Ful trumma rökare - Aumador vertikalför en tid jag ville göra en rökare och efter att söka på Internet upptäckte jag precis vad jag behövde, en vertikal rökare från en 55 gallon drum, även kallad "Ugly Drum rökare" eller UDS.
Tydligen utformningen av denna typ av rökare är ganska anpassningsbar och alla människor som har byggt det rapporterade framgång. Jag bygger min design på dessa två planer och anvisningar:

http://www.PopularMechanics.com/Home/How-to-Plans/metalworking/Build-Your-Own-Smoker-from-a-55-gallon-drum#Slide-1
http://howtobbqright.com/udssmoker.html

Material:

1 55-gallon metall trumma
3 3/4" bröstvårtor
1 3/4" ventil
3 handtag
3 skruvar 1/4 "x 2" med brickor och muttrar.
1 nippel 2 "x 6"

Verktyg:

skruvmejslar
Tång
Drill
1-1/16 Hålsågar
4" vinkelslip
4" skärande skiva
Stålborste

Español
Desde hace algún tiempo quería hacer un ahumador y luego de Sök sv Internet descubrí justo lo que necesitaba un ahumador vertikala hecho con un barril metálico de 55 galones.
Al parecer el diseño de este tipo de ahumadores es bastante anpassningsbar y todas las personas que lo han construido reportan buenos resultados yo basé mi diseño sv estos dos planos e instrucciones:

http://www.PopularMechanics.com/Home/How-to-Plans/metalworking/Build-Your-Own-Smoker-from-a-55-gallon-drum#Slide-1
http://howtobbqright.com/udssmoker.html

Materiales:

1 barril metálico de 55 galones
3 Niples metálicos de 3/4"
1 valvula de 3/4"
3 manijas metalicas
3 tornillos de 1/4 "x 2" con sus arandelas y tuercas.
1 Niple de 2 "x 6"

Herramientas:

Destornilladores
Pinzas
Taladro
Broca de copa de 1-1/16
Pulidora de 4"
Disco de corte para metall de 4"
Grata de Copa

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ful trumma rökare (UDS) anvisningar och FAQ

fula Drum rökare är enkla rökare att bygga och driva och ändå sätta ut några riktigt bra grill. Detta Instructable kommer att besvara alla dina allmänna frågor om UDS och hur man lagar det. Sedan kommer jag visa dig hur man bygger ditt eget UDS. Dess...

Bygga din egen ful trumma rökare (UDS)

Ful Drum rökare (UDS) är enkla rökare att bygga och operateyet de putout några riktigt bra grill. Detta Instructable visar dig hur du skapar din egen enkel UDS. Om du inte vet vad en ful Drum rökare är-- eller inte vet hur man använder ett - kolla in...

Mini ful Drum rökare (MUD)

För några år sedan köpte jag en offset rökare som någon var att bli av med. Sedan dess har jag fastnat på röka kött. Alla sorter, revben, axel, kyckling och Turkiet. Jag har sedan dess vuxit ur den gamla trogna offset rökaren och ersatt det med en 55...

Hemgjord trumma rökare

uppdatering 28 maj 2013: Jag jobbar på en ny temperatur styrenhet som körs på en Android-telefon. Du kan se projektet här:Jag har byggt en ny UDS med justerbara hyllor som du kan se här:Jag gjorde en trumma rökare med en vän till mig som råkar vara e...

Att göra av en trumma rökare

rökare kan vara allt från soptunnor till anpassade stål fabricerade rökare kostar $1,000.00 dollar trumman rökare är precis ovanför kostnaden för en soptunna och kommer att pågå i många år. Denna design använder en automatisk temperatur kontroll enhe...

Fula ledde lökar i Hej hattar? noll dollar fix.

Så får jag några 700 lumen (60 watt) LED spot lampor. Dessa saker är fantastiska. de använda om så mycket el som en nattlampa, generera ingenting i värme, och senast 8 x längre än en vanlig glödlampa. Jag fick dem riktigt billigt, men det är en annan...

Tweeting, trådlös, ful Drum rökare (UDS) temperatur styrenhet med Android

(Senast uppdaterad: oktober 2014. Se sista steget för information om ändringarna.)Detta är UDS Digital handledare, en Android app och hårdvara för distans bibehålla temperaturen för din UDS som en termostat. Din telefon övervakar temperaturen inuti U...

Grill och rökare tabell

Denna idé kom medan jag grillning för en middagsbjudning. Jag hade tången i ena handen, en varm pad mellan mina tänder och en glas ugnsform holding marinerade kycklingen bara väntar på att tillagas. Varför väntade det?? Eftersom jag inte har tillräck...

Hur man bygger en fat rökare

Detta är min första Instructable så skratta inte.Förhoppningsvis i slutet av detta kommer du att kunna bygga din egen BBQ rökare av några fat. Jag tror detta rökare kallas en offset trumma rökare. Med den kan du röka kött och livsmedel. Den använder...

Hur man röker drog fläsk

Pulled pork är ett bra sätt för nybörjare att lära sig att röka kött eftersom det är så svårt att förstöra. Det tar den billigaste köttbit du kan hitta och omvandlar den till en läcker måltid. Detta Instructable fokuserar på tekniken för att göra bra...

Skämt och upptåg för att få dig rullande på golvet

(sida noterar jag inte är ansvarig om någon sak tas stötande på något sätt form, du är skadade på sjukhus eller skadas detta är för demonstration ändamål olny. Och tack för läsning)också detta är min första instructable så konstruktiva critisiziamYO...

Att göra en vertikal rökare och Grill

I en tidigare Instructable gjort jag en rökare från en gammal expansionskärlet. Det kom ut awesome, så jag tänkte jag skulle prova att göra en större rökare men kan fungera som en grill, inspirerad av japansk Kamado spisar ("ägg" ser bbqs). Om d...

Hur till omvänd någon akustisk trumma i en elektrisk drum steg för steg guide

Detta Instructable visar dig hur du ändrar någon akustisk trumma och göra det en elektronisk trumma med alternativet att vända tillbaka med mycket enkel objekt.Steg 1: Att göra Mesh huvuden. Det första objektet behövs är mesh.Vanliga fönster mesh är...

En vertikal vindkraftgenerator från tvättmaskin Motor

har en gammal front-load kläder bricka och några PVC pipe liggande? Gör en lodrät vindkraftgenerator och go GREEN DIY vägen.Steg 1: Ta bort motorn från tvättmaskin Detta steg var den mest destruktiva använder olika redskap för att separera motor mont...

Lätt, bekräftade arbetar åska eller våren trumma ** här fungerar verkligen! **

jag inte kunde hitta tillförlitliga planer på webben för att bygga en fungerande thunder trumenhetens. De flesta planer innehöll trummor som hamnade inte fungerar eller var inte verkligen en thunder trumma ändå. Följ dessa enkla steg för en ultra lät...

Fixa trasig trumma med nya kabelskor

jag hade två trasiga trumma klackarna på mitt golv tom och ville ersätta dem. På grund av att jag bara spela recreationally, tänkte jag inte släppa alltför mycket pengar till att köpa nya. Också spela jag med ljuddämpare över trumman huvudet så trimm...

Låg kostnad, ingen svets 55 gallon drum rökare

Att vara pank som själv vi alla kan fortfarande uppskattar smaken av hem rökt kött. Jag spenderade totalt $66 att göra detta rökare. Över tiden, kan jag lägga till några finesser i den. Men till att börja med, här är hur jag gjorde en låg kostnad, in...

Rostfritt stål rökare

spela en massa post apokalyptiska spel nyligen.I en anda av bearbetning av material man kan hitta runt, här är en metod för att skapa en rökare från hittade, köpt och repurposed material.Steg 1: Skär stål. jag har för detta projekt är rostfria trumma...

Arduino-kontrollerade Robotic trumma

I år jag har berättat för någon som lyssnar som skulle jag bygga en robot trumma. De flesta slags ryckte likgiltigt. Även när jag byggde det, de flesta slags sneglade över på det och förmedlas tveksamhet. Det verkade som ingen men själv var övertygad...