Galna viftande uppblåsbara flailing tube monster
Aaaaaahhh , Monster!
Oroa dig inte, dessa monster vänlig... Jag tror.

Precis som de galna arm flailing uppblåsbara rör män sett på utomhusevenemang, gör din egen skala variant med återanvända dator fläkt och några flerfärgade blinkande lysdioder. Detta monster är säker på att lysa upp något utrymme och kanske även spook du, alltför.

Detta projekt använder en utbytbar tunna plast socka som monster. Du kan göra några olika strumpor och har en monster party, eller du kan ersätta uppblåsbar plast strumpa monster med remsor av tyg och skapa en faux elden, som denna.
Principen om luft ström och lysdioder är desamma.

Detta Instructable vann tvåa i Monster Contest
Kolla in alla poster!


Nog prata, låt oss blåsa ett monster!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Galna viftande uppblåsbar Tube människor

vi har alla sett dem på Family Guy på dessa cheesy lagra grand öppningar och även vid bilhandlare. Denna dräkt är mycket lätt att göra, jag gjorde det från saker jag hade från runt huset. Det är inte bara en rolig kostym men det är den bästa kostym a...

Uppblåsbara Love Seat

en uppblåsbar helgedom till min flickvän. Det var det tackiest och mjukaste jag kunde tänka på att göra. Det skulle göra ett bra komplement till någons hemSteg 1: Gå och hämta grejer. materials:-9 varv 62" bred duk-6 gårdar av 60" wide material...

UPPBLÅSBARA GLÖDANDE HALLOWEEN BOO GHOST!

Två goda vänner till mig älskar Halloween och gör sin egen lilla spökhus i år. Eftersom jag älskar att göra Halloween dekorationer, men har ingen plats att lagra dem när jag gör dem, var jag mycket glad att erbjuda att göra dem en ghost dekoration. M...

Uppblåsbara segelbåt

en dag jag ville bygga en uppblåsbar segelbåt men jag hade inga pengar, så jag försökte en billig lösning, jag använt PVC-rör.Besök min blogg http://microveleiros.blogspot.comSteg 1: materialEn uppblåsbar båt, jag använde en Intex Seahawk 300 uppblås...

Hemgjord uppblåsbara båt

jag börjar detta ämne till både log mina experiment och framställning bidrag och idéer från andra.Den grundläggande förutsättningen, att bygga en stark, billig inflatable boat. Om man tittar på gummibåtar, ser du de kör in i tusentals dollar. Även de...

Re uppblåsbar väst

Arbetare är ständigt böjd över sina bärbara datorer och datorer för långa timmar varje dag. Detta orsakar ryggsmärtor och dålig hållning. Uppblåsbara västen är en interaktiv påminnelse för människor att korrigera sina dåliga vanor. Varje 20 minuter b...

8 fot uppblåsbar bärbara Parade Float

ser du en röd tråd med de flesta av mina Instructables, och det är där alla "segway" med.Detta är en av de utmaningar som jag ger mig själv att skapa som år parade flyter / idé.Men du kan enkelt anpassa dem till en Dolly montering, eller vara än...

Uppblåsbara drakar

är ganska coolt att tänka på enkel installation drakar, men mer när du bara har att blåsa dem, inte du tycker så?Så utan mer intro ta det.Material och verktyg att ha:PVC duk, minst 5 meter för iterera någon färg, tunnare bättre för vikten, men lätt a...

555 timer och LED reparation för uppblåsbara

Min fru köpte denna uppblåsbara gräsmatta utsmyckning förra året, men tyvärr förra årets stränga vintern var för mycket för den. Snögubbar arbetade alla julen men när det var dags att sätta dekorationer bort, vi hade snöstorm efter snöstorm och jag i...

Uppblåsbara Spa ozongenerator (ett absolut måste)

Jag älskar absolut min bubbelbad. Det är ett bra sätt att varva ner efter en lång dag av hårt arbete och eftersom det är uppblåsbar jag kan lagra den bort och det tar inte upp alla min uteplats. Vad jag inte gillar är när jag glömmer att släppa några...

Halloween uppblåsbara med en dator fläkt

har du en gammal dator som sitter runt? Har du soppåsar? Har du bladen väskor för Halloween? Har du några tejp?Datorn kan ha ett fan i det där du kan blåsa upp en stötta din design. Syftet med detta instructable är att hjälpa dig att göra grunderna....

Bubbla vägg | Interaktiva, uppblåsbara Panel

bubblan väggen | Andas Wall Panel SystemInteraktiva, uppblåsbara, spelbara väggKort projektbeskrivningDetta var en konstnärlig bit installerat för en digital tillverkning show på University of South Florida skola av arkitektur och gemenskapsformgivni...

Uppblåsbara Nalle/LED kostym/Power Glove

Detta var en koloss av ett projekt som omfattar en uppblåsbar dräkt, en LED kostym och en handske som kontrollerade färger och mönster av lysdioder.Jag har velat göra en uppblåsbar varelse som skulle föda till mig ett tag nu (massor av min kompis med...

Hur man gör en Origami uppblåsbara båt!

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en origami uppblåsbara båt. Njut av: D!Origami: Inflatable BoatDesignad av: Hyo AhnLänk till designers hemsida: http://www.origami-make.com/howto-origami-instructions.phpLänk till bild tutorial: http:/...

Hur man gör en origami uppblåsbar kanin!

Origamipapper: utskrift papper: i den här videon kommer jag visa dig hur man viker en lätt att göra origami uppblåsbara bunny. Njut!Origami: BunnyDesignad av: Karin OlsenAv: Annette Sunder...

Uppblåsbara Origami: Papper kub

en söt flicka visar hur man gör en papper kub. En av de få "uppblåsbara origami" ute.Kolla in min kanal för mer videor...

Uppblåsbara jätteroboten

Otherlab har gjort en massa uppblåsbara fabrication nyligenoch vi tyckte det var dags att skriva en Instructable om det. Bättre med uppblåsbara-ize än Instructables roboten själv? Här är vyn hög nivå av tillverkningsprocessen.Steg 1: Design 3D-modell...

Hur man gör en uppblåsbar hjärta

hjärtan är avsedda att vara bruten. Denna enhet är vågad men delikat - kan göra ett djärvt uttalande men bara när riskera explosion. Det är mångsidig användning, utsätta flyktig triumfer och frustration av kontakt med en blivande andra eller uttrycke...

Hur man gör en uppblåsbar lätta swing

I denna tutorial får du lära dig att göra en lätt bekväm sving utan att det låg budget.Denna gång är designad för barn, de som är förtjusta i vandring, spårning i skogen, camping, osv... Den väger så lite inga andra swing kunde konkurrera. En Prusik...