Fyllda elektroniska hjärtaVad du behöver:

 • papper
 • rester av tyg
 • Stuffing bomull
 • nål
 • sax
 • fingerborg
 • normala tråd
 • brodertråd
 • ledande tråd
 • LilyPad coin cell batteri innehavaren (ingen brytare)
 • 3V coin cellsbatteri
 • LilyTiny
 • LilyPad LED

Detta är en anpassning av gnistrande armband projektet från boken "Sy Electric" av Leah Buechley och Kanjun Qiu.
Du kan antingen hämta en mall hjärta från internet (du får massor av mallar bara genom google-imaging "mall för hjärtat") eller kan du rita en. Om du ritar en, bara komma ihåg att det måste vara symmetriska kring sin centrala axel, du kan böja papperet i två och drar bara hälften. När du är nöjd med det, gör det din mall.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Elektroniska vårta avlägsnande - inget blod! Lite smärta.

jag hade problem med vårta avlägsnande genom åren. Resultaten har varit allt annat än spektakulär. Jag har provat de flesta normala metoder, Burning vänder ut ångorna är inte bra för dig. Jag har fortfarande ett ärr på min hand från en läkare bort vå...

Choklad fisk fyllda med tårta!

Det här är för alla fiskälskare där ute! Detta var min bror födelsedag och han älskar fiske (uppenbarligen) så jag gjorde denna mycket enkel kaka. Denna tutorial är för alla som inte gillar carving kakor eller arbetar med fondant eftersom våra riktig...

Elektroniska hjärta (blinkande lysdioder) - mors dag projekt

mors dag närmade sig och jag får min 8-åriga son började med elektronik. Så varför inte kombinera två? I nästa par sidor vi ska visa dig projektet gjorde vi - ett blinkande hjärta med flera effekter, alla drivs av en mikrokontroller. Lärde min son in...

Visa ett brustet hjärta för alla hjärtans dag

Ett brutet hjärta för alla hjärtans dag - bästa bloopers är ett klick bort titta på mitt hjärta få bruten precis i tid för alla hjärtans dag. En marshmallow fylld choklad hjärta är placerade i ett vakuum och tillåtna att expandera. Sedan låter jag mi...

Hur man gör en Dragon tårta

för mitt barns 4: e födelsedag, han ville ha en dragon part. Så jag bestämde mig att göra honom en tårta med en drake på den. Detta var en riktigt imponerande kaka, som även om tidskrävande, inte var så svårt att göra.Observera, jag är inte en profes...

3 tråd trailer ljus converter 4 wire fordonet

detta är hur man gör egna 3 tråd trailer ljus + marken omvandlare till en 4 tråd + markfordon. Du är förvirrad om hur dessaepoxi fyllda elektroniska omvandlare är gjorda? Jag sprida lite ljus över ämnet här (ingen ordlek i 10 gjorde). Jag gjorde ocks...

Cal. 88mm hjärta Piercing Bacon rulla - fylld med lök och plommon, insvept i en bacon fläta

i detta instructable jag vill visa dig hur jag gör min berömda Cal. 88mm hjärta Piercing Bacon rulle.Detta är mitt eget skapande men jag antar i utvecklingen av grillning här barnet har sett dagens ljus i dag mer än en gång.Det är en fläskfilé fylld...

Hur man gör en elektronisk valentine hjärta projekt

En KIT för detta projekt finns tillgänglig från: RSH elektronik.LADDA NER DENNA:* Ladda ner PDF-version av denna sida*Hämta Valentine hjärta templateINTRO:Detta projekt blinkar 18 lysdioder på tre olika priser och du kan använda dessa skapa en iögonf...

Söta hjärta fyllda middag rullar | Kokos bullar

detta kommer att vara en perfekt alla hjärtans behandla för dina nära och kära. Jag redan postat Thengai/kokos bageri bun och mjuka middag rullar, så blandade dessa två recept och kom upp med hjärtformade middag rullar / mjuka bullar med kokos fylla....

ET & LED hjärta

Detta är en enkel Arduino baserat projekt som du kan göra för att komma igång med Arduino Uno. Alla delar finns tillgängliga och lätt att skaffa. Detta är ett bra projekt om du gillar E.T., blinkande lampor och Arduino.Steg 1: Samla material Det förs...

Logik kärlek hjärta

Hej alla :)Detta är en logik kärlek hjärta jag skapat för en gammal flamma i år (vi har ett barn och vi är fortfarande bra kompisar, plus att jag gillar slingrande upp henne).Vissa säg kärlek är inte logisk, Tja det är nu! Så luta dig tillbaka, ta en...

LilyPad Arduino fyllda Fox leksak

Jag var tvungen att skapa ett projekt som använde LilyPad Arduino för en klass på teknik i bibliotek, och jag valde att skapa ett gosedjur som sjunger "Jesus älskar mig" medan lampor blinkar med anteckningar. Jag gjorde en räv, men mönstret som...

Choklad tårta skott

några choklad kaka skott är fulla av boozy godhet men inte innehåller någon choklad eller kaka. Dessa är laddade med både choklad och kaka (men saknar alkohol), och är perfekt för en fest eller andra festliga tillfälle.Get bakning folk! En 3-månaders...

Sockerkulör fyllda kladdiga choklad cupcakes med choklad glasyr och bacon bitar

jag fick en idé i mitt sinne ett tag. Jag älskar dessa choklad täckt karameller med havssalt, bacon går bra med choklad (jag menar, vad går inte med bacon?) och jag älskar att göra cupcakes så jag kom med idén att kombinera allt detta i en awesome re...

Choklad tårta / cupcake dekorationer.

Detta instructable handlar främst om att göra vackra 3D choklad dekorationer för kakor, muffins eller även cupcakes (man kan använda det någon söt - ovanpå glassen, pannkakor, etc och det är billigt och lätt att göra). Jag ville göra en tårta med vac...

Grädde-fylld Cupid Cupcakes

Dessa söta och krämig muffins är lätta att göra och dekorera.Du behöver:1 pkg vanilj Cake Mix (eller cupcake mix)1 tub/pkg vanilj eller Cream Cheese glasyr1/2 kopp sötad strimlad kokosnöt1/2 pkg vanilj Pudding24 hjärtat godis eller kanel hjärtanBakni...

Hur du döljer en vägg vårta transformator

Under de senaste 20 åren har våra hem blivit överösta med "väggen vårtor," små till inte-så-small elektriska transformatorer för allt från driver våra datorskrivare att ladda våra iPads. Bakom vår TV finns det minst fyra av dem kopplade till enh...

Pärlstav hjärta

Jag fick min inspiration för detta projekt på Pinterest. Detta är den PIN-kod som jag talar om. Detta var den första gången du använder dessa tekniker: en hjälpbild med tråd och lägga pärlor på en tråd bas form. Jag är verkligen glad med hur min häng...

En liten elektronisk komponent lagring Rack

Om din hobby är relaterade till elektronik på något sätt, finns det en mycket stor chans att du har många små komponenter som håller att få blandas ihop och i allmänhet är en stor smärta att hitta. Jag hade detta problem och jag bestämde mig att fixa...