Funky Om Nom Nom hänge med godis örhängeHej Fellows,

Jag brukade vara en gamer i Mario & Contra dagar. Jag har inte spelat mycket sedan dess och tills touch baserat rörlig gaming revolution. Och det kom ett spel så ont att det kan döda din tid utan att du ens veta om det.. Det kallas "Skär Rope" med lite söta monster kallas "Om Nom Nom". Jag älskar denna söta monster även sedan jag började spela det här spelet.

Jag såg spelet i livet tävling (läs: Vänligen rösta:)) och undrade att jag inte kan göra någon kompatibel som kunde hör hemma här. Tack vare Om Nom Nom som kom till min räddning och jag fik den här idén att göra en funky Om Nom Nom hänge med godis örhänge.

Ett stort tack och älskar att min kusin som omfamnade mina skapelser och tog tid att posera för mig under hennes tid kritiska school tentor.

Varning: om du inte redan vet om detta spel och funderar på att ge det ett försök, det kan vara mycket mycket beroendeframkallande, du kan falla i kärlek med söta monster så mycket att andra kan bli avundsjuk på dig:-). Så var försiktig :-) Jag har varnat dig. Lol

Detta var mitt första projekt med filt och jag är glad att det kom väl ut. Jag har lärt mig saker om filt och oändliga möjligheter med den.

Låt oss börja roligt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemgjord Butterfingers med godis LIKTORNAR!

Hemgjord Butterfingers!Alla älskar en bra imitatör recept!Detta är inget undantag!Inte lika krispig och krispigt som köpta butterfingers... men så mumsigt!Och ganska billig--endast 3 ingredienser!och en av dem är... Godis majs!Perfekt för denna tid p...

Kul med godis

Detta instructable visar dig hur du tar en varje dag godis och förvandla det till en godis av hetsigt Doom. Dina vänner kommer att ogillar du för det, dina fiender kommer att vara i smärta och din irriterande bror kan mycket väl vara arbetsoförmögen...

DIY Hur att göra överraskning ägg med godis / leksak omslag

Denna handledning är roligt och enkelt att göra. Barnen kommer att älska att göra och öppna egna överraska ägg sedan "Kinder överraskning ägg" och "Disney ägg" kan ibland vara svårt att hitta. Jag hoppas du gör dem och barnen njuta av...

En tredje (och lämpligare) presidentkandidaten med godis omröstningen monter

lilla Kash har fodrat av presidentvalet 2012 och beslutat att kasta hans namn i godis burken. Att veta att de flesta av hans röstning bas inte skulle vara tillräckligt gammal för att köra till vallokalerna; han utarbetade en bärbar vallokalerna monte...

Hur att växa "Hello World" med god Jordbrukarsed bakterier

Med bakterier som pigment för att skapa "levande-bilder" har använts av många konstnärer och vetenskapsmän. Från början petri-plattan målningar av Alexander Fleming att bakterien fotografier av Edgar Lissel.Med inspiration från traditionell och...

Vita handdukar? TRÅKIG! Färga em upp med god ole RIT

En FiberArtsy kul handledningHär är Mer färgning kul för ya!Denna handledning visar dig den teknik som jag använde på den röd handduken. Här är andra tekniker:Kumo Shibori (lila handduk): Klicka härSuji metod (turkos handduk): hitta det härJag säga d...

Gör en godis skål Robot (med en joystick)

jag vet inte vad är fel med min Colombianskt kaffe godis. Jag tog en påse från mitt land och ville ingen äta. I office sa de att de är försiktiga med godis eftersom de är vana att se galna och konstiga godis projekt. Jag hade till främjas mitt godis...

Candy Millennium Falcon (nu med mer detals)

Denna idé kom igång efter min 4 år gamla hittade en video av en dam att göra en tårta som hade en godis Millennium Falcon på den och sa att han ville ha det för sin 5: e födelsedag. Efter sourcing alla objekt och insåg att de inte säljer det alla på...

Hur du skriver ut tyg med en bläckstråleskrivare och en DIY färgäkta recept

Wow, är jag så glad att jag var tillräckligt motiverade att lära sig mer om datorer och att göra mönster. Det var lite frustrerande ibland men alla jag är glad jag lärde mig några tekniker som kommer att spara mig mycket tid med mina projekt här. Jag...

Automatiserad Halloween godis Tumbler / Dispenser

Vi är tyvärr aldrig hem att dela ut godis på Halloween. Tidigare skulle vi lämna ut en skål med godis, kanske med en skylt med texten "ta bara en". Men det är mindre än idealisk, uppenbarligen. Det uppmanar missbruk, och är ganska lamt.Jag bestä...

Hemliga kaffe kopp godis Dispenser

min bror och jag tänkte på denna brainstorming för BetaCup tävlingen. Detta är en cool alldeles för dölja ditt godis vid skrivbordet. Godis kommer ut när du vrida hylsan. Plus att det är kul att visa människor också!Tack till alla som kommenterat, ja...

500 000 volt Van de Graaff Generator med billiga delar

låter bygga en 500,000 + volt Van de Graaff generator!Jag byggde den här ungefär en vecka, beställs använda skrot delar från en symaskin och material från http://www.grainger.com/Grainger/wwg/start.shtmlJag har sett de större maskinerna i drift på mi...

Bröllopstårta med choklad rosor

jag har beslutat att ta itu med uppgiften att göra min egen bröllopstårta, och också nyligen haft en släkting ber mig att göra deras bröllopstårta. Så jag bestämde mig att behövdes definitivt lite övning, så jag gjorde denna rättegång bröllopstårta.D...

Choklad pingvin lådor fyllda med vit choklad snöflingor

lära sig att göra din egen helt ätbar choklad pingvin rutan och fyll den med vit choklad snöflingor att ge till någon speciell. Här du görs med enkla former sätta ihop att bilda en jättesöt pingvin. Basen och locket på lådan är fast choklad medan sid...

Etsning PCB med Press'n "Peel

Dessa dagar att göra PCB inte behöver du massor av dyra utsätta utrustning och bubbla tankar, det går helt enkelt på ditt köksgolv eller i ett garage och på en stram budget. Det finns många instructables redan om hur du skapar PCB toner och blankt fo...

Göra en godis Julkalender

Video länk om ovanstående inte fungerar: https://www.youtube.com/watch?v=a9TSn-COjx4Semestern är snabbt närmar sig, så här är ett snabbt projekt att förse dig med en utsökt sätt att räkna ner dag för dag fram till jul!Adventskalendrar har funnits län...

Valentines godis bukett

Min lilla flicka kommer att vända sin peruk!Jag såg dessa i mataffären för mycket mer pengar då summan av delarna och tänkte "Jag kan göra det"Steg 1: materialSå jag 15 minuter senare ut från affären med en väska full med godis som jag vet att h...

Magnet styrelsen med dekorativ ram

i remodeling & redecorating mina barn rum i den förra året gjorde jag några söta magnet styrelser som matchade deras nya inredningen. Den första var ganska enkelt, bara en inredda bit metall, men de senaste som jag gjorde med en dekorativ ram och jag...

Lego Mindstorms godis maskinen

Denna "söt" godis godis maskinen har två stuprör, en låsmekanism för att lagra godis, och en rolig och enkel design. 2 EV3 servomotorer används för att driva både godis rännor. Maskinens program kan dessutom finjusteras för att lägga till olika...