Fula ledde lökar i Hej hattar? noll dollar fix.Så får jag några 700 lumen (60 watt) LED spot lampor. Dessa saker är fantastiska. de använda om så mycket el som en nattlampa, generera ingenting i värme, och senast 8 x längre än en vanlig glödlampa. Jag fick dem riktigt billigt, men det är en annan historia. Problemet är, de är butt fula. De sitter långt tillbaka i den Hej hattar i mitt hus. När ljuset är avstängd, även när det är på, ser de dåligt. Här är en noll dollar fix som återanvänder grejer direkt ur din återvinningsbart avfall bin.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mini ful Drum rökare (MUD)

För några år sedan köpte jag en offset rökare som någon var att bli av med. Sedan dess har jag fastnat på röka kött. Alla sorter, revben, axel, kyckling och Turkiet. Jag har sedan dess vuxit ur den gamla trogna offset rökaren och ersatt det med en 55...

Ful trumma rökare (UDS) anvisningar och FAQ

fula Drum rökare är enkla rökare att bygga och driva och ändå sätta ut några riktigt bra grill. Detta Instructable kommer att besvara alla dina allmänna frågor om UDS och hur man lagar det. Sedan kommer jag visa dig hur man bygger ditt eget UDS. Dess...

Bygga din egen ful trumma rökare (UDS)

Ful Drum rökare (UDS) är enkla rökare att bygga och operateyet de putout några riktigt bra grill. Detta Instructable visar dig hur du skapar din egen enkel UDS. Om du inte vet vad en ful Drum rökare är-- eller inte vet hur man använder ett - kolla in...

Tweeting, trådlös, ful Drum rökare (UDS) temperatur styrenhet med Android

(Senast uppdaterad: oktober 2014. Se sista steget för information om ändringarna.)Detta är UDS Digital handledare, en Android app och hårdvara för distans bibehålla temperaturen för din UDS som en termostat. Din telefon övervakar temperaturen inuti U...

Ful trumma rökare - Aumador vertikal

för en tid jag ville göra en rökare och efter att söka på Internet upptäckte jag precis vad jag behövde, en vertikal rökare från en 55 gallon drum, även kallad "Ugly Drum rökare" eller UDS.Tydligen utformningen av denna typ av rökare är ganska a...

Att göra av en trumma rökare

rökare kan vara allt från soptunnor till anpassade stål fabricerade rökare kostar $1,000.00 dollar trumman rökare är precis ovanför kostnaden för en soptunna och kommer att pågå i många år. Denna design använder en automatisk temperatur kontroll enhe...

Hur man gör en klädnypa luger rubberband gun

Är du trött på office/klassrum/bakgård krig utan någon snygg eller effektivt vapen?Trött på försöker sätta det rubberband på fingret och håller den med din pinkie bara för att ha det slip av sekunder innan du vill skjuta?Vill du skjuta dina kollegor...

Blandning och mixning: The Ultimate Guide till Digital musikproduktion

Musik: Makt ReduxChansen finns, om du har lyssnat på något belopp av musik under en tid, du är förmodligen bekant med små tankar som: "Det är inte den tonen som jag förväntade mig." eller ens "som var okej, men det är inte vad jag skulle ha...

Haunting din huva på en budget!

Hej! Jag älskar Halloween, och oftast är inblandad i en hemsökt attraktion någonstans. I år bestämde jag mig att bara göra hem affären och ha lite Halloween kul w grannar och familj. Tyvärr, på grund av ekonomin hade jag sälja alla mina rekvisita som...

Hur du sätter samman en typisk trumset

även om trumman uppsättningar kan komma i otaliga stilar, arrangemang och variationer, många nybörjare trummisar kanske inte vet hur man konstruerar vad som kunde anses en typisk eller grundläggande trumset. Med denna uppsättning instruktioner steg,...

Aquarium LED ramp för idioter

Hej,Det finns några höga ljus aquarium LED lampor. Anledningen är att om du använder high power LED, du måste använda radiatorer för att svalka dem och även drivrutiner att driva dem.. Jag föreslår att montera en högeffekts LED belysning utan radiato...

Utforma Awesome Videogame ljud

jag har varit en videogame designer för de senaste åren - jag har arbetat på en mängd olika spel, från homebrew grejer för Game Boy Advance, till riktigt udda konstiga saker som sjöman, för Sega Dreamcast, till big-budget blockbusters som the Sims 2...

Bygga en resväska Drum Set

st1\:*{behavior:url(#ieooui)} / * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning...

Foto ljuslåda tält

Om du är en entusiast fotograf, har du förmodligenförsökt par lightning tekniker innan. En av de vanligaste verktygen som produkten fotografer använder är fotografering tältet som vi gör i detta projekt.För 2D-design vi kommer att använda Inkscape ef...

Garage dörren server med slumpmässiga upcycled elektronik

först av allt, ett stort tack till alla de otaliga människor som jag lärt från som satte sina projekt på denna webbplats. Det har definitivt öppnat en hel värld upp till mig. Innan detta skulle jag har aldrig används en lödkolv eller en multimeter el...

DIY $5 USBTinyISP

kära Adafruit, Sparkfun, Radioshack och hobby företag av liknande,Jag är en Gymnasieelev med noll dollar i banken. Jag har inte riktigt råd att köpa en $60 Arduino från RS när jag kunde köpa den för $15 på ebay, från Shenzhen eller Hong Kong.Jag förs...

Röst kontrollerat svamp

Detta projekt är en blandning av 3D-utskrifter och Arduino.Jag kallar härmed detta Andromeda KinokoSteg 1: ThingiverseStarta genom att gå till thingiverse, här är min fil, http://www.thingiverse.com/make:196257Credit går till Toshio Fuji för kinoko d...

Ställa in ett trumset

detta är min första Instructable så förvänta dig inte något alltför speciellt. Detta Instructable visar dig hur du ställer in dina trummor.Steg 1: Konfigurera din Kick Drum Din kick trumma bör nivå att ge dig bästa möjliga ljud. Dessutom kommer din h...

Resväska trumset: Hur till med nackdelarna &

visar dig hur jag byggde min och några idéer att ha i åtanke när du bygger din.MusikJuleljus!: vattnet är borta branden har kommitModest Mouse: ocean andas saltRedaktörer: fly boet** Jag äger inte rättigheterna till dessa låtar, de är inte min och ja...