Ful trumma rökare (UDS) anvisningar och FAQfula Drum rökare är enkla rökare att bygga och driva och ändå sätta ut några riktigt bra grill. Detta Instructable kommer att besvara alla dina allmänna frågor om UDS och hur man lagar det. Sedan kommer jag visa dig hur man bygger ditt eget UDS. Dessa vanliga frågor bygger på min egen rökning och berget av erfarenheter av medlemmarna i The BBQ bröder (som har systrar, också). Om du vill lära dig allt som finns att veta om UDS då är läsa de bröder mor av alla UDS trådar (Varning: denna tråd har över 11 k inlägg). Om du har andra frågor om BBQ sedan gå med bröderna och be bort. Det är gratis! (Ofta affischer uppmuntras att köpa ett medlemskap).

Jag kommer att hålla detta Instructable uppdaterad med nya frågor som verkar relevant.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga din egen ful trumma rökare (UDS)

Ful Drum rökare (UDS) är enkla rökare att bygga och operateyet de putout några riktigt bra grill. Detta Instructable visar dig hur du skapar din egen enkel UDS. Om du inte vet vad en ful Drum rökare är-- eller inte vet hur man använder ett - kolla in...

Tweeting, trådlös, ful Drum rökare (UDS) temperatur styrenhet med Android

(Senast uppdaterad: oktober 2014. Se sista steget för information om ändringarna.)Detta är UDS Digital handledare, en Android app och hårdvara för distans bibehålla temperaturen för din UDS som en termostat. Din telefon övervakar temperaturen inuti U...

Ful trumma rökare - Aumador vertikal

för en tid jag ville göra en rökare och efter att söka på Internet upptäckte jag precis vad jag behövde, en vertikal rökare från en 55 gallon drum, även kallad "Ugly Drum rökare" eller UDS.Tydligen utformningen av denna typ av rökare är ganska a...

Mini ful Drum rökare (MUD)

För några år sedan köpte jag en offset rökare som någon var att bli av med. Sedan dess har jag fastnat på röka kött. Alla sorter, revben, axel, kyckling och Turkiet. Jag har sedan dess vuxit ur den gamla trogna offset rökaren och ersatt det med en 55...

Hemgjord trumma rökare

uppdatering 28 maj 2013: Jag jobbar på en ny temperatur styrenhet som körs på en Android-telefon. Du kan se projektet här:Jag har byggt en ny UDS med justerbara hyllor som du kan se här:Jag gjorde en trumma rökare med en vän till mig som råkar vara e...

Att göra av en trumma rökare

rökare kan vara allt från soptunnor till anpassade stål fabricerade rökare kostar $1,000.00 dollar trumman rökare är precis ovanför kostnaden för en soptunna och kommer att pågå i många år. Denna design använder en automatisk temperatur kontroll enhe...

14 tums träkol korg för char-halstra / weber upprätt rökare / UDS

Detta är min första instructable, vara så trevligt.Jag kom nyligen i besittning av en upprätt fat typ rökare (Charbroil h2o). Träkol korgen med denna enhet var helt enkelt en rostfri skål och jag kunde inte få över 210 grader. Jag ville göra en ny ko...

Hur man gör en trumma från en burk och en vatten eller läsk flaska gjord av PETE 1 typ återvinningsbar plast

detta är en video om hur man gör en tålig trumman huvudet med en läsk flaska eller vattenflaska. Detta material krymper när du värma den och säkrar sig själv till någon kan med en fälg. Inget lim eller tejp i behövs! Också, eftersom material är vanli...

Fula ledde lökar i Hej hattar? noll dollar fix.

Så får jag några 700 lumen (60 watt) LED spot lampor. Dessa saker är fantastiska. de använda om så mycket el som en nattlampa, generera ingenting i värme, och senast 8 x längre än en vanlig glödlampa. Jag fick dem riktigt billigt, men det är en annan...

DIY RÖKARE lätt och billigt

jag byggde min rökare med två krukor brännaren inuti är en rostfri hink och yttre trä potten i är gjord av gamla pallar...

DIY Fairy Wings anvisningar och BONUS kostym eterisk

inga Fairy vingar... Inga problem! Threadbanger presenterar den första installationen av Halloweeny onsdagar lära dig hur man gör fairy wings från några gamla galgar och strumpor. Dags att flyga!OK första bort, jag fracken loooooove feer. Jag hade en...

Grill och rökare tabell

Denna idé kom medan jag grillning för en middagsbjudning. Jag hade tången i ena handen, en varm pad mellan mina tänder och en glas ugnsform holding marinerade kycklingen bara väntar på att tillagas. Varför väntade det?? Eftersom jag inte har tillräck...

Hand om Amaryllis lökar och Amaryllis blommor

släktet Amaryllis består av två arter. En art Amaryllis belladonna är inhemsk till Sydafrika, särskilt det Udd av bra hoppet.Amaryllis belladonna är ibland förväxlas med pollinatörer, en blommande lampa som säljs vanligen under vintermånaderna efters...

Nya och förbättrade borstlös Electric Scooter Power System Guide

2008, jag satt ihop en guide på Instructables om uppgradering av kraftsystemet av dina små personliga elektriska fordon. Det var en primer på grunderna i en elbil kraftsystem och erbjuds resurser och tips för kompakt elektrisk skoter konvertering. Fr...

Hybrid solpanel (solceller och termisk)

för en tid sedan köpte jag några solceller (6 "x 3", från rebeccayi0904 på ebay, mycket trevlig säljare!) med avsikten att bygga en PV panel (efter att ha läst en plaethora av instructables på solfångare här!). Samtidigt testar de enskilda celle...

Ultrasonic Garage parkering Assistant med Arduino och en ATtiny85

Hello fellow beslutsfattare, jag vill dela med dig ett enkelt projekt som jag har satt ihop. Jag är ny till prototyper/kretsar och tog bara två termin av Java kurser, så när jag gick sett för enkla projekt att bygga min kompetens, jag blev besviken p...

Hur man bygger en fat rökare

Detta är min första Instructable så skratta inte.Förhoppningsvis i slutet av detta kommer du att kunna bygga din egen BBQ rökare av några fat. Jag tror detta rökare kallas en offset trumma rökare. Med den kan du röka kött och livsmedel. Den använder...

Skämt och upptåg för att få dig rullande på golvet

(sida noterar jag inte är ansvarig om någon sak tas stötande på något sätt form, du är skadade på sjukhus eller skadas detta är för demonstration ändamål olny. Och tack för läsning)också detta är min första instructable så konstruktiva critisiziamYO...

Billigt och enkelt kaffe likör

tillbaka i dag, innan baksmälla började, jag älskade verkligen vitryssar. Jag hade en på en fest vägen tillbaka när och blev kär, då såg The Big Lebowski och visste att kaffe likör och jag var gjorda för varandra.Någonstans i allt detta insåg jag att...