Frysta burgare Bashen hammare är det nya verktyget för grundläggande kök.
  • Frysta färsbiffar, nötkött, soja, Turkiet, vilja hålla ihop.
  • Wrap din hammare i folie så du inte behöver rengöra den senare.
  • Placera en skärbräda på några heta kuddar eller en vikta maträtt handduk.
  • Stå burgers på edge.
  • Wham! Dela upp och redo att laga mat som önskas.
Relaterade Ämnen

Mac'n' Bacon burgare

jag har velat göra en unik hamburgare ett tag nu. Denna burgare har bacon i varje del av den. Som ni kan se från bilderna denna hamburgare inte har en "traditionell" bulle. Jag kommer att gå igenom alla stegen för att visa dig hur man gör Mac'n'...

Kalkon burgare (låg fetthalt!)

Turkiet hamburgare jag kommer att instruera dig om hur man gör är billigt och mycket låg fett. Människor som gör dessa är oftast dieters men jag äter dem alla chanser jag får eftersom de är snabbt, lätt och läcker! Jag lärde mig hur man gör dem från...

Fryst Mango jordgubbar Cocktail

Mango juice är bara jättegott! Nu bara blanda i lite ananas-Orange juice, strawberry kompott, lite Rom och frysa det och du har en uppfriskande frysta sommardrink!* Att göra denna alcholoic är 100% extra! Jag föredrar faktiskt den utan :)Steg 1: leve...

Burgare och skaka Cupcakes på BBQ Grill!

Sägs om en hamburgare och en skaka... cupcake? Dessa gör bra sommar trakteringen! Jag bestämde mig att lägga till en nivå av svårigheter genom att lägga till instruktioner om hur man faktiskt baka i din bbq grill.Steg 1: Samla dina ingredienser Efter...

3 ingredienser ljus fryst yoghurt

DENNA GUIDE ÄR I FLERA TÄVLINGAR! OM DU GILLAR DET, RÖSTA FÖR DET! Tack! : DHej kära vänner!Detta är Filippo från Italien.Jag har nyligen vunnit två Zoku glassmaskiner, tillsammans med en cool receptbok, i senaste fryst behandla tävling här på Instru...

3 sätt att använda fryst ananas

De tre former som jag har förberett här har samma recept, vilket gjorde det mycket smidigt att förbereda beroende på den tid du har. Ananas svalare tar minst tid eftersom du inte behöver vänta på att ställa in. Receptet är syrlig, Mint med inslag av...

Fryst Kristoff gitarr

vilja att göra en Kristoff kostym, jag var tvungen att hitta olika tillbehör för honom. En av dem var sin gitarr. Det visades under lullaby "duett" Kristoff och Sven och när Anna försöker slå vargar med det under "the chase"! * Obs * f...

Disney fryst påskägg färg

Min 4-åring gör Disney fryst påskägg färg...

Ubuntu BASH MIDI till WAV

så det var jag, söker en MIDI till WAV converter som gjort använda soundfonts. Allt jag fick var shareware och payware. Inte vad jag behövde, var det. Det måste finnas något någonstans som var gratis. Jag visste Timidity kunde göra det, men jag visst...

Aprilskämt - frysta desktop

första fo alla, ledsen för min dålig engelsk: Jag är inte en som är infödd.Detta är också min första instructable, alltså dubbelt patient ;)Detta är en mycket enkel skämt kan du göra för dina vänner eller kollegor.De kommer att hitta sitt skrivbord h...

Ett program för bash att generera rösten av lokal tid på Raspberry Pi

Hej netizens! Detta är den första Instructable jag har gjort! Denna webbplats har hjälpt mig oerhört som student, lära sig att DIY. Jag vill hjälpa denna webbplats i gengäld.Nu för detaljer är detta en enkel talande klocka som säger dag, datum, månad...

Krispig kyckling burgare med Mango Salsa och Guacamole

I dag vill vi att dela med dig en av våra favorit rätter.En kyckling burgare med en läcker Mango Salsa och Guacamole. Det kan göras enkelt och för samman så mycket olika smaker.Normalt, vi som bara nötkött hamburgare med bacon och ost på det mycket,...

Mariah Milano krispiga tunna ytterfilé burgare smälta

Jag lärde mig att göra detta eftersom min mamma inte gillar en tjocka burgare. Denna burgare är SUPER tunn och stekt nästan krispiga. Du toppa det med grillad lök och en fin kryddig ost. Jag använder Jalepeno Jack ost som är otroligt på en hamburgare...

Annas cape från fryst Diy Disney

Hej!här är hur man syr en cape från fryst! Pls förlåta råhet av mina exempel, hade jag redan gjort det när jag valt att publicera det på instructables, det är mer guesstimating sedan ett mönster, se det som anpassade skräddarsy ;)Steg 1: Vad du behöv...

BASH Dropbox Uploader på OpenWRT

Denna guide är att ge detaljerad information om hur installera BASH Dropbox Uploader till en trådlös router blinkat med OpenWRT. Dropbox Uploader är ett BASH-script skrivet av Andred Fabriz som tillåter dig att ladda upp, Hämta, radera filer (och mer...

Bakgård bollen Basher

Detta är ett mycket snabbt och enkelt roligt spel för trädgård eller gård.Det var en fin solig dag och mitt barnbarn lekte i trädgården.Han ville att jag skulle hålla kasta bollen till honom för att försöka slå den.Jag var glad att spela med honom me...

En annan enkel Han Solo frysta i Carbonite kostym

jag älskade bserinese's och 1_Steve_Jobs's simple Han Solo i Carbonite kostymer, så när jag kom över en konstig live-action Glukometer costume(?) som jag kunde använda som en lätt bas för mitt eget Carbonite kammare, jag fick jobba...Denna dräkt är e...

DIY Anna (frysta) Lotus hänge

jag älskar karaktären Anna i den nya Disney filmen "Frysta" och jag funderar att vara henne för Halloween i år. En integrerad bitar till hennes outfit är den härliga lotus hänge hon bär. Jag tänkte jag skulle ta ett skott på att göra det.För det...

FWG - fryst vatten Generator

en majoritet av Förenta staterna doppar minusgrader temperaturer för många månader av året. Faktiskt, många stater i Mellanvästern, nordost och nordväst står inför extrema förkylningar. Har man inget sätt att utvinna energi från dessa iskalla vinterm...