Gambeson / Aketon / Under armourFjärde kompatibel, ja en annan pansar tema en, nu kör vi!

Beslutet att göra en gambeson kom när min flickvän övertygade mig att bära min chainmail skjorta till fantasy mässan. Det blev riktigt obehagligt eftersom alla stoppning hade jag var en t-shirt, så behöver lite mer komfort och mer realistisk vapensamlingen jag konstruerade och tillverkade en gambeson.

OK så en liten uppdatering, slutade jag upp att förkorta ärmarna ganska lite så det inte skulle scrunch på armbågarna.

Se Steg
Relaterade Ämnen

ENT /8 fot träd Monster / treebeard / träd man kostym Halloween & Faire

Denna dräkt är bra för Halloween som väl en Renaissance faires.Tolkien i Sagan om ringen hade träd monster som kallas föräldrar. Detta är i grunden vad du kommer att bli.Dräkten kommer hamna ca 8 fot hög till toppen av bladen. Att ha en wrangler allt...

Hur du utrusta dig för anka jakt

andjakt, som de flesta hobby, kräver en hel del utrustning. Mitt mål med denna uppsättning instruktioner är att peka i rätt riktning för att köpa dessa artiklar, samt vad man ska leta efter med varje objekt och vad som fungerar bäst för dig. Det är m...

Hur man klä när kommer skidåkning

första gången skidåkning eller någonsin undrat vad alla är klädd i backen?Detta är den rätt instructable för dig om du någonsin ställt dessa frågor. Mössor, handskar, halsdukar vad är det bästa sättet att bära dem. Förbered dig för en vild och varma!...

Batman dräkt (The Dark Knight stiger)

här är en snabb tutorial om hur man gör en batman kostym. Jag gjorde detta för Dark Knight stiger midnatt premiär. Kostym är klar och ingen Pia bilderna togs. Men jag ska försöka att beskriva processen att göra bitar. Jag hoppas ni alla njuta.Steg 1:...

Få gratis klistermärken

inte betala för att få klistermärken från dina favoritmärkenSteg 1: Om att gåDu kan maila någon företag men dessa är de som definitivt skickar dem gratisMuscle Milk - asiakaspalveluMammut - kontaktGoodyear - kontaktOtterBox - kontaktVölkl (Ski) - kon...

Snövit Backpacking - hålla värmen och ha kul!

Tror du backpacking är bara en summertime sak? Aldrig! På vintern håller bergen otroliga sevärdheter och orörda skönhet. Lär dig hur du har en trevlig snö backpacking resa, utan att frysa till döden, eller att bli uppäten av en sasquatch.Steg 1: Du v...

Min Bug ut väska / grå Man version

Hej alla. Jag ville bara dela med mig av min bug ut väska/survival pack, och dess fortsatta utveckling. Detta "vänners kompatibla betyder inte att förolämpa eller förnedra någon om vad de tycker är bäst, eller om jag tror att min är den bästa väskan...

Voltron Costume

Voltron! Försvarare av universum! Definitivt en av mina favorit barndom leksaker... så i år bestämde jag mig att gå big och prova min hand på bygga en kostym och gör också en instructable på den.Först vill jag ge ett par shout outs... Min flickvän oc...

Enkel sweatshirt sträng lösning

vissa människor har en udda sinne för humor. Vissa människor tycker att det är roligt att dra ut andra människors sweatshirt strängar när deras inte tittar. Att vara i Middle School, är detta en extremt prevelent "skämt". Jag älskar bär Sweatshi...

Snabb och enkel bil klädslar från T-shirts och andra kläder objekt

har du en ny bil och du vill skydda sätet?Behöver du täcka upp en sönderriven upp plats i din drevkarl?Eller har du läder eller vinyl säten som bli mycket varm eller mycket kallt?Tja, kan med bara vardagskläder objekt, du göra din egen utan sömnad! D...

Deathstroke

DEATHSTROKE TERMINATOR!Detta är en bas instructable om hur man gör Deathstroke kostym för cosplay. Jag har skapat en instuctable för herr frysa och blodbad om du skulle vilja se mitt tidigare arbete. :) Kolla också in min sida Nattskräck av GothamOK,...

Hur man gör en 11 procent. Vadderad Gambeson

A Gambeson (stavningen varierar eftersom detta ord föregår OED) är det andra till tredje lagret av kläder som bärs under rustning, det första lagret får eller inte får "små kläder" eller underkläder, det andra lagret kan eller kan inte vara andr...

Hur man gör en FN: s säkerhetsråd halo magnum för under 20$

en pistol från halo kan vara lätt att göra om du följer detta för under 20$!!!skum är ett annat alternativSteg 1: Du behöver rätt skala malllimsaxmarkörfärgSteg 2: skär till perfektion cutout vita mallen sedan spåra det på några papp sedan klippa kor...

Göra en episk kostym för under $15

det är den tiden på året igen, löven faller av träden, Thanksgiving närmar sig, men de flesta av alla Halloween är på horisonten och folk rusning till har den bästa kostym på blocket, om det är järn mannen bredvid eller främmande (från filmen Alien n...

Undersöka trigeminusnerven

Inledning:Kranialnerver är nerver som har sitt ursprung i hjärnan. Människor har 12 par cranial nerver:1). luktnerven2). synnerven3). ögonmuskelförlamningar nerv4). trochlear nerv5). trigeminusnerven6). abducens nerv7). ansiktsnerven8). vestibulococh...

Trädgårdsskötsel vetenskap: Undersöka grobarhet

groning av frön är en perenn * ämne i science klasser runt om i världen.Frön är planterade någonstans, de gror, av studenter titta på dem.Svåra är att titta på vad du växer.Poängen med detta projekt är att ge studenter, lärare och intresserade föräld...

Kul elektriska 3 hjul Scooter Segway knockoff under $100

kul elektriska 3 hjul Scooter Segway knockoff under $100Detta är en elektrisk skoter med en begagnad bilbatteri (skräp gård $20) och två elektriska värmare fan bilmotorer (skräp gård $10). Hjul, bromsar och styrning komponenter var taked från barn cy...

Self Balancing segway style skoter för under 300,00

jag har alltid velat en Segway från första dagen jag såg en, men med över 6000.00 prislapp jag inte hade råd med en. Tack och lov har de delar som behövs sjunkit i pris dramatiskt. Jag lyckades bygga en för under 300,00.här är en lista över de viktig...

0 till 500v ljud kort Osciloscope och sonder kostnad jordnötter (under 20)

jag är säker på att du har sett många av dessa, detta är min enkla version den använder 1 USB-port för makt och linje i ljudkortet. Om du inte har en USB-port fungerar fortfarande design om du hittar en lämplig enkel tillgång scource ett 9v batteri s...