Gamla mode knaprigt jordnötssmör kakorMin mormors recept för henne när hon gifte sig 1926. Min mormor hade 12 barn, min mamma var den yngsta, som älskar kakor så mormor gjorde dessa ofta. Detta var hennes recept att hon skrev ner på en gammal bit av tapetserade gav till min mamma i 1965. Jag bara ändra ister till smör, och jag använde ögonblicks Crunchy jordnötssmör, allt annat är oförändrat.

Se Steg
Relaterade Ämnen

3 ingrediens jordnötssmör kakor

Detta är min första Instructable, så jag hoppas du njuter!Steg 1: ingredienser1 kopp socker1 dl jordnötssmör1 äggSteg 2: Värm ugnen till 350 grader och grädda i 10-12 minuterLägga till ingredienser för att skål och blanda alla ingredienser tills kräm...

Sega honung jordnötssmör kakor med en Graham kracker skorpa

Sega honung jordnötssmör kakor med en Graham kracker skorpaFörst och främst, jag älskar att baka; en av glädjeämnen bakning gör och att ändra recept för att göra dem en signatur behandla som har familj, vänner och även grannar ber dig att göra mer. F...

Gluten fri jordnötssmör kakor

Gluten fri jordnötssmör kakor. Detta är en gluten fri jordnötssmör cookie som smakar som en traditionell jordnötssmör cookie. Jag har gjort tre ingrediens jordnötssmör kakor i år, men jag har alltid kände att de saknade något. Så ställa jag i mitt kö...

Världsklass jordnötssmör kakor

dessa är Sega och läckra jordnötssmör kakor! Jag hittade receptet ett tag tillbaka och förändrade det lite. De är lätta och tar bara ca 30 minuter eller så att göra. Njut!Ingredienser:2 koppar socker2 dl jordnötssmör (jag föredrar krämig, men använda...

Havremjöl lönn jordnötssmör kakor

havregryn lönn jordnötssmör kakor recept:1 kopp havre mjöl1 kopp mäktig lönn jordnötssmör½ dl lönnsirap1 ägg½ tsk bakpulver¼ tsk saltRecept Vägbeskrivning: Värm ugnen till 350 grader. Sålla torra ingredienserna och ställ åt sidan. I en stor skål gräd...

Mormor 's havregryn jordnötssmör kakor

detta är ett recept för min mormors cookies vidare generationer komplett med en hemlig ingrediens som har utelämnats i receptet av uppenbara skäl.Steg 1: ingredienser Det första steget i att göra mormors havregrynsgröt jordnötssmör kakor är uppenbarl...

Inget krångel jordnötssmör kakor!

Runt här, min pojkvän är som äter kakor, men tyvärr är jag en super farliga bagare. Det är därför när jag listat ut hur du gör dessa super enkelt, inget krångel jordnötssmör kakor, jag visste jag hade att dela receptet!Behövs:1 kopp ljusbrunt socker...

Fo'shizzle jordnötssmör kakor

dessa cookies är super fluffiga och lätta, men på samma gång de är Sega. De är så bra, du kommer att vilja äta dem alla på en gång.Steg 1: ingredienser För dessa underbara kakor behöver du:1.) 1 kopp farinsocker2.) 1 kopp vitt socker3.) 1 kopp smör s...

Lätt, felfri, 3 ingrediens jordnötssmör kakor

Det finns ingen jordnötssmör cookie som är bättre än dessa. Jag vann en gång (av misstag) en dessert tävling med dessa 15 minuters cookies. Det var en husmanskost, och jag visste inte att desserter som bedömdes--jag behövde bara något snabbt att föra...

Glutenfri, mejeri-fri, lätt jordnötssmör kakor

dessa super lätt jordnötssmör cookies är glutenfri, mejeri-fri, och smakar bra! De har endast tre ingredienser och är kul att göra med dina barn. Prova dem, och låt mig veta vad du tycker!Steg 1: ingredienser 1 kopp krämig jordnötssmör (jag gillar Ji...

Hur göra hälsosamma och läckra jordnötssmör kakor för hundar

Som en ivrig hund älskare, har jag spenderat alldeles för mycket pengar på hund trakteringen på olika butiker. När mina hundar började gå upp i vikt började jag ägna mer uppmärksamhet åt innehållet i vad jag var utfodring dem. Jag blev överraskad av...

Big Apple och jordnötssmör kakor

Frisk nog att äta till frukost och god nog för alla i huset vill ha en till efterrätt. Ett parti bakar ungefär 18 stora cookies. visade bilder visar en dubbel sats med en extra apple lagt till bara för att.Steg 1: Samla dina ingredienser och Värm ugn...

Lätt 3 ingrediens jordnötssmör kakor

detta recept är mycket lätt och kakorna smakar fantastiskt. Det tar bara ett par minuter för prep tid och ca 10-15 minuter i ugnen beroende på din ugn typ. hoppas ni alla njuta detta instructables!!!Steg 1: Ingredienser & material som behövs Ingredie...

Jordnötssmör kakor

jordnöt smör Cookies :-)Steg 1: Samla dina ingredienser Samla följande ingredienser:1/2 kopp smör1/2 kopp socker1/2 kopp farinsocker1/2 kopp havre1/2 dl jordnötssmör1 ägg1 kopp mjölstänk av vanilj aromSteg 2: Smält smöret Smör i din mikrovågsugn till...

Lätt saltade sockerkulör jordnötssmör kakor

dessa är läckra och superenkel att göra, samt vara vete och glutenfri. Nötig, choklad och oozing med saltade sockerkulör godhet. Bara följa dessa enkla steg och njut...Steg 1: Samla dina ingredienser Behöver du:• En liten burk jordnötssmör - 8oz / 22...

DIY jordnötssmör kakor

göra en episk jordnötssmör cookie i 2 minuter!Steg 1: Få ditt material -Jordnötssmör av någon typ-Vanliga cookies (jag använde en jordnöt chip fylld cookie)-Kniv (eller någon fördelande redskapen)-Tallrik (inte få din cookie smutsiga)Steg 2: Hämta co...

Dubbel choklad jordnötssmör kakor

Ah, choklad och jordnötssmör... kommer du att se massor av recept med dessa två ingredienser! :-)Ingredienser:125g mjukt smör75g ljusbrunt socker50g strösocker100g slät jordnötssmör (utan tillsats av socker, jag gillar hela jorden)1 stort ägg (kallt)...

Enklaste jordnötssmör kakor någonsin - glutenfri! 3 ingredienser bara.

Awww ja. hatar komplikation i köket? Älskar dig lite jordnötssmör? Om du är celiaki som min man eller gift med en, som jag, du måste ha en gå till cookie som är lätt att hantera. Tre ingredienser, en en till en, någon tid i ugnen och du är klar...Ste...

Gluten fri jordnötssmör kakor: 15 minuter början till slut!

Detta är ärligt en av de bästa och enklaste kakrecept runt. Du hittar variationer på temat på Instructables, men vi gjorde bara dem för några snabba och enkla sommaren cookies, och vi tycker de är underbara att dela vår version!Bara fyra ingredienser...