Garduino uppgraderingen, nu med mer Twitter!Ett par månader sedan kom jag över två stora instructables. Först var Garduino, en arduino kontrollerade trädgård som hjälper dig att odla växter i hemmet. Andra var den Tweet-a-watten, ett projekt som lär dig att övervaka ditt hem makt användning med hjälp av Xbees och Twitter. Jag läste om båda dessa projekt här på Instructables och göra tidskrift, Vol 18.

Jag trodde det skulle vara bra att kombinera båda dessa projekt och bygga själv en inomhus trädgård som jag kunde övervaka från jobbet via Twitter. Således började ett äventyr i trädgårdsskötsel och elektronik som lärde mig mycket och tog mig mycket längre än kanske det borde ha. Lyckligtvis för dig kommer jag att skriva ned alla steg så du kan komma igång direkt. Kanske ska du följa upp med detta projekt och uppgradera din trädgård eller används som en guide för att börja på ett liknande projekt. Hursomhelst, jag hoppas att du ska låta mig veta vad du får upp till.

Om du är redo då huvudet till nästa steg och börja processen!

Edit: Se koden nu Inlagd på GitHub - https://github.com/chrisgilmerproj/garduino-upgrade

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man löser problemet med mer än 10 meter RGB belysning misslyckande?

Lösa problemet med mer än 10 meter RGB belysning misslyckandeSteg 1: Ingen belysning förfalla fenomenetDet finns ingen belysning förfalla fenomenet när du ansluter 5 meter RGB led strip ljus:Steg 2: Belysning förfalla fenomenDet finns uppenbarligen b...

Hur man löser problemet med mer än 10 meter enfärgad belysning misslyckande?

Lösa problemet med mer än 10 meter enfärgad belysning misslyckandeSteg 1: Ingen belysning förfalla fenomenetDet finns ingen belysning förfalla fenomenet när du ansluter 5 meter led strip ljus:Steg 2: Belysning förfalla fenomenDet finns uppenbarligen...

Candy Millennium Falcon (nu med mer detals)

Denna idé kom igång efter min 4 år gamla hittade en video av en dam att göra en tårta som hade en godis Millennium Falcon på den och sa att han ville ha det för sin 5: e födelsedag. Efter sourcing alla objekt och insåg att de inte säljer det alla på...

AKRYL kokbok stå - nu med mer lasrar

i detta instructable, jag ska visa dig hur jag gjorde ett trevligt akryl kokbok stativ med hjälp av en laserskärare och en värme strip bender.När du är klar har du en attraktiv, modernt utseende kök Tillbehör som kan hålla en kokbok på en trevlig bet...

Hur man gör en blank tejp trebladiga plånbok med mer än bara tejp

Trött på att göra fula duct tape plånböcker, men ändå vill att duct tape väsen? Väl här är det! Min gamla plånbok var trogna, men tjock. Det bästa alternativet för en tunn plånbok var all-ett Sedelklämma, men jag ville inte spendera $30 eller vänta p...

Hemmagjord vegansk isen grädde... eftersom inget annat görs med mer kärlek

jag mjölkade mandlar själv. : DDetta är inte bara för par att njuta, utan också för singlar!Detta är den verkliga anledningen varför jag tidigare gjort min egen mandelmjölk och kondenserade mandelmjölkLåg KALORI glassVid forskning upptäckte jag att d...

Plus storlek Barbie (dockan med mer att älska)

hittade jag en låda som jag passar i som också tillåtet utrymme för mig att flytta runt och jag skär en rektangel av framsidan av lådan.Nästa, jag bifogade bungee kablar till insidan / baksidan av boxen att göra det som en ryggsäck. Sedan säkrade jag...

POCKET storlek läsande ljus med mer

har du någonsin velat en läslampa som är ljusa och ficka storlek? Om ja, då är detta perfekt! Denna läslampa är i form och storlek som ett kreditkort och 0,5 cm tunn. Det glider precis in i fickan eller plånboken. Den har en laserpekare, en penna, et...

Sub-250g FPV Quadcopter med mer än 11 minuter flygtid

OK, så Hej grabbar och Välkommen tillbaka! Mitt mål för den bygga som jag vill visa er i dag var att montera den minsta och mest lätt quadcopter möjligt, som fortfarande stöder 4" rekvisita och använder endast av hylla budgeten komponenter. Dessutom...

SWEET HEART PANNKAKOR (nu med mer ordlekar!)

Kanske lite sent för alla hjärtans dag frukost, här är min instructable för särskilda hjärtformade pannkakor. Detta är också min inlämning till "Sweet behandlar tävling," så se till att betygsätta, kommentera, rösta, etc.Detta är en mycket enkel...

Växten Arm - Garduino uppgradering

Hej alla,Uppdatering: den växt arm grundläggandeJag har äntligen avslutat min garduino växt arm uppgradering och kan inte vänta med att dela med gemenskapen..! att fånga upp med mitt arbete Vänligen läs huvudartikeln The Plant Arm först. denna produk...

Fortune cookie teller med partikel fotonen, thethings.iO & Twitter

I detta instructable vi ska bygga och programmet en awesome lyckokaka teller, med partikel fotonen anslutet till thethings.iO via mqtt och Twitter via api begäranden.Önskad funktionalitet:-Varje gång knappen (ansluten till fotonen) trycks ned, kommer...

Mejorar el enfriamiento sv Laptop con SUGRU / / förbättra kylning laptop med Sugru

mig encanta la laptop que tengo hoy sv día, su diseño es compacto y muy liviano, pero han notado que en pesar de estar sv Surf planas, sv algunas ocasiones se calienta más de lo que yo quisiera.ES por eso que han pensado sv hacerle una inclinación pa...

Twi_X10 - samverkan mellan Twitter och X10

målet med detta Instructable är att visa dig hur du kan automatisera ditt hem belysning (eller apparater) med X10, ställa in din dator för att styra enheterna, och sedan få Twitter att göra kontrollen. Erfarenhet av Python, Linuxen befaller fodrar oc...

Intel Edison Sensor Dashboard med fribord/Python/kolv (minimal programmering krävs)

Först ville jag säga tack för möjligheten att arbeta med en Edison och ges en vid Intel/Instructables för att ange deras IoT tävling. Jag tror att detta är ett bra sätt att göra samhällsbyggande och uppmuntra utvecklare att få engagerade och ombord....

Öppna leksaker, hacka din grönsaker med 3D utskrift

Öppna Toy projektet är resultatet av en 2013 workshop på Domaine de Boisbuchet. Samuel N. Bernier hade beslutat att använda materiella avfall från bandsågen, som kork och trä, för att skapa leksaker av 3D utskrift små tillbehör med en MakerBot han ha...

IoT vägguttag med Arduino och ESP8266

I detta instructable, jag visa dig hur du lägger till förbättrad tillgänglighet, intelligens och anslutning till ett vanligt vägguttag. Detta görs med en kombination av mikrokontroller, Arduino, olika sensorer, ESP8266 och en blandning av programvaru...

DIY rum inredning för hösten! Ingen sy kuddar, tumblr inspirerade dekorationer & mer!

Hi guys! Hösten är runt hörnet så det är en perfekt tid att göra våra rum super mysig och varm. Idag visar jag några DIY idéer som hjälper dig att anpassa ditt rum för säsongen men naturligtvis utan att spendera en massa pengar.För den första idén ja...

Hur man skapar en WordPress blogg med en sociala medier funktion

Hej, heter jag Dan Lee, stolt Virginia Tech student och blogga hobby som har skapat blogg webbplatser det senaste året. Jag förstår att skapa en blogg kan vara frustrerande ibland. Så, jag delar en instruktion om hur man skapar en blogg i 12 viktiga...