Gamla hederliga Molasses CookiesJag har gjort dessa cookies i över 35 år. Dessa gammaldags Molasses Cookies har en krispigt utanför och en Sega inuti, med en hit av kanel och ingefära.

Dessa gammaldags Molasses Cookies är en onekligen en familj favorit! Oavsett om det är för familj eller vänner, för speciella evenemang, är dessa cookies definitivt publikfriande och alltid de första att försvinna! De är särskilt bra för frysning och skickar via post!

Så för din nästa julfest försök att göra en sats av avhandlingar underbart läckra gammaldags melass kakor!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gamla hederliga havremjöl Chocolate Chip Cookies (glutenfri)

Mitt mål med dessa var att skapa en läcker (men grundläggande) havremjöl chocolate chip cookie som används gamla hederliga ingredienser, men med hälften av sockret normalt används i cookies. Jag tycker de är fantastiskt... krispiga på utsidan och bar...

Gamla hederliga Cake Doughnuts

gamla gammaldags munkar är min gå till recept för en snabb behandling efter middagen eller till frukost. Det går snabbt att slänga ihop och svårt att röra upp. Det gör om ett dussin bra storlek cake doughnuts. Jag har bifogat ett grundläggande glasyr...

Gamla hederliga makaroner och ost

Här är en läcker gamla gammaldags Mac och ost maträtt som min mamma och jag har gjort i många år! Det är den perfekta skålen för alla evenemang, Thanksgiving, definitivt! Födelsedagar, jul... etc. Något! (:Steg 1: Förnödenheter som behövs-6 till 7 un...

Gamla hederliga pengar tills Prop för 1950-talet Drug Store

Jag gjorde detta gamla hederliga tills för en produktion av West Side Story. Den är utformad som en statisk klänning stötta att sitta på slutet av Doc's Drug Store bardisken under scener i apotek. Jag tittade på anställa en, men vi inte har budgeten,...

Holiday Molasses Cookies

Dessa Molasses Cookies är perfekta ur ugnen--krispiga, Sega och full av smak. Perfekt semester. Använda detta för melass Cookie glass smörgåsar, i min andra instructables inlägg: melass Cookie glass smörgåsar har kul bakning!Steg 1: ingredienserIngre...

Molasses Cookies

jag ville röra runt med cake pops och melass cookies, men först behövde jag molasses cookies. Jag kunde inte riktigt hitta ett recept som jag gillade så jag konsulterat min mamma och hon gav mig receptet min stora mormor används.Steg 1: ingredienser...

"Antika" Holiday Molasses Cookies

dessa är nära kopior av Archway molasses cookies. De är Sega, sentimental, och ett perfekt komplement till alla semester fest. Pilgrimerna skulle ha varit ett gladare gäng om de hade haft dessa liggandes.Ursprungliga receptet innehåller denna folklig...

Manhattan och gamla hederliga Cocktail glass

min flickvän och jag värd en Mad Men Säsong 5 premiär fest och jag ville komma med en dessert som är lämpligt för tillfället. Jag fick nyligen en Glassmaskin och har experimenterat med det för de senaste månaderna - tänkte jag prova att göra en glass...

Gamla hederliga rågbröd

detta recept har förts vidare från mormor män. Jag var inte en älskare av rågbröd, men min man gillar det och ville att jag skulle prova detta recept. Att vara "bra" hustru, höll jag. Det är den bästa råg har jag ätit, så jag har baka det i cirk...

Gamla hederliga jästa vitlök Dill Pickles

Gamla hederliga jäst vitlök Dill Pickles använder ingen ättika. Jäsningen producerar mjölksyra, naturligtvis. Processen för pickle kräver att upprätthålla pickle barrel, lerkruka, plasthink eller livsmedel grad behållare som du väljer på ca 85° Fahre...

Gamla hederliga Ice Box Cookies (tre varianter)

en klassisk semester recept som är mångsidig och tid besparing, dessa cookies har varit en favorit i vår familj sedan innan jag föddes. Degen kan göras 4-6 veckor före tid och sedan frysts så du kan ha varma, färska bakade cookies på bara några minut...

Gamla hederliga bakat nypon munkar

För fyllning, kan du använda någon sylt/bevarar du. Och för toppning, kan du bara strö dem med florsocker socker, socker + kanel + muskotnöt pulver, glasyr dem eller doppa dem i choklad!Steg 1: degen A:1 föga msk omedelbar jäst1 msk socker1/4 c ljumm...

Gamla hederliga kex

detta recept är en liten variant av grundläggande Bisquick kex recept. Jag är inte säker när min familj antog detta recept men Bisquick har funnits på marknaden sedan 1931 och det är troligt att denna "enkelt sätt" att göra kex upptäcktes strax...

Ginger Molasses Cookies

jag älskar ingefära och för mig en ingefära melass cookie är ungefär lika bra som det blir. Så jag bestämde sig för att hitta en stor en och kom över detta recept som jag kommer mestadels vara trogna här med några förändringar.En inte så stora föränd...

Mjuk Molasses Cookies

delen av detta recept det är för mig är cookies är mjuka utan mina tänder de är lätta att äta. Min fru och min son har diabetes, osötad desserter är svårt att hitta som dyrt så jag gör osötad eller socker reduceras fester för min familj. Jag använde...

Daguerrotypi fotograferar det gamla hederliga sättet

steg 0, uttal: "GRÄVT PILEN typ".Mitt namn är Jonathan Danforth och jag är en Daguerrotypi konstnär.har massor mer, gå kolla upp det, OK?Daguerreotyp var den första patenterade fotografiska processen. Patenterad av Daguerre 1839 efter rippning a...

Gamla hederliga Apple Pie

det finns ingenting i världen ganska som färska äppelpaj, och detta är en av de bästa som jag någonsin har ätit. Det gör inte ont att det är min favorit dessert för män, heller. Efterrätt, mellanmål, frukost, lunch, varma, kalla... det bara inte är e...

Gamla hederliga muff

jag kan inte förstå hur dessa fantastiska handvärmarna någonsin föll ur modet. De är överlägsna handskar eller vantar på alla sätt: de håller händerna varmare, de tillåter dig att snabbt dra en skuldfria hand ut till låsa upp en dörr eller svara på e...

Gamla hederliga recept Box

det är tiden i mitt liv när alla mina vänner verkar vara att gifta sig, så jag är ständigt på jakt efter fina Bröllopspresenter som ännu är tankeväckande och personlig billig. (En dag, jag kommer att vara en påkostad present-givare. För närvarande, m...