Full Metal Crochainmaille hängeDetta Instructable kommer att visa hur man Crochainmaille en alla metall hänge

Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra An Iron Man Full Metal BRYNJA + armar

vill visa upp att din vän din bygga upp kompetens och originalitet? Detta instructable kan vara bra för dig! Jag kommer att visa dig hur man gör en full metall BRYNJA och vapen som får dig att stå ut från mängden, bokstavligen! Du kan göra järn manne...

Full Metal Sofa

Hi There,så detta är en lite mer komplexa projekt,Jag letade efter en ny soffa men jag kunde inte hitta något jag gillar, och i´ve aldrig sett en soffa helt gjord i metall.så jag fick idén att DIY en FULL METAL soffa och tänkte att det inte kunde var...

Full Metal Alchemist Barry The Butcher Duct Tape Cleaver

detta är för alla Full Metal Buffs ute och alla som vill göra en köttyxa eller en yxa för holloween nu im kommer att beskriva den lätt en men bilderna är från min hård att göra en men consept är samma och jag discribe är så lätt.Steg 1: Saker du behö...

Installation för aluminium legering Full Metal Tank chassi T300

Nyligen, en serie av aluminium legering full metal tank chassi görs från smartarduino, som kan ses i Tank chassi länk. Här, skulle du vilja vet att T300 är nästan full metall, med undantag av spåret. Visst, man kan ändra den metal track. Men det är m...

Full Metal Synth

2015 jag tog en kurs i offentlig konst och utvecklat en begreppsmässig synth kallas Farstasynten. Farstasynten är ett instrument för offentligheten i brons, stål och plast. Att göra det skulle kosta mig sätt för mycket så jag beslöt att bygga ett min...

Göra An Iron Man Full Metal Mark II Arm

har du velat göra något själv som du kan visa upp till din vänner på Halloween? Detta instructable kan vara bra för dig! Jag kommer att visa dig hur du kan göra en Iron Man Mark II armarna (rå testet flygning arm eller bepansrade version) av plåt, gr...

Full Metall Everlasting blomkruka, Steampunkers Valentine, FULLMETALPLANT

Hej där,Detta är en evig blomkruka i´ve gjort, ingen torka eller globala uppvärmningen eller killerwave någonsin kan döda denna FULLMETALPLANTJag tror it´s rätt present för en motorhead eller Steampunker som du would´nd lita på en levande anläggning....

Dieselpunk Full metall soffbord

HejDetta är en indistructable soffbordet i´ve gjort.IT´s inte riktigt steg för steg men med bilder it´s comprehensable tror jag.MATERIAL:du behöver några överblivna meter i 90° anglesteel och några rör.en metallplate.till läktaren används i´ve några...

Ögongloben lilla Desklamp Rusty Steampunk full metal

Hej,Detta är en liten Desklamp i´ve tillverkad av skrot.IT´s gjord av en gammal Bosch cykel lampa, en träskärare en carengine valvespring, en cooper röret och en mobilphone laddare.-först jag böja röret lite för att hitta en nicelooking form för den....

Full Metal fäste!

I have a Stanley FatMax Mobile Work Station; en fin lite in för att dra mina verktyg från plats till plats. Men... lite i vikt i rutan och plast bara gav. Den stora sprickan var precis där all stress uppstår när wheeling det så det hotade att få stör...

Hur man bygger en metall Arm

I´m ett fan av rustningar, väder de kommer från medeltiden eller andra epoches. Jag gillar också dessa futuristiska sådana, som hör till fiktiva hjältar från marvel och dc comics/filmerna. Så bygga varför inte min egen, på minst en del av den. Något...

Gjuten metall inlaga en trä ring

Jag har kombinerat min kunskap och erfarenhet av metall gjutning med min tillgång till en laserskärare att skapa en verkligen en av ett slag förlovningsring.Jag är en metallarbetare på hjärtat, och min fästmö är mer av en trä person. Jag ville skapa...

Metall-plåt-stol

Hej, igenÄnnu en av projektet, som också hade fått ha vissa "wow" i den. Denna gång var det en stol från ett blad av metall! Så slutligen, en full metall stol, gjorda av ett enda böjda blad av metall, var resultatet.Hoppas ni gillar det!Steg 1:...

Wire-wrap Dragon hänge med folie vingar

Jag älskar drakar och jag älskar att göra saker. Jag vill dela hur man gör en metal dragon hänge med ingen lödning, gjutning eller heta arbete.Du behöver:Verktyg:rund näsa tångkedja näsa eller nål näsa tång (om de har åsar på käkarna, täcka med maske...

Raiden (Cyborg Ninja) w / motoriserade ansiktsmask från Metal Gear

jag var ett stort fan av Metal Gear Rising: Revengeance rätt efter jag först spelade demo videospel och tänkte Raiden var awesome. Hur kan en cyborg ninja inte vara cool? Detta var en ny utmaning för mig, som jag har aldrig freehanded en kostym innan...

Hur till bygga ben pansar använder återvunnet burkar eller täcka belägger med metall

Detta är den färdiga produkten jag tvungen att sätta ljus på konstgjord väg så man kunde se texturer (jag målade det svart), detta är en full metall ben rustning gjord av tenn plåt och återvinner burkar, du behöver bara ett minimum av verktyg och gan...

Handheld Pong & inkräktare på billigt (Arduino kompatibel)

Ett retro handhållna spelsystem billigt nog för en barnens projekt. Möjliga? Absolut! Bara ta på Arduino och billiga kinesiska komponenter!Projektet var utformat som ett lödning projekt för en grupp av ett halvdussin 9 och 10 år gamla barn men det är...

Gas spis & vattenrenare med fri energi

Jag skrev ursprungligen detta för mitt examensarbete i 2005. Jag kommer inte ge en Artikellista som vissa teknik har gått vidare till exempel Arduino underlätta för elektronik och solceller är mycket bättre och lätt tillgängliga nu. Även jag var en s...

Långsam spis Dulce De Leche

Dulce de leche: grovt översatt, 'godis av mjölk,' och pojke, är som spot-on! En dekadent, krämig, komplex upplevelse som är lika mångsidig som det är läckra, traditionella dulce de leche är notoriskt temperamentsfull när det kommer till matlagning. D...