Fruktansvärda krukväxt dräkter: Vildsint Ficus och resten i Peace Lilyhär är hur man gör skrämmande kostymer för dina krukväxter... Och förvandla ditt vardagsrum till lite shoppa av fasor.

Här är en lista över dina verktyg och material som krävs:

Material:
Stryrofoam bollar, akrylfärger, vampire huggtänder, kräppapper lakan, pins, blommig tråd och band
Verktyg:
Heta limpistol, kniv, avbitare, sax

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fruktansvärda tänder Mask för mindre än $20 - glasögon kompatibel -

Billigt, relativt lätt att göra om du har en limpistol, och det kan göras på mycket kort tid! (Två eller tre dagar för mig, en dag om du har något annat att göra)Steg 1: Få ditt material Detta är en flexibel kostym, så det går bra att ändra en del av...

Fruktansvärda kompakt alternativ till säck Trolly på en Budget av ingenting.

Veck mindre än min * säck trolly, så det kan passa i baksidan av min kombi car.along med verktyg och material.London är ökända för att inte låta du parkera någonstans i närheten där din arbeta, så verktyg måste ofta vara burna .och jag inte ville köp...

Den fruktansvärda tanken: En modell Rocket Launcher

först av allt, inte bygga här. Under alla experiment med denna sak, massor av saker har gått fel, och skit fick ganska riktigt några gånger (ursäkta mitt språk, men DANG, som var farligt).OM man bygger detta: Säkerhet första, andra och tredje. Alla i...

Utfärda utegångsförbud för logik - och och eller

Grunden för att bygga någon logik krets (även ett så komplext som en dator) kommer till logik gates. Jag kommer att diskutera 2 mest grundläggande logik utfärda utegångsförbud för idag, en AND-gate och en eller-grind.Logik är fysiska kretsar som geno...

Vilka komponenter är värda bärgning från elektroniska apparater (och där de finns)

Ta isär elektroniska apparater är en av mina favorit hobbies, min hela rummet är fullt med elektronisk komponent samlingar :)Om du vill se mer av dessa typer av projekt se till att kolla in min Instructables sida och prenumerera!Gillar du ta isär ele...

Candy Monster växten

Detta projekt kom från många olika håll. En var att jag vill prova att göra något som var animatronic. För det andra, jag var redo för Halloween och letar efter något nytt att göra för Halloween. Slutligen, jag trodde att min krukväxt Zombie hand beh...

Cykel BoosterPack: En 3D tryckt bärbara elektriska Assist

Jag ville verkligen en E-cykel men jag hade inte $4.000 för en helt ny, eller ens $1,500 för en hub motor konverteringssats. Så istället jag skapade ett tredje alternativ: Abillig värdefulla E-bike kit: 'Cykel BoosterPack'.BoosterPack utnyttjar anpas...

Payday: Heist Dallas clownen masken

förra veckan kom jag ihåg att det var mindre än en månad innan min bästa vän födelsedag anländer! Vad bör jag ge honom som gåva? Jag började tänka, och första att flyed runt mitt sinne var en t-shirt. Också tråkigt, antar jag. Så jag bestämde mig att...

Hur man bygger en återvunnet Retro: NES fördel Desktop lampa Edition

The Nintendo Entertainment System hade några ganska intressant tillbehör. Från djupet av sin till synes oändliga bibliotek av licensierade och icke-licensierade system, har jag grävt ut denna Best. När du lyfter det, du kommer att förstå att "odjuret...

Hur man gör Blackboard förbrukaren vänlig

som många lärare, jag experimentera med hur man skriver läroplan och utveckla en online-kurs med Blackboard. Enligt sin hemsida är Blackboard en online content management system som är "utformad aktiverar pedagogiska innovationer överallt genom att a...

Förvandla en kontorsstol till en skidhållare som har monterats

under den sista Snösäsongen fick jag till längdskidåkning i stort sätt. Jag köpte en komplett uppsättning av redskap för mig själv och jag fann mig själv på stigar på bara om någon gång du kan tänka dig. I själva verket tillbringade jag mesta tiden s...

Daguerrotypi fotograferar det gamla hederliga sättet

steg 0, uttal: "GRÄVT PILEN typ".Mitt namn är Jonathan Danforth och jag är en Daguerrotypi konstnär.har massor mer, gå kolla upp det, OK?Daguerreotyp var den första patenterade fotografiska processen. Patenterad av Daguerre 1839 efter rippning a...

Renovera en gammal drill press

detta är ganska länge instructable. Det är egentligen inte en "hur" som sådan eftersom olika modeller, storlekar och åldrar av drill press kommer att kräva olika reparationer, justeringar och tekniker för att renovera.Detta är mer av en "hu...

En ram för att göra prisvärda & eleganta modulära styrsystem (USB till MIDI, gömde sig, eller seriella)

***JAG HAR SKAPAT EN NY INSTRUCTABLE FÖR DIY STYRENHETER:*************************************************************************************************************************************************************************************************...

Göra en avskyvärda Snowman Mask.

jag kom över en riktigt bra affär på några gamla kanin hudar i våras och visste inte vad med dem att göra. De var på väg till soptunnan, men men jag gjorde ett erbjudande och jordbrukaren överlämnade dem. Jag gillade tanken på den lurviga lilla critt...

Inte heller som Universal utfärda utegångsförbud

NOR portar är så kallade "universal gates" som kan kombineras för att bilda någon annan typ av logisk grind.En utfärda utegångsförbud för NOR är logiskt en inverterad eller-grind. Själv har sanningen i tabellen nedan:Sanning bordläggerIngång en...

Hur göra en katt baffel för krukväxter

tre gånger denna månad, vår katt chans har grävt upp mina krukväxter krukväxter: två Amaryllis lökar och en jasmin växten. Smuts överallt. Olycklig växter. Den darn cat!Med kartong från en gammal pizza låda, mäta band, och en sax, hederliga jag en ka...

Vatten dina krukväxter med naturliga organiska gödselmedel gratis

vad du behöver är en läsk flaska, en mäta kopp eller skala, en tratt, lite vatten och lite urin.Steg 1: Fyll soda vatten Fylla en 2 liters läsk flaska med vatten ända upp till toppen av etiketten. Detta ger dig ca 1.7 kullar.Steg 2: Skaffa några urin...

Djävulska DIY: Gör en Halfway-till-Halloween Jersey Devil kostym

kanske det är en kryptid – kanske är det en övernaturliga kraft. För skeptikerna i publiken, kanske är det ännu en fars!Oavsett vad det verkligen är, the Jersey Devil av New Jersey Pine Lands är en formidabel hot värda undersökning och (du gissade rä...