Gängad stång & spänning tråd hylla



Jag ville ha stora hyllor att ordna en liten bil garage/butik område. Eftersom jag hyra utrymmet jag ville bygga något som skulle vara stor och skrymmande att flytta, så jag valde en hylla design som kan demonteras helt och använder inga permanenta fästelement (trä skruvar / limmade skarvar / vägg montering). Tanken var att använda gängstång som bas för att bygga justerbara hyllor runt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kartong Cantilever stol

denna kartong stol utforskar variationer på några tekniker först trodde och arbetat igenom här. Strukturen använder en hybrid av två typer av kartong: traditionella Korrugerade lådor blad lager och sexkantiga celler kartong används i förpackningar av...

Återvunnet pall End tabell

behövs för att bygga några slutet tabeller för min soffa så bestämde mig för att se vad jag kunde göra med några pallar jag hade liggandes. Kostnaden för detta projekt var omkring $6 för skruvar jag var tvungen att köpa. Nu kan komma igång!Material-2...

Bike Generator uteplats möbler tillverkade av återvunnet material med spänning regleras batteri laddning System

för det här projektet raffinerade jag några av de lärdomar jag har lärt mig bygga (eller försöker bygga) cykel generatorer tidigare i ett försök att bygga en som var tyst, mindre påträngande i vårt vardagsrum, och kan användas av en cykel utan ändrin...

Bygga en variabel hög spänning nätaggregat

jag behövde en variabel 0 till 50KV högspänning strömförsörjning för min högspänning experiment som inte skulle bryta banken, så jag byggde min egen.Med bara några delar från gamla mikrovågsugnar, TV-apparater och en oljebrännare, kan du bygga ett pr...

Hur till förbättra gamla loggar in trä brännare öka effektiviteten Clean burn förgasning sekundär förbränning

Hur min gamla logga brännare / panna har förbättrats över all förväntan att matcha effektiviteten i moderna spisar! Det kostar mindre att £60 för att få denna pannor prestanda upp till match de flesta nya spisar med sekundär förbränning.Många äldre L...

Förbättra gamla Log brännare kaminer, sekundär förbränning, förgasning, bränna kreosot, rökfri del 2

Ännu en annan förbättring till min gamla Franko Belge Lorraine multi-fuel spis / log brännare som har aktiverat renare förbränning och mer bränslebesparingar. Se bilder för borrade rostfria slangar.Se senaste 7 bilder. Nu, tack vare ett förslag i kom...

Hemmet gjorde 5 strängad Banjo, låg budget byggd av delar och några skrot.

Detta projekt var att bygga min egen 5 strängad banjo å så låg en budget som möjligt, men ändå fortfarande att göra något som ser bra ut och låter bra.Jag har nyligen tagit upp Ukulele efter över 20 år av kämpar för att lära sig gitarr och inte efter...

Buckskin klänning

Buckskin är mjuk och fluffig, men också mycket tålig. Att göra buckskin besök min tidigare "kompatibel att göra Buckskin eller braintan.com. Buckskins har bärs som kläder och används för att göra väskor, skor och så mycket mer i årtusenden. Denna klä...

Att göra en klänning med hjälp av arbetsprofilen kommersiella eller lära sig sömnad

Inte alla kan eller kommer att skapa sin egen sömnad mönster. Många människor vill bara veta hur man syr något bärbara, med hjälp av arbetsprofilen kommersiella. Jag undervisar i början sy till vuxna (för det mesta) via vår skoldistrikt gemenskapen E...

Trä Halo Reach replika gevär (icke-bränning Prop)

* Disclaimer: För att undvika förvirring, detta är en replika prop för cosplaying och visar bara. Det aktiveras inte någon form av ammunition och kan inte ändras för att göra detta. Jag tolererar inte skapandet av fungerande skjutvapen som det är far...

Vetenskapen om bubblor (ytspänning)

Har du någonsin undrar varför bubblor har alltid sfärisk form? Det är av ytspänning. Det finns alltid spänning på flytande yta så att det skapar en kraft. För att se vilken riktning kraften som drar, låt oss göra ett experiment.BTW, den cirkel sträng...

Ignition Coil hög spänning Display

en gemensam automotive tändspole kan generera en utgångsspänning på order av 30 000 volt. Detta är en tillräcklig spänning att producera bågar som hoppa en luftspalt på minst en tum. Drivna ordentligt de kan också användas för att skapa en Jacobs ste...

Craft Cymatics: En avkänning sand dispenser och vibrerande ljud plattan

detta projekt kombinerar prestanda och hantverk i ett system som visualiserar ljudvågor som sanden på en oscillerande platta. Frekvensen av ljud, och flödet av sand styrs av en ruta ovanför plattan.Skapad med ansträngning att kombinera digital presta...

Bärbar variabel spänning nätaggregat

Detta är min allra första Instructable, faktiskt första gången som jag skriver online om min hobby.Som en elektronik hobby, har jag gjort många små projekt. Processen innebär att hitta en intressant krets, testa den på en skärbräda, slutföra det, des...

Att göra en head skyltdocka/klänning form

Mina damer och herrar, Välkommen till min första Instructable.I detta Instructable kommer jag visa dig vad jag gjorde som en förberedelse för att göra en helmask, som visas i min andra Instructable.Jag deltar i en hel del LAJV evenemang och dessa hän...

Upp-cycle gardin/fönster behandlingar till en simning passar täcka klänning (mönster ingår)

Om du har låg vikt gammal gardin eller fönsterbehandlingar, vänligen inte kasta bort. I stället ger den en bra cleaninging, klippa ut försvagade tyget (mest av tiden i sy linje) och låt oss göra några awesome pool sida täcker klänningar!Steg 1: Desig...

Hur man gör en mässing fågel bur klänning i tjugo-fem enkla steg

detta instructable kommer lära dig att käbbla mässing tillräckligt nog för att skapa en smickrande och praktiska klä som dubblar som en funktionell fågelbur.Det är perfekt för casual Fridays på kontoret. Undvika problem med katter, kolgruvor, illrar...

Hur man gör en gudinna halsduk/sjal klänning

detta instructable reviderades på 6/03/09 för enkelhet och exakthet.Detta är ett enkelt sätt att göra en klänning från två stora halsdukar eller två lika stora bitar av tyg. Jag har sett klänningar av denna stil runt platsen och varje gång jag ser en...

Svamp och ShamWow klänning

Detta är ett riktigt enkelt sätt att göra svampar och ShamWows i en söt klänning!Du behöver:30 - 40 svampar (ju mer du har desto längre klänning)ca 3 ShamWowsen symaskinbrodertråd och nålLimpistolEn svart tjock bälte eller svart tygJag gick till doll...