Gamla Hand Drill restaureringDenna restaureringsprojekt är en present till min far. Min far var den första person som visade mig hur man använder verktyg för handel, projekt som sträcker sig från grundläggande underhåll till ombyggnad. Han påminde alltid mig om när han växte upp att elverktyg inte var lätt tillgänglig som de är idag och du bör aldrig ta dem för givet. Under längst tid, min far alltid velat ha en gammal funktionella handborr som påminner honom om hans barndom. Varje antikaffär jag besökt genom åren antingen har inte någon i lager eller hade brutit handen övningar som var bortom reparation. Men tur nog var jag slumpmässigt besöker en gammal stad med min flickvän och jag hittade två anständig letar hand brace borrar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Stenåldern Hand Drill friktion eld med grejer samlades på plats!

Tänk om du var tvungen att göra upp eld och hade inga verktyg eller material? Det här instructable är på hur en person skulle kunna göra eld med metoden enkel hand borr med verktyg och material gjort och samlades i farten.Detta är min första instruct...

Hemgjord Mini cirkulär tabell med Hand Drill hem byggt Jig såg trä PCB maskin

Hemgjord Mini cirkulär tabell med Hand Drill hem byggt Jig såg trä PCB maskinMaterial:Hemgjord Spindelhuset Chuck spindel dubbdockan här:1 st HSS 100 mm Rotary verktyg cirkelsåg blad skära skivor Dornen Cutoff Cutter verktyg multi elverktyg1 st Alumi...

Hemgjord Mini cirkulär tabell med Hand Drill hem byggt Jig sågar trä PCB kapmaskin

Hemgjord Mini cirkulär tabell med Hand Drill hem byggt Jig sågar trä PCB skärmaskinMaterial:2 st Aluminium 100 mm x 70 mm x 30 mm1 st Aluminium 160 mm x 160 x 12 mm för säng1 st Aluminium 160 mm x 160 x 12 mm för top1 st höghållfast aluminium legerin...

Speed Control för Hand Drill Press

Sök efter "Drill Press" på instructables och du hittar hundratals för att göra en DIY stand att omvandla en handborr till en drill press. Vad de alla saknar är ett sätt att kontrollera hastigheten på borren. Om du använder en med en variabel has...

Hand plan restaurering och Tune-Up

Alla har fått ett gammalt verktyg i deras garage eller verkstad någonstans, att kanske deras farfar gav dem, samtidigt som säger något i stil med: ""Inte skruva detta upp!", eller kanske bara" hålla det trevligt. Jag fick det i "N...

Hand plan restaurering

Jag har varit förälskad av verktyg under lång tid - utseendet, känner, och design av något som är både vackra och praktiska är fascinerande för mig. När jag kom in i träbearbetning, hand flygplan stod ut så estetiskt tilltalande och ytterst utilitari...

Hemgjord trä mini svarv med hand Drill

Hemgjord trä mini svarv för hand borra mycket lätt och billigt med gamla handborrAluminiumlegering profil 600 mm x 80 mm x 40 mm2 st aluminiumlegering 6061 160 x 600 mm x 12 mm1 st aluminiumlegering 6061 80 x 80 mm x 12 mm1 st aluminiumlegering 6061...

Gamla Tackle Box restaurering

jag har letat efter en liten tackla om du vill använda för några av mina salt vatten rigg. Så jag bestämde mig att använda denna gamla, gamla kompis tackle box jag hittade. Det var en cool letar små talja-box men det var ganska smutsig och bud upp, s...

Elektromekanisk hand drill koppling fix

lätt fix för en trasig borrSteg 1: Drill kopplinglånade ut min borr kom tillbaka trasiga. kopplingen var strippad till den punkt jag inte längre kunde borra med det så detta är hur jag gjorde det att fungera för mig...

Hemgjord Mini cirkulär tabell med Hand Drill hem byggt Jig såg skära trä PCB

Hemgjord Mini cirkulärt bord av trä med handborrMaterial:1 st Aluminium 120 mm x 80 x 20 mm göra hål 42 mm för borr1 st Aluminium 160 mm x 160 x 12 mm för säng1 st Aluminium 40 mm x 150 x 20 mm1 st handborr trevligt arbete1 st rund specialstål rör 25...

Hemgjord Mini PCB Press Drill DIY borrning Skjut mekanism CNC

Hemgjord Mini PCB Press Drill DIY borrning Skjut mekanism CNC mycket lätt, kan du göra det i hem med2 st 20 mm linjär kullager Motion uthärda CNC2 st SHF20 storlek 25mm linjär järnväg skaft 220 mm - 20 mm linjär järnväg CNC främjande 2 st SHF20 storl...

DIY Hand torkas förtenning av gamla koppar krukor/kastruller - steg för steg instruktioner

OK gott folk, det är DIY tid.Efter en hel del forskning på denna webbplats (Tack killar!) och annorstädes beslutade jag att prova min hand på nytt förtenning en handfull koppar krukor jag plockade upp på en antikaffär. Medan jag var kunna få tillräck...

Hemgjord Press Drill DIY Multi Tools trä borrar spindel

Hemgjord Press Drill DIY Multi Tools trä borrar spindelMaterial:1 st rund specialstål rör 40 x 250 mm1 st rund specialstål rör 180 x 20 mm1 st gamla hand borra trevligt arbete1 st Aluminium 250 mm x 120 mm x 20 mm för säng1 st Aluminium 220 mm x 40 m...

Hemgjord Mini Press Drill DIY kretskort PCB borrar

Hemgjord Mini Press Drill DIY kretskort PCB borrar mycket billigt med motor ta gamla hand borrar, aluminiumlegering för säng, linjär järnväg motion cnc, 100 mm resor och det är bra jobbatDetta är en smart och användbar handverktyget för att arbeta på...

Drill press

Drill press jag gjorde för att hålla min hand drill...Steg 1: Montera till tabell jag använde 1-3/4" rör, ett stycke 6", ett stycke 9 ", ett hörn vinkel, och två flänsar... Bara bultad till bord och reglaget styrelsen...Steg 2: Bild mechcan...

Konvertera gamla Muzak maskin i till en Retro iPod Stereo

min vän har burit runt denna tomt skal av en mikro Muzak modell 1008 för år med avsikt att omvandla det till något... en dag. Tydligen detta användes i ett universitet för att pumpa college station genom alla byggnader och hade sedan länge varit kvar...

Barnens klockor

Det hela började med våra barn, vi köpte dem djur klockor som hade svansar som pendlar och de hade stor glädje se dem. När våra barnbarn kom kunde vi inte hitta någon samma, så - varför inte göra mina egna versioner?Alla varianter är mycket lik i kon...

Bygga en vertikal axel Wind Turbine (VAWT)

när man bygger denna turbin kommer vi att använda några powertools.Om du inte är van att arbeta med powertools fråga någon som vet hur man använder dem.Efter bygga denna turbin fortfarande måste du fingrar så.DU VARA FÖRSIKTIG!Steg 1: Verktyg och del...

Luftgevär med explosiva luft-Release Valve

glömma amatörmässig sprinkler ventiler. Ser längre än denna typ av ventil för att göra airguns eller något där du måste luften utsläppt explosionsartat. Detta är min egen design inspirerad av ventilen inuti en airbrush.Detta instructable visar hur at...