Gammal kamera hus en webbkamerarummet där jag hålla min stationära dator tenderar att samla en massa vintage saker, så en dag bestämde jag mig för det var dags att ge min webbkamera mer av en vintage look. För att åstadkomma detta, jag bestämde mig att montera den inuti en gammal kamerahus. Det visade sig vara ett relativt lätt projekt.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemgjord kamera med CCTV webbkamera och gammal kamera

Hemgjord kamera med CCTV webbkamera och gammal kamera mycket billigt och lättSteg 1: DIY elektronisk LCD-sökare DIY elektronisk LCD-sökare ta från gamla kamera (med färg LCD-sökaren) vara nogaSteg 2: Gör batteri för kamera Göra kraft för kamera med 3...

En ljuslåda för camping drivs av en gammal kamera elektronik

Utomhus kan vara mörk, inget ljus runt och du söker efter din drink inne i tältet. Och du inte kan hitta den. Vad ett hemskt scenario.Naturligtvis kan du använda matcher, ljus, stinkande bensin lyktor eller om du använder Horatius Steam´s ljuslåda.De...

Hur man gör en irriterande Strobe från en gammal kamera

med alla byta till digital, detta har lämnat massor av gamla filmkameror finns att ändra och göra intressanta saker med. Den mest självklara sak för kameror med inbyggd blixt är återanvända dem som en one-shot strobe för irriterande dina vänner låtsa...

Photobooth makro photobucket med hjälp av en webbkamera (ingen kamera)

Ja, jag vet att detta ser ut som "det inte kan vara så här enkelt"...Där är kameror, batterier, bakgrunder, stativ, kameran fästen, fokus tekniker, dyra lampor, reflexer, diffusorer, storlåda, lång konstruktion gånger, kostnad och svärord försök...

Hur man gör ett Mikroskop från en vanlig kamera

Bismillah, har du någonsin försökt till ta en nära blick för en växt eller en myra? Om förstoring glasögon kan göra en liten förstoring men de är inte mycket nära men nu jag är här med en hacka som lätt kan tränga in dina kläder eller även du kan se...

35mm film i gamla kamera (och redscale effekt)

efter nästan två år efter stora projekt på Instructables, är det dags att göra en själv! Eftersom detta projekt är mycket enkel, och jag ska ge dig 3D-filer du behöver, det är bara en mycket kort foto-instructable.Om du gillar det, tveka inte att rös...

60 år gammal digitalkamera??

jag ska vara först att erkänna att detta projekt löser inga kritiska problem och tjänar inget praktiskt syfte än att ha lite kul med andra människor.Mitt mål var att installera en modern digital kamera inne i huset av en gammal, föråldrade kamera. Ja...

Utomhus IP kamera bostäder från trädgård lampor

en vän till mig som regelbundet installerar IP-säkerhetssystem hittade nyligen, han hade ett överskott på kameror och var ute efter för att bli av med dem. Jag hade en objuden gäst befria mig några saker ett par år sedan och hade övervägt att sätta i...

Kamera hemliga fack

detta är en enkel lösning att dölja pengar och andra små föremål. Ingen skulle tro att kontrollera batteriet loppet av en kamera.Steg 1: Få material Behöver du två saker: en gammal kamera som inte fungerar och något att dölja. Det var allt.Steg 2: Pr...

Vibrobot från gamla kamera

inspirerad av den stora borst bot och Ond galen vetenskapsman (jag har något av en crush på dem nyligen) bestämde jag mig att bygga en vibrobot. Jag använde delar från en kamera och lite tejp, mindre då dollar värt totalt i mitt fall. Det är inte fru...

Intervallet lång exponering kamera

det finns en riktig skönhet i lång exponering fotografering. Timmar och dagar och veckor och månaderna och åren kan kondenseras till en enda bildruta, och ramen kommer att katalogisera konstanterna i våra snabba tempo och för evigt föränderliga liv....

Göra en enkel $4 makro närbild lins för din Kodak zi8 video kamera

jag nyligen lagt upp en video som visar hur man gör en riktigt händig $1 kamera vagga. Vaggan är bra för att göra en plattform för att lägga till gadgets till din videokamera för att göra det mer uesful.Denna video visar hur man gör en närbild makro...

Kamera stöd för alla Multi Shot fotografi - The OB-Pod

vill kunna justera kameran utan att förlora stativ justering att skjuta perfekt justerad flera bilder?. ......................Detta Instructable visar hur man bygger en enkel anordning så att du kan returnera din kamera till nästan exakt samma plats...

DSLR kamera Mod: Koppla in Power för mindre än $10

jag har kört in i en problematisk fråga med en photobooth som jag gjort (i montern är på Instructables här). Efter en period av flera timmar, skit gammal kamera batteri peters ut och dör. Jag köpte en cheapy ersättare online men även de verkar inte a...

Hur man gör en $1 schweiziska armén kamera vaggan eller caddy för små videokameror

jag kom upp med denna lilla gadget att bidra till att stabilisera min Kodak Zi8. Det tog 15 minuter och en dollar värt av material.Efter att jag gjort det jag insåg en vagga inte gör ett bra jobb för att stabilisera, men det är mycket praktiskt att h...

Vintage kamera lampa

Jag har en sak för lampor. Inte normala lampor dock unika lampor. Lampor som inspirerar konversation, lampor som gör att du tror, eller bara lampor som gör att du vill stoppa och titta. Efter att ha sett ett foto av en gammal kamera, vidtas i precis...

40$ USB super teleskop, lätt att göra, ser kratrar på månen

förvandla en gammal telelens och en webbkamera i ett kraftfullt teleskop som kan se kratrar på månen. Bredvid det webcam och tele-objektivet är allt du behöver några vanliga pvc VVS material (rör, diameter adaptrar och slutkrokar)Steg 1: Material som...

RabbitPi - Alexa aktiverad IFTTT ansluten, örat-vickar IoT assistent

Detta är en föråldrad 2005 Nabaztag "smart kanin" som jag har byggts om till en modern IoT assistent med en Raspberry Pi 3 och en Adafruit Motor hatt, med en webbkamera mikrofon och en Philips Soundshooter högtalare som finns i det söta ursprung...

RabbitPi - den Alexa aktiverad IFTTT ansluten, örat-vickar IoT assistenten

detta är en föråldrad 2005 Nabaztag "smart kanin" som jag har byggts om till en modern IoT assistent med hjälp av en Raspberry Pi 3 och en Adafruit Motor hatt, med en webbkamera mikrofon och en Philips Soundshooter högtalare som finns i det söta...