Garmin cykel GPS (705/805) mount (att hejda frontplåten)ett år sedan jag hittade snygg lösning att montera min Garmin 705 på min racer. Denna gång jag har försökt att hitta en budget lösning för min skit cyclocross cykel, som jag hade alla bitar och bit tillgängliga "gratis" på jobbet. Jag har använt några legering rör, rostfria skruvar M5, och lyckades jag också hitta några plast korkar i verkstaden (wireman använda dem för något jag har frågat om jag kan nick fyra och de gav mig en hel del). Resten av historien är ganska mycket på bilderna. Målet var att göra "skjul engineering" trots att jag har en tillgång till svarv eller kan teoretiskt en åtkomst CNC. Jag har använt heat shrink (utvecklade jag kinda fetisch med krympslang, love tittar på den krympande ;-)) i stället för målning (jag hatar målning aluminium). Effekten är omedelbar, du behöver inte vänta för färgen att torka. Det är reptålig. Det är lättare. I stället för krympslang, att en vinyl ark göra jobbet (för att matcha styret tejp färg ;-) till exempel). Hela fästet är kopplad till botten skruvar av stem frontplatta, och är mycket hård.
Verktyg/material: Borr/borr, fil, sax, svart färg markör, metall såg, kniv, varmluftspistol. Legering rör 8mm och 25mm, krympslang, rostfria skruvar 5mm, några plast rör 8mm, zipties. Tid: ca 2 h.
Se Steg
Relaterade Ämnen

GPS/iPod car mount från roliga skum

de flesta GPS-enheter kommer med en vindrutestativet. Vindrutan fästen är inte idealiska eftersom de hindra din bild (de är till och med olagligt i ett fåtal stater), lämna fula sladdar dinglande över strecket och göra det enkelt för tjuvar att se. D...

Spara ett spår från din Garmin Oregon GPS

detta Instructable visar dig hur man sparar ett spår på en Garmin Oregon GPS. Denna låt kan sedan visas i Google Earth eller används för att lägga till spår i OpenStreetMaps. En uppföljning Instructable visar hur att lägga till en låt OpenStreetMaps....

FÖRBÄTTRAD bindemedel klipp gps/cell phone mount från kontorsmaterial

Jag älskar denna GPS och mobiltelefon mount (se här och här) och byggt flera.Men det finns flera brister som gör det opraktiskt (särskilt på vintern):VÄRME! Elektronik hatar värme. Speciellt-batterier. Min telefon varnade en gång för en överhettning...

Cykel Stereo montera / Handy Mount

detta Instructable är i grunden ett nytt arbete av en tidigare gadget som jag postat. I mitt fall, jag ville ha ett sätt att bära en Bluetooth-högtalare för att lyssna på låtar från min Samsung Note II telefon medan jag rider. Jag ville ha möjlighet...

GPS kopp innehavaren mount

A GPS mount gjorda från PVC rördelar för att passa mugghållare i bilen. Priserna på GPS-enheter har drastiskt sjunkit i år. Så köpte jag en Tom Tom en 125 från Fry's Electronics. Nästa sak jag lärt mig, i Kalifornien, dess olagligt att montera en på...

Cykel Trailer Hitch: Master cykel ersättning axel mount

superenkeltTid: ~ halv timmeMaterial/verktyg:-gamla cantilever broms barer-såg-arkivering enheter (jag använde både en hand och en hjulet kvarn)-borra: om din broms hål inte redan tillräckligt storSteg 1: Välj "rätt" armen Välj "rätt"...

GoPro kamera cykel under sätet mount

hemgjord under sätet fästet för GoPro kamera för att ta videor av ryttarna bakom dig.Detta tog mig ca 15 minuter och var fri med saker jag hade om runt garaget.Detta var mycket snabb och lätt.Jag tror detta fungerar bättre än en sadelstolpen fäste ef...

Anpassade fäste för Garmin Nuvi GPS

om du någonsin varit i en Volkswagen ny skalbagge kanske du har märkt att dash är tillräckligt djup för att ta en tupplur. Detta gör sugkoppen montera medföljande med Nuvi ganska meningslöst. Du måste trycka på bröstkorgen att ratten röra enheten.Så...

Cykel GPS / HP laddare

tillhandahålla verktyg och material som följandeverktyg:löda, tenn, cutter, isolering etc.material:cykel dynamo, 2 ea 220μF kondensator elco, 1 ea 1 ampere diod, IC 7805 1 ea och kabelSteg 1: monterade komponenter som visas nedanSteg 2: ju är montera...

Kapten krok att bli UPPÄTEN av Tick Tock Croc

Jag är en DIY mamma som älskar Halloween lite för mycket och HAD att gå alla ut för min sons första riktiga året. Älska lite mörk humor jag trodde en krokodil äta en baby var en stor kostym. Dock i mitten gör det, slog det mig - kapten krok! Hur roli...

Göra en ett rör Radio

Det här är min post i Vintage tävlingen. När jag läste av tävlingen sponsras av Crosley, var det första jag tänkte på tube radioapparater. Jag har velat försöka bygga en tube radio för ett tag, så här är en instructable på hur jag gjorde det. Om du g...

OEM laser diode system

jag är medlem av Koch lab vid University of New Mexico. Vi främst enda molekyl kraft mätningar på DNA och kromatin. För att göra dessa experiment, behövde vi en hög effekt laser som var billig och pålitlig. Jag kunde konstruera och bygga (med hjälp a...

EZ skål från 1 ombord på svarven

här är en snabb och smutsig exempel på en redwood skål på trä svarven på Maker plats: http://www.makerplace.com/Denna skål började som en 1' x 8' styrelse.1 ft 8 fot redwood styrelsen kostade mig $16 på den lokala brädgården.Verktyg krävs (alla tillg...

Guitar Hero: Gitarr Mod

detta är min första Instructable så lämna gärna kritik eller saker jag bör ändra eller göra bättre på framtida Instructables. Jag har alltid velat göra en Instructable efter år av att göra andra folk och jag alltid gör så många projekt men aldrig ta...

Mikrometer rengöring och smörjning

Hej,I detta instructable jag ska försöka mitt bästa för att visa dig hur man tar isär din mekaniska pocket mikrometer och rengör och Smörj det.Jag köpte denna Starrett pocket mikrometer på en loppmarknad för en US-Dollar.Jag har andra mikrometrar, me...

Super Mario katt låda

Detta skriva upp är hur jag byggde det grov kostnaden var om $100-$120 i material, men innan du börjar, du bör veta om jag var att bygga upp den igen. Jag vill göra följande annorlunda som bör också sätta din kostnad ner till ca $60-$80-Göra den mind...

Super Nintendo patron plånbok med ljud, ljus och nyckellagring

jag älskar alla saker Nintendo, men nyligen har min styrenhet tema, läder plånbok bara fallit isär. Sedan en idé som slog mig, eftersom jag inte kunde hitta en plånbok som kunde hålla alla mina grejer för billig, jag skulle göra en själv! Och vad bät...

Träkloss LED klocka

I detta projekt jag tog en gammal DIY elektronisk klocka kit, och byggde ett glatt "massivt trä" bostäder för det. LED-displayen lyser igenom träfanér för en mycket trevlig effekt.Jag blev inspirerad att bygga denna klocka av Bob på ILikeToMakeS...

Att lägga till gratis OpenStreetMaps till din Garmin Oregon 450 GPS

The Garmin Oregon serie handhållna GPS enheter är mycket populära blandGeocachare. Nyligen fick jag frågan hur till installera ett microSD-kort till en och även hur att ladda GPX-filer och ytterligare kartor.Denna korta Instructable vägleder användar...