Friska avokado krämig HummusDenna avokado krämig hummus är en absolut stjärna bland dips & uppslag! Om du letar efter en perfekt part dopp – leta längre!

Läs mer...

Njut av våra lätt recept!

Besök våra n

Så låt oss få matlagning!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tips för lätt från Scratch slät och krämig Hummus

Hummus är rikt på järn och fiber gör det en näringsrik tillägg till många måltider. Jag läste nyligen en artikel att hummus tillsammans med bröd gör ett komplett protein och du behöver inte äta dem tillsammans för att få det komplett proteinet. Jag v...

Klassiska krämig Hummus

Detta hummus recept är en keeper. Det är så mjuk och krämig, det smakar precis som den vi brukade få på en lokala arabiska restauranger: den läckra, silkeslen, jämnaste någonsin hummus.Steg 1: Förbereda... Ingredienser:kikärter-1 kopp (kikärter blötl...

4 friska & lätt sommarisen dyker

Sommaren är en årstid is pop. Jag älskar hemmagjord is dyker eftersom jag kan göra oavsett smak som jag vill och de alltid smaken bättre.För en god hemlagad is pop, först det ska vara enkelt, det bör vara snygg (så att du kan överraska dina vänner oc...

Hur man gör hummus

Hummus är en av de enklaste, godaste snacks i världen. Det är häftigt som ett dopp, smörgåsar eller i ett pitabröd med falafel. (Jag har en awesome recept på ugnsbakad falafel!) Det är också ganska lätt att få det fel. Vill du veta hur man gör den bä...

Libanesisk sallad

en cool fräsch sallad är perfekt för en tryckande sommardag. Vem vill laga när det är så varmt. Jag äter ett överflöd av sallad året runt. Jag letar alltid efter ett olika recept att prova. Min favorit sallad är libanesisk sallad. Jag äter det med hu...

Take-away-avhämtning-bag duct Tape flagga

jag behövde till ombytta min liten flagga som jag hänger i min trädgård som det hade fått bleka från lätta skador. Detta är min silvertejp över en take-away-väska-versionen.* OK, jag erkänner jag har några av dessa även om vi använder tygpåsar i affä...

Avokado hummus

Jag såg ett recept på avokado hummus på Pinterest och bara kunde inte få över hur vacker det såg ut, så jag visste att jag var tvungen att prova det själv. : DAvokado hummus har en riktigt mild smak och det är även lättare och krämigare än vanlig hum...

Läckra krämig fryst Dessert: Friska, alltför!

Vad man ska göra med bananer som få övermogna? Detta recept visar ett bra sätt att spara och inte slösa mat samtidigt göra en god, frisk dessert.Under sommaren träffar inget plats som en kall, krämig, söt dessert. Men kommersiellt beredd glass och äv...

Lätt hälsosam Hummus: Krämig betor Hummus recept

En hälsosammare alternativ för dips är hummus. Det ger dig protein, järn, fibrer och ett antal viktiga vitamin och mineraler, och medan det kan vara mycket fett, det är mestadels hjärtvänlig omättat fett.I detta hummus recept lagt jag kokta rödbetor...

Friska proteinrik Hummus kronärtskocka Wrap

denna sjal är både läcker och hälsosam! Du kan göra denna wrap med eller utan kyckling. Vegetarisk version bör innehålla ca 16 gram protein - men som kan variera beroende på de produkter och ingredienser du använder. Om du gör wrap med två uns av gri...

Botade nötkött & avokado Toast Lunch

Det finns absolut inget bättre än en uppfriskande lunch efter en hektisk förmiddag. Denna vecka, köpte jag del lufttorkad wafer tunn biff. Jag försökte först detta när jag bodde i Italien. Vanligtvis serveras med massor av citronsaft, var det enkelhe...

Hummus Recipe

Hummus är en utsökt Mellanöstern kikärtor sprids. Det är mycket frisk och lätt att göra hemma. Servera den varm eller kall, för frukost, lunch eller middag med hembakade pitabröd.Ingredienser:Kikärter (garbanzo bönor) - 500 gramTahini (sesam) - 120 g...

Lucky Hummus 3d mat utskrift erfarenhet

Bygga 3d mat skrivare är en sak. Använder dem en annan. Engagerande människor att förstå, relatera och uppleva dem en helt annan.Detta är målet med denna första 3d mat utskrift erfarenhet för Pinya3. Utlösa folk fantasi och inleda en dialog runt 3d m...

Kryddig koriander vit böna Hummus

en varm sommarkväll av underhållande, det finns inget som hummus att hålla partiet går. Det är snabbt, friska och anpassningsbar.Jag gillar min hummus med lite fart. Det finns nästan en kopp koriander och lite cayenne i detta recept. Jag häll lite go...

Krämig päron "Pudding" Cocktail

detta instructable visar för att göra en cocktail med en flytande grädde topp. När man dricker, smutta saft cocktail genom grädde överst. Smaken av denna cocktail är som en nötaktig päron pudding, och eftersom detta är en blandad dryck med en tung fr...

Avokado glass

Min mamma brukade göra avokado skakar när vi var unga och jag älskade den. Detta inspirerade mig att göra avokado glass som det har varit ett tag sedan jag hade denna typ av efterrätt. Receptet är baserat på Alton Browns recept men jag gjorde vissa k...

Avokado och ingefära glass med chili och passion rippel

Jag älskar att experimentera i köket. Att skapa något unikt som smakar riktigt bra.Jag skapar och förbereda nu denna dessert för första gången. Men säkert inte sist.Detta är en frisk. En ren explosion av vitaminer, mineraler och nyttiga fetter.Steg 1...

Avokado Seed fack

Det slog mig att det traditionella sättet att växande avokado frön i en liten kopp vatten skulle kunna förbättras på. Det var en olägenhet att ständigt topp upp små vatten kopparna. Detta instructable handlar om hur jag kom upp med ett mer effektivt...

En annan växande en avokado (12 år i vardande)

detta är en annan hur man odlar en avokado från en grop. Detta INSTRUCTABLE är lite annorlunda eftersom det visar denna process genom att i slutet. Det är också varför det tog ungefär 12 år till ut det tillsammans.Bara lite om mig att ställa på scene...