Gameboy usb säker[hålla ihåg detta är min första instructable]
Vill du dölja din Data från nästan varenda en?
Följ bara detta och jag ska visa dig hur jag dölja min "hemliga filer"

Vad du behöver
USB-minne (för båda projekten): £5-£25
GameBoy och Gameboy Advance patron: gratis-£9
Triwing skruvar bitar (för gba): £2 – £4
NES Gamebit (för GameBoy): £2 – £4
exacto kniv eller razor blade (för GBA mod jag ska förklara senare): 1 £-£15
Hemliga datalagring: ovärderliga
Uppskattningsvis totalt: £10 (på låg slutet produkter)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör en Gameboy Advance SP USB laddare kabel: ladda din GBA från en PC eller mobiltelefon laddare

varför göra detta, du frågar?Tja, med denna USB-kabel behöver du inte längre bära en separat laddare för din Gameboy Advance SP.Du kan ladda din GBA genom att ansluta till USB-porten på din laptop/dator, eller genom att ansluta till USB-porten på en...

Gameboy patron USB

detta är en idé som jag hade när en av mina gameboy spel bröt (jag vet sin gamla). Jag kommer att publicera en instructables en jag kan få min andra gameboy kassett öppen :D....

Knex säker gameboy innehavaren

Hej! Jag gjorde en gameboy advance sp innehavare av knex, med en säkerhet som jag inte sett ännu. om det redan finns på denna webbplats, säg. men det är för GBA, kan den lätt omvandlas för att hålla en nintendo ds,en mobiltelefon, etc. säkerhetssyste...

Gameboy advanced USB driva

hur passar en USB-enhet en gamla Game Boy avancerade patron. För ser ut...Steg 1: Samla material som behövs Ganska grundläggande. Du behöver:1. liten skruvmejsel, använder den en triangel huvud men en liten nog Philips eller Flathead kommer att arbet...

Hur man installerar drivrutiner för Gameboy GB USB smart card 64m på 64-bitars windows 7

denna video visar hur du installerar drivrutiner för EMS GB USB smartkort. Du kommer att behöva ladda ner några filer och starta om datorn några gånger, men när dess gjort dess värt det....

The Ultimate Guide till skapa Chiptunes på GameBoy!

Nya Gameboy "Chiptune" scenen? Eller kanske du fortfarande försöker gå till botten av vad här Chiptune grejen är? Oavsett din situation, i slutet av detta Instructable, kan jag lova att du kommer att bli ett proffs!Relativt ny på scenen "LS...

GBA SP Micro USB-laddare Mod

Jag förvärvade ett tag tillbaka en fungerande GameBoy Advance SP. Tyvärr, hade jag en laddare för det på tiden. Så när batteriet dog slutligen efter en veckas användning, jag började undersöka för att se om det fanns någon laddare mods jag kunde kopi...

GameDroid: Android Gameboy

Ett par år sedan, jag köpte en begagnad GameBoy färg från en loppmarknad så jag kunde döda lite tid. Tyvärr hade inte jag tänkte köpa patroner för det, så jag började titta upp hur mycket en GameBoy flash vagn som kunde lagra olika spel på en gång sk...

Batteridriven usb 2.0 hub

Jag såg ingen kommersiell battery powered USB-hubbar som såg lämplig för min laptop. De som äger MacBook Pro vet hur mesig Apples USB-portar är. Kameran jag använde för att ta bilder för detta Instructable kommer krascha USB-porten den dras in om jag...

DIY USB-Penmouse/Mousepen

Detta instructable är för att göra en optisk USB-mus till ett pennformat Mousepen. Eller Penmouse.Min utgångspunkt var från att se detta instructable men vill förbättra den mekaniska konstruktionen lite och lägga till vänster-höger klicka växlar till...

En ram för att göra prisvärda & eleganta modulära styrsystem (USB till MIDI, gömde sig, eller seriella)

***JAG HAR SKAPAT EN NY INSTRUCTABLE FÖR DIY STYRENHETER:*************************************************************************************************************************************************************************************************...

DIY USB-laddare för mobiltelefon litiumjonbatterier från en trådlös mus laddare

detta ett bra sätt att ladda upp mobiltelefon batterier utan en mobiltelefon, de flesta mobiltelefon AC adaptrar inte kommer ladda ett batteri effektivt som de är omkring 5 volt DC själva telefonen har batteriladdare av den. Men jag tycker dessa batt...

Binära termometer USB Powered

monteringsanvisningar för binära termometer Kit jag konstruerade.Du kan köpa en på:http://www.Etsy.com/Listing/122729791/Steg 1: Få din järn heta jag använda blyfritt lödtenn med min järn inställd 320 grader Celsius. Det är en bra idé att hålla en vå...

Laptop kylning ingen USB-tjurar...!

NO USB BS!! Mycket viktigt! Eftersom jag själv List söker en DIY att göra en bra laptop kylare, var nivåer för att hitta saker på internet om det men alla USB, USB ger endast 3V till fans, jag har en kommersiell en liknande att det inte göra en buckl...

DIY läder USB driva

Denna USB-läder nyckel är ett roligt och lätt att göra DIY-projekt. Men gör inga misstag, det fortfarande tar några steg och ett par trick att få det ser lagom. I denna tutorial har jag fotograferat varje steg i att göra detta läder USB-nyckel från a...

5 minuters USB workbench lampa

Någonsin trodde var din arbetsbänk bara SODIMM? (Få det?) Tja, har jag lösningen för dig! Med bara några lim för ditt val, en el cheapo gamla lysdiod, en lödkolv, en USB-kabel, en kniv, 5 minuter av tiden, och en hjärna, du, ja du mina damer och herr...

Skapa en USB-Live Installer/enhet

först och främst behöver du tre saker:1) en USB-enhet du är villig att offra (2 GB eller högre är att föredra)2) en dator som kör XP, Vista eller 7.3) A distribution att köra Live eller installera om USB-enheten.Om att få requirments:USB-enhet: Jag f...

Installera någon linux från en USB-det enkla sättet

Är du trött på att förlora alla dina diskar på Linux distributioner?Kanske din CD-enhet är trasig?Du kanske helt enkelt är för cool för gamla tech som CD-skivor?I detta Instructable jag ska visa dig hur man installerar linux från en USB, det enklaste...

Ubuntu (eller alla linux-distributioner) pålagt en startbar flash-enhet med LinuxLive USB Creator

med Windows 8 irriterande alla från casual datoranvändare att mest stressade användare, ett alternativ är mer än välkommen.Släpp den £1000 eller mer på en mac, varför inte prova linux? Eller för att vara specifik, Ubuntu.Gratis och säkert, det är lät...