Gångjärnsdörr trä glädje Bannerför vår kyrka julfest nyligen, jag gjorde 20 av dessa enkla trä glädje banners för partiet gynnar och jag tänkte jag skulle dela med dig hur man gör dem.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Gångjärnsdörr trä Snowman familj

Följ tillsammans för att lära sig att göra detta personliga gångjärn snögubbe familj.Steg 1: skär Det första jag gjorde var skär min bitar av trä. Jag använde en 1 x 4 som var i fin form så det inte kräva mycket slipning. Jag började genom att bestäm...

Skala huset postlåda

Kom ihåg när du var liten känslan när du fick mail? Även om digitala messaging har till stor del ersatt post, hitta de pesky räkningarna på något sätt alltid mig. Göra upplevelsen av att få mail mer spännande. Och vad är bättre än en brevlåda som är...

Binära post-its

Varning! Obligatoriska antal Systembeskrivning framåt.Medan vi konvertera tal utifrån ett decimalsystem, använder datorer ett binärt system, förstå ons och starter som tal.Decimal (basen tio): om du lägger till en till nio, du har att göra och du får...

Gör Samurai Armor för visning. (Du kan bära den alltför!)

Intro:Först hade jag idén att göra Samurai pansar som en Halloween-kostym men om jag skulle lägga mycket kraft på att jag inte vill ha en Halloween enda händelse. Så tänkte jag för mig själv, "varför inte lägga den på displayen för att njuta hela tid...

Fjärrstyrda tyg lampa

Den tackiest sak... inrymt en julstjärna växt som jag "vann" på holiday Yankee byta parti i December. Jag har fortfarande anläggningen har det gör ett mycket bra, men jag befrias det från rysliga skopan det sitter i. Det var så fult jag inte vil...

Förvandla trasiga DVD-spelare till en tillbehör inhägnad för din Home Theater PC

för ca $30 (om du redan har en DVD-RW-enhet och media center-fjärrkontroll) kan du förvandla en gammal trasig DVD spelare till en inhägnad för din fula / hårt att nå HTPC tillbehör. Ta en titt på steg 2 för en kostnadsuppdelning.Bakgrund:Vi har en Ho...

Utforma kartong möbler

skapa fler utrymmen som inte var där innan, spara ett ton genom att skapa dina egna möbler ur kartong och akvarell tejp.Du hittar flera fiffiga knep och tips här och i följande instructables om hur designa en egen kartong möbler.Några bitar kan slutf...

Skrota Credenza

nyligen ett vackert par skåp kom in i mitt liv--misshandlade, slagen, men med ädla ben. En slarvig sträng eländiga individer hade hopas övergrepp på dem under vissa BackOffice sjuklig fluorescerande ljus. Men de stod, troget lagra filer, håller upp l...

LEGO iPhone kamera

att livet i partiet när du börjar ta riktiga bilder med en Lego kamera!!! I verkligheten, detta är bara ett fall för en iPhone 4, men iPhone 4 är en mycket kapabel bild aktörer och dess liten formfaktorn gör den idealisk för som modet i denna Lego ka...

Hur man skapar en avhuggna/moving finger.

i detta instructable jag kommer att visa dig hur tillskapa effekten av ett avhugget finger i en låda.Steg 1: objekt. nedan är de artiklar som behövs.-sax-falska blod-ca 3 bomullsrondeller / eller bollar-en ganska liten låda (jag valde ett spelkort bo...

Mitten av århundradet moderna kaffe skåp

Detta mitten av talet moderna påverkas skåpet är tillverkad av baltiska björkplywood och valnöt plywood. Benen på mitten av talet skåp är tillverkade av 1 1/2" tjock massiv valnöt och vinklad för att klassiska vintage retro vibe. Lådan är anpassade m...

Bygga en kort drake (16 fot 3 - styrelsen stödben segling kanot)

Obs: Version 4.0 maj 12, 2011--extra steg 7 om en kort trimaranen konvertering för Everglades utmaningen. Jag pratar mer om segling (och annat) på min blogg, Tristram Shandy i det 21 århundradet, www.tristramshandy21st.blogspot.com --wtFörordet enlig...

LED Guess-O-Matic

hur man skapar fischertechnik LED GISSNING-O-MATIC spel:Jag spelar med olika pedagogiska manipulatives för en levande. (Besök www.weirdrichard.com).En lätt-till-bygga ansökan är den LED GISSNING-O-MATIC spel. Den robotic controller (i detta fall dato...

Fischertechnik gummiband drivna fordon

jag spela med olika pedagogiska manipulatives för en levande. (Besök www.weirdrichard.com). Under åren har jag byggt olika tema modeller med allehanda leksaker.Mina elever skulle ofta bygga bilar och andra fordon. En kul utmaning är att bygga ett gum...

Jerry kan papperskorgen kan

slå ett militärt överskott bränsle eller vatten kan i en gångjärnsdörr-lock papperskorgSteg 1: Decaptiate jerry kan Varning: detta steg innebär styckning i en gammal gas kan. Även om kan ben torr, kan resterande ångor ANTÄNDAS (särskilt om elverktyg...

Bärbar Playmobil House

Hej alla,Jag ville göra en gåva till mina barn och jag fick idén att bygga en bärbar docka hus.Steg 1: Material och verktyg10mm och 5mm plywood,2 gångjärn,1 lock,en bit av läder för handtaget,trälim, naglar.Verktyg: såg, skruvmejsel, hammare.Ytbehand...

Jakobs stege med Visa fall

detta instructable Detaljer byggandet av en Jacobs stege display.Om du inte är bekant med Jacob "stege, det är en visning där en elektrisk båge mellan två elektroder färdas uppåt tills den når den övre änden av elektroderna, där det släcker. Bågen bö...

Suck Collector

suck v. i. [imp. & p. s. {suckade}, s. pr. & vb. n. {suckande}.]1. att andas in en större mängd luft än vanligt,och omedelbart utvisa det; att göra en djup inrehörbar respiration, särskilt som resultat ellerofrivillig uttryck för trötthet, utmattn...

Hur man installerar en strukturerad ledningar inhägnad

mitt hem hade en liten ledningar inhägnad i hall garderob. Det innehöll en röra av telefonkabel och coax för kabel-TV. Det visade sig att telefonkabeln var faktiskt Cat-5 kommer att varje telefonuttag och jag ville använda detta för att distribuera b...