Gamla trä loggen till en PlanterFörvandla gamla trä Logga information växt hänga med minimal material

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du sätter din gamla Grill till en Planter

efter 22 år eller så, våra Globe Café Grill slutligen slutade fungera. Min man ville verkligen inte att ställa ut på trottoaren för papperskorgen pickup, så han frågade mig vad vi kunde göra med den. Naturligtvis, eftersom jag förvandlas allt till en...

Undistructible sätt att konvertera gamla musikanläggning till trådlös Bluetooth-System, internetradio, Piano, gitarr osv, biograf, Android, Iphone aktiverat

Undistructible sätt att konvertera gamla musikanläggning till trådlös Bluetooth-System, internetradio, Piano, gitarr osv, biograf, Android, Iphone aktiveratbara genom att hacka och gamla stereo hörlurar utan att skada hörlurarna, nu kan du använda Bl...

DIY: Hur man skala upp gamla lådor till arrangörer | Bästa av avfall

Bästa av avfall: I denna tutorial får du lära dig att konvertera gamla lådor till härliga arrangörer i bara några steg. Kan komma igång.Jo jag hoppas att du haft detta hantverk och så glöm inte att dela, kommentera, gilla och prenumerera.Följ mig på...

Hur man gör gamla glödlampor till nya Decoraitions

detta är en instructable på hur till vända gamla glödlampor till snygga galgar eller dörrhandtag.Steg 1: Först följa denna handledning om hur att urholka glödlampaSteg 2: Nästa blanda ett parti av thickish pollyfiller i en kastrull. Nu det första lag...

Hur man överför gamla iPhone kontakter till Android

Många undrar hur man bäst för att föra deras iPhone kontakter till Android. Frågan är ganska giltigt som det finns många sätt som du kan synkronisera, överföra eller annars få iPhone-kontakter till en ny Android-enhet och en lätt gå förlorad när du v...

Gamla böcker till nya träd

göra en helt ny träd av papperDetta instructable är avsedd att hjälpa dig att omvandla gamla böcker till nya träd.Material:1) bok2) tejp3) kort4) händernaSteg 1: Steg 1 till lycka Nu började vi fåFå din bok och starta vikning.Vik varje sida mot mitte...

Hur man överför gamla BlackBerry kontakter till iPhone

denna handledning kommer att hjälpa dig att flytta dina gamla BlackBerry kontakter till den nya iPhone. Med den nya iPhone 5: or och 5 c på marknaden är Apple ett steg (eller mer) före BlackBerry. Om du vill ändra din gamla BlackBerry Bold med iPhone...

Nr-sy gamla tröja till en ny kofta

här är en annan nr sy sätt att återvinna din gamla kläder.Detta projekt är billig och tar du bara 15 minuter att göra!För den här guiden kommer vi ta gamla skjortor och tröjor och förvandla dem till koftor!Du kan aldrig ha för många koftor i min meni...

Gamla hederliga pengar tills Prop för 1950-talet Drug Store

Jag gjorde detta gamla hederliga tills för en produktion av West Side Story. Den är utformad som en statisk klänning stötta att sitta på slutet av Doc's Drug Store bardisken under scener i apotek. Jag tittade på anställa en, men vi inte har budgeten,...

Gamla Laptop konverteras till nya Media Center PC!

Hej alla! Detta är :) mitt senaste projekt och jag gillar det verkligen! Jag hoppas du njuter. Konvertera en gammal bärbar dator till en media center-datorn var välbehövligt i mitt hem. :)Steg 1: Ta isär gamla laptop!Den enklaste delen av hela projek...

Gamla skräp till nya Dunk...

Jag är en kille för några ord...och detta är min första instructable...Steg 1: Samla skräp... hade lite skräp i min trädgård så jag beslöt att sätta ihop det hela till en korg...Steg 2: montering Jag använde också de gamla skruvarna för montering. oc...

Hur man förvandlar gamla hårddisk till tid gadget

...Hej alla!Så, vad ska vi återvinna idag?Låt oss ta en titt vad vi har i detta stora fält. Jag är ganska säker på att vi hittar något att börja med.Tja, det är hårddisk... en till... två mer... massor mer; inre, yttre, IDE, SCSI, MFM...Wow, är det e...

Gamla CFL ljus till LED-ljus

Jag hade en gammal CFL nödljus som jag ersatte den med 12 volts LED ljus remsor som jag kommer att dela med dig.Steg 1: Komponenter och verktygKomponenter behövs12V LED strip krävs hölje längd230V till 12V DC-adapterAluminiumfolie arkLämplig höljeVer...

Omvandla din gamla stövlar till fashionabla lurviga stövlar.

Är du trött på dina tråkiga gamla snö stövlar. Vill ha något nytt och fashionabla. Väl är här ett sätt att ändra upp ditt utseende utan att frysa fötterna. Denna lurviga täcka kan skapa en helt ny look som är mycket lätt lagts till eller tas bort uta...

Gamla T-Shirt till fyllda Cthulhu

när jag såg veckans t-shirt utmaning tillkännagivandet mina ögon gick direkt till min låda med gamla skjortor jag hålla mening att göra något med. Sedan jag bröt ut min projekt pad och fick hjärnan stormningen när det slog mig. Jag kunde göra ett upp...

Återanvända din gamla hörlurar till snabba Klick knapp, eller knappen för att snabbt komma åt telefonen...

Hej killar! Här är jag tillbaka med min andra Instructable. Som ni alla vet om snabba Klick knappen, men här har jag gjort en mycket ny hemgjorda version av Quick Klicka knappen som kostar bara 0,02$ eller Rs. 2 i indiska valutan.Steg 1: Material som...

Förvandla en ek loggen till en Buddha huvud

Jag byggde en roterande axel indexeraren för mitt CRP pro CNC router. Jag var angelägen om att prova. Efter en sällsynt regnstorm förra året min fru och gick på ett uppdrag att hitta oväntade i bergen ovanför San Francisco-bukten. Vad vi fann var en...

Från avfall till bordsskiva planter för solrummet

en mycket gammal burk och fontän återhämtat sig från en övergiven gårdSteg 1: Att göra handtaget och målning Göra handtaget med en 30 cms för tenn slice, nitade till burken och sedan målade med en anti rost måla och återvinner den ursprungliga skönhe...

Förvandla din gamla dator torn till en uber cool postlåda.

Vi återvunnet en Mac G3/4 dator torn i en tålig, ultra cool postlåda. ** Vi använt en Mac torn som den har en ledad sidoflik dörr och handtag. Detta kommer att fungera med vilken dator som helst som öppnas på detta sätt.Du kan enkelt skapa en rock so...