg 1: Vad du be...

Hur man gör en Bow - PVC båge - snabb och enkel

hur man gör en Bow - PVC båge - snabb och lättI denna video Visa jag dig stegen för att göra dig själv en enkel båge av pvc.Du behöver inte någon värme eller omarbetning av PVC: n att göra detta, bara några enkla kapning och sågning behövs.Denna båge...

5 snabba och enkla livet Hacks! -del 1

5 fantastiska tips och tricks du kan använda för att imponera på dina vänner och göra ditt liv lite lättare.http://www.youtube.com/user/ValvexFTWI denna video ser du hur man;-Ladda din iphone nästan två gånger snabbare (100% säkert för din telefon)-T...

En snabb och smutsig Voulge

Ungefär ett år sedan byggde jag en snabb och smutsig spjut för mina vänner och jag att använda för bekämpning av falsade machete. Sedan dess har jag tänkt att göra en andra polearm. För några veckor sedan gjorde jag sist. Här är hur jag gjorde det.St...