Galna Monster tid - första gången Digital Sketchers eller målareAlright alla. Jag hoppas att detta hjälper vissa människor att komma in i dragandet digitalt som jag bara att ta sig in i detta själv. Jag doodle här och där och detta är bara ett hopp i ett fält som jag växer att älska. Om du älskar monster och vem gör inte det;), då du kan njuta av denna förhoppningsvis enkla instruera-stånd.

Idén är enkel: skapa ett Monster till oavsett idé dyker in i ditt huvud.

Bli inspirerad av andra konstnärer och att inspireras och kombinera den med dina idéer. Sedan ska vi skissa på det på faktiska papper. Därifrån, avsöka den i eller använda en kamera att ta en bild och få det i alla digitala paint program du använder. Den här övningen kommer vi att använda Alias Sketchbook Pro, det har fått en gratis provversion och kommer med lysande recensioner. Plus min favorit varelse designers använder det på Creaturebox.com. Skamlös plug för dem, men jag hoppas jag inte passera linjen, bara nämna de som inspirerar mig.

Tillbaka till ämnet, en gång i digitala ritprogram, vi bara börja användande den och lärande som vi går. Vi kommer bläck det upp, färg det lite och ge några små Detaljer för oss blivande konstnärer. Därifrån, kommer förhoppningsvis det att toppen av ett isberg i vår satsning med digital konst...

Om några kommentarer, förslag, tankar eller funderingar, Vänligen låt mig veta. Nu, låt oss komma till några roliga och få skapa vad vi har på denna förstasida. ^_^

Se Steg
Relaterade Ämnen

Första gången vedeldade

Vedeldning (eller pyrography) är ett billigt och enkelt sätt att presentera dig själv in i världen av träbearbetning. Vid första anblicken vedeldning kan verkar vara en högre färdighet driven hantverk. Men ser kan bedra. Det finns ett antal sätt att...

Jag bryggde öl för första gången, så kan du!

Detta Instructable bör fungera som en one-stop shop för att brygga öl. Det är till synes oändlig tutorials, resurser och platser avsedda för denna konst; så, varför jag skriver detta?Efter att ha avslutat denna process för första gången, finns det nå...

Princess pärlor och Crystal Set - första gången smycken projekt

detta var typ av en begäran projekt som jag bara hälften svarade. Jag blev tillfrågad för en lång strand pearl halsband utan spänne. Detta Instructable använder knäppen. Jag kommer att göra en uppföljning Instructable där jag kommer Knut efter varje...

Apple och bär paj - första gången Baker? Inga problem! Så är jag

fira Pi-dagen med denna läckra paj!Denna paj är alla gjorda från grunden så gör dig redo för en verklig händer på erfarenhet. Det var första gången jag baka en och det visade sig underbart, så skräms inte. Jag älskar att laga mat så jag blandade bara...

Hur till lösa en Rubiks kub för första gången!

The Rubiks kub är ett 3D-pussel som uppfanns av Erno Rubik 1974 och är en mycket populär pussel leksak nästan på varje hus runt om i världen! Trots sin popularitet vet inte många hur man löser Rubiks kub. Rubiks kub missbedömde som nästan omöjligt so...

Hur får man barn att äta en snöboll för första gången

Få barn att äta en snöboll för första gången är lite svårt, särskilt eftersom detta är den första snön och deras enda mat hittills har varit mjölk eller formel. Först måste du få barnet vana vid snö. Låt dem titta runt och kolla upp det! Du vill ha s...

Hur att resa självständigt för första gången

Varför har du betalar för mycket resebyråerna för att reda ut en resväg för dig när du kan göra det själv? Även om resa är en ny expecience för dig, än mindre reser ensamma, bör du inte vara rädd för denna idé. Tvärtom, kan oberoende reser ge dig fle...

Värd för första gången träffa & hälsar

Nyckeln till att bygga ett professionellt stödnätverk för din första laget eller program, är att ansluta med den lokala området företag och personal som kan ge handledning, coaching och sponsring stöd. Medan informella uppsökande händelser kan göra n...

Första gången du använder knappsatsen

Detta instructable visar hur du få en av dessa 4 x 4 matris knappsatsen att arbeta med din arduino. Det finns 8 stift på detta. Det fungerar genom 4 stift att vara ansluten till rader och 4 stift till kolumner. Det finns några användningsområden för...

Digital fotoram: eller hur jag slutat förhala och byggt något ur skräp

jag vet att digitala fotoramar har gjorts tidigare. Några är mycket glättad med fancy program och anpassade ramar medan andra är gamla bärbara datorer duct tejpade in en skugga låda. Detta är någonstans däremellan, men närmare till den senare.Steg 1:...

Hur man utformar sju segment display driver chip på VLSI consept för första gången!?

Idag, ska jag visa dig hur du utformar en sju segment display elektronisk komponent föraren som är liknande med 7447 chip. Detta projekt var jag gjorde då i mitt universitet är förra året, tack vare min föreläsare, lärde jag mig att desing ett chip T...

Första stegen i digital elektronik med circuit.io

som många andra instructables jag börja med "Min historia", eller "Motivation för projektet", och nästa kommer jag att presentera verkliga inledning.Jag har liten erfarenhet med circuits.io, men redan som denna tjänst. Jag väljer att s...

Arduino Powered temperatursensor med LCD-utdata första gången författaren posten

Aldrig varit en tävling kinda kille men jag gick vidare och in i för den första tid författare tävlingen, om du gillar min intructable eller bara lärt sig något nytt och tror jag har tjänat din röst gör! =]Hej till alla! Vänligen bare med mig efterso...

Första gången ringlande av kopparrör.

Detta är hur jag gick att snabbt göra en spole av kopparrör. Denna 1/4 tums slang finns kvar material från luftkonditionering enheter.Steg 1: Något att rulla på. jag använde denna pvc pipe för att stödja slangen medan jag fick min rulle på.Steg 2: Ru...

3 år gammal unge kocken gör Veg hamburgare - första gången

Tittar på mig gör nya recept varje dag, min 3 åriga kocken beslutat att få tag på mat och gör sin första recept för hans pappa - veg hamburgare (naturligtvis med min hjälp) men jag verkligen älskade detta ögonblick......

Hur hjälpa mig ge min familj gåvor för första gången

jag behöver 2000 dollar innan den 8: e så kan du gå på denna länk http://select.freebiejeebies.co.uk/49794 och slutföra och erbjuder eller få 3 referenser om du gör remiss vägen sedan ansluta folk och fråga kan dina 3 första hänvisningar vara ditt er...

Använda en R/C fjärrkontroll och mottagare för första gången

Omfattningen av denna video guide är att bekanta dig med hur du ansluter och göra en grundinställning av följande komponenter:-Remote controller-Mottagare - kallas även RX.-UBEC - universal batteri eliminering krets.-ESC - elektronisk varvtalsregulat...

Hur man cykla för första gången.

jag ska anta att du redan har din cykel och redskapet, hjälm, etc.Steg 1: Sänk din cykel plats hela vägen ner. Då du får på din cykel och pressa dig längs marken, glida fötterna på golvet.Du kan göra detta för så länge du vill eller tills du börjar k...

Monster svans Dreidel Charm

Dreidel Dreidel Dreidel jag gjorde det ur band, ändå min första instructable visar hur man gör en 3D dreidel ur rainbow vävstol band och med en monster svans. Det bör ta ungefär 5-10 minuter, längre tid första gången. Låt oss komma igång! Snälla röst...