Gamla hemliga vapen: En Paracord slangbellajag har byggt paracord-stödda strukturer och artiklar sedan 1977. Är det silvertejp av sladden och sträng företag, som allmänt anses av The Worlds mest användbara saker.
Detta Instructable är för en slangbella gjord av paracord och en bit av cykel bildäck innerslang. Detta är förmodligen den enda paracord Instructable jag skrivit som inte involverar stege väva paracord. [Även om det kunde, jag antar att]
Efter apokalypsen, kan du ångra din paracord armband eller trekking pol koppel, återanvända några cykel innerslang och gå och hämta några zombies med denna rigg.
En sele är en forntida projektil vapen som vanligtvis används för att kasta en trubbig projektil som en sten. Det är också känt som shepherd's sling.
"Och David satt sin hand till sin väska och tog från det en sten slängd det och slogg kälkborgare i pannan. Och stenen sjönk i pannan, så att han föll i ansiktet till marken. " (Samuel 17:49)
Som framgår av Samuel, är detta en effektiv och billig vapen, föregångare av gevär.
Jag också sele lik till gå till lokala golfbanor och när säkert att göra så, i olika färgade golfbollar runt gröna, för extra golfspelare förvirring.
Se Steg
Relaterade Ämnen

En eko-enhet med hjälp av C.H.I.P. $9 datorn

Detta är instruktioner för att bygga en låda inhägnad från en uppsättning av gamla USB-högtalare som kommer att genomföra en Amazon Alexa eko-enhet med hjälp av C.H.I.P. $9 datorn från nästa sak Co (http://www.getchip.com/).Så vad är en "Echo" e...

En fattig Person Guide till att köpa en gitarr

varje websight jag har sett som talar om hur du väljer och köpa en gitarr är riktad mot vuxna med pengar. Jag är inte ens i gymnasiet, så ingen av dessa hjälper mig! Jag har plockat upp en hel del trick av handeln från min farfar. Jag lär dig hur man...

Göra en avskyvärda Snowman Mask.

jag kom över en riktigt bra affär på några gamla kanin hudar i våras och visste inte vad med dem att göra. De var på väg till soptunnan, men men jag gjorde ett erbjudande och jordbrukaren överlämnade dem. Jag gillade tanken på den lurviga lilla critt...

Arkham City påskägg

Jag trodde att en av de bästa delarna av Batman: Arkham staden försökte hitta alla gömda påskägg och hemligheter. Jag har listat många, inte riktigt alla, de påskägg gömda runt det ökända Super fängelset i detta instructable. Många av dessa du kan ha...

Super robust flytande uppställning från Barn trä

Flytande hyllor är awesome. Funktionella. Minimalistisk. Min typ av sak för säker.Med ett problem. De är generellt sett inte mycket stark. Ofta tider de kan inte heller hålla mycket vikt, eller de stöd parentes som måste på något sätt döljas eller fö...

Seattle gnugga fläskfilé

du har gamla vänner kommer in för helgen och du måste mata dem. Vad är bättre än grill? Kaffe? Choklad? Faktiskt, det är en kuggfråga. Det verkliga svaret är hemliga alternativ D) alla ovanstående. Gå med mig som jag skapa den oheliga blandning av fa...

Hur man överlever i vildmarken: Altoids (STR8) Survival Kit + kompakt kaminer & jakt.

Har du titta på några fina överlevnad videor på youtube om att göra ett skydd, primitiva vapen (bow & pil, slangbella, etc), hur man får vatten, idéer av kompakt kaminer, göra ett metspö säkerhetsnålar, rep eller w/e du har och en träbit?Eller du bar...

Hur man vårdar & propagera Burro's Tail

Du kanske vet detta fascinerande saftiga som Donkey's TailDetta sedum är ett mest vackra saftigt. Min lyckligt befinner sig i en stor fyrkantig terrakotta kruka med min nu 5 år gamla Coleus "Doppade i vin" (Ja, de är tekniskt perenner) och en gy...

Liket händer

eftersom som inte kunde använda ett extra par händer?Halloween är gjort upp stort i mitt hus, normalt av mig! Jag har tagit en massa inspiration och instruktion från internet under de senaste åren och tyckte det var på tiden att jag gav tillbaka. Så...

Robot kostym

Under åren har jag upptäckt att denna kostym aldrig misslyckas med att skapa intresse hos både unga och gamla. Det är ingen överraskning heller, det är olika lampor, buzzers och fans (för bärarens komfort) gör alltid detta kostym en stor hit. Det är...

Drivs Pedal styrelsen

detta är en motordriven pedallådan med integrerad el och anslutningar, utformad för att vara en PnP bit av redskap. All kraft och kablage, så långt möjligt är under styrelsen, som är kilformade att rymma dem och även ta upp den bakre raden för bättre...

Djävulen damm: Margarita Salt för Chiliheads

om du är en margarita fläkt och en chilihead som mig, då du skulle nog gilla din margarita med en kryddig saltat fälg. Jag har upptäckt att många restauranger serverar margaritas med bara halva glaset kant eller inte stark nog. Här är min hemgjorda r...

Alligator leder med integrerad säkring innehavare för säkra anslutningar till bly-syrabatterier

jag gillar inte bränder. Jag ogillar särskilt bränder i mitt tält eller på min sovsäck. Detta instructable Detaljer de steg som jag använde för att skapa ett par alligator leder med integrerad säkringshållare så att något jag koppla upp med alligator...

Lumi experiment ducka

Lumi fotoreaktiv bläck låter dig skriva ut med en negativ på något absorberande, naturliga material.Det är mycket roligt att skapa din egen design och få den tryckt utan screentryck, med riktigt enkelt rensa upp.Hur fick vi en Lumi kit på ADX? Tja, f...

Hur man gör $1,000,000 + när du är pensionerad (förutsatt att du är en tonåring)

ett enkelt sätt att sätta dina surt förvärvade pengar att arbeta för att tjäna mer pengar.$$$$Steg 1: Få ett personnummer. Detta är den officiella ID-nummer som du behöver innan du kan ställa in din get-rich-investering.Goda nyheter: chansen är din m...

Gemenskapens Kids' bygga: Keramik

Coventry Makerspace var nyligen inbjuden att delta i festivalen av Imagineering - en händelse som firar kreativ användning av design, teknik och konstruktion. Samt att hjälpa barnen att göra bristlebots och ledde throwies, hjälpte vi dem att utforma...

OPINEL kniv Tuning och Mods

Jag har nyligen köpt en Opinel No6. Det är rostfritt (Inox) version med Bubinga trä. Det är en stor liten kniv. När den kom var det dock alldeles för snäva. Jag hade mycket svårt att öppna bladet och var tvungen att tvinga den de senaste några cm att...

Duct Tape Gaming objekt bärare (kort fall)

frustrerad med tunn kort fall falla sönder i min ryggsäck, jag byggde min egen ut ur den handyman hemliga vapen - silvertejp. Jag blev inspirerad, efter att ha läst icanryme2002's duct tape spelkort fall instructable, att kasta mitt eget tillsammans....

"Mormor, kan du göra detta för mig?"

Det är min frus tur att göra en Instructable och hon har en fantastisk historia- och en vacker klänning för dig - så är hon här.Sagan om en siden och Satin balklänning - livet imiterar konsten"Mormor, kan du göra en prom klä sig så där?" Jag arb...