Ge mig S'more somFör att göra himla bra s'mores cookies, Följ dessa instruktioner.

Ingredienserna du behöver är,

½ kopp socker, ¼ kopp farinsocker, ½ kopp smör - mjuknat, 1 ägg, 1 tsk vaniljsocker, 1⅓ koppar mjöl, ¾ kopp graham kracker smulor, 1 tsk bakpulver, ½ tsk salt, 1 kopp choklad chips (jag använde stora choklad chips), 1 kopp Jet pustade Mallow bitar.

Du kan göra ungefär 12 till 20 cookies.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Känner mig som en Sir Ninja

** om det finns stavfel, jag är ledsen! Jag är inte helt flytande engelska så jag använder ett översättningsverktyg som ett stöd för att göra denna Instructable.* *Jag föreställt alltid mig själv som en gammal man och hur vill jag skydda mig. Så jag...

3D-visningen och virtuell verklighet Headset som Oculus Rift och Google kartong, för Ipod Touch och liknande storlek smarta telefoner.

Låt oss göra en 3D-visningen och virtuell verklighet Headset för spel eller för att visa 3D sida vid sida bilder och 3D SBS videor med hjälp av en IPOD TOUCH eller en SMARTPHONE (med skärm storleken upp till 4 eller 4,5 inches).Detta kan också använd...

S'more Pie

En av mina all-time favorit behandlar är s'mores - den klibbiga, stökigt, marshmallow-Chocolaty godheten mellan två bitar av graham kex. Ingenting kan top att matens goda... förrän nu.Jag presentera för äta nöje, S'more paj! Allt du någonsin velat oc...

Mors dag fjäril

min mamma älskar fjärilar så för mors dag jag gjorde henne en fjäril prydnad som du kan hänga utanför. Dess faktiskt ganska billigt att göra. Allt som allt var det ca 10 spänn eller så men det kostade mig lite under $200. Hej jäklar, jag behövde dem...

En vacker glad mors dag meddelande i CMD

Hej killar, jag trodde det skulle vara roligt för oss att Visa stor kärlek till våra mödrar speciellt idag är Mors dag på många ställen.Du älskar så som en del om huruvida vi skulle gå för att visa vår kärlek till våra kära hustrur, mödrar, systrar,...

Hur du får ditt första jobb (som nyutexaminerad)

att äntligen ha uppnått som ofta drömde om mål, att få mitt första riktiga jobb, jag tänkte jag skulle dela lite om mina erfarenheter och vad som fungerade för mig. Med ekonomin att vara vad det är, speciellt här i Michigan kör spänning högt för exam...

Hur man får en flicka: en guide för nördar som jag själv.

i detta Instructable, du, ja du får lära dig hemligheterna i landa dig en sann girlfreind. Detta är inte en guide bara för nördar, men för varje kille som kan säga "Im enda" Följ dessa enkla steg och den verkliga damer kommer att flockas till di...

Undvika jetlag som en Boss

Jag har rest till Indien sedan jag var liten och på om tio, jag listat ut hur att helt bli av med min jetlag. Min pappa (bilden ovan) men fortfarande försöker behärska processen.Steg 1: Ändra din inre tid Den främsta orsaken många människor får svåra...

Yoball - den återuppfunnit jojo som är enklare, mer mångsidig och bästa av alla DIY

jag minns när Yo-yos var en stor hit tillbaka i 80-talet i skolan. Detta var Australien och saker tar ett tag att komma till oss från USA. Hur som helst, alla hade en - allt tycktes vara märkta av Coca Cola och det fanns alltid några barn som verkade...

RECEPT | KRÄMIG ört potatissallad

Denna vecka ska jag med två olika recept med samma örter - gräslök och dill! Med samma ingredienser i två separata måltider är ett bra sätt att spara pengar, minskar svinnet och leder till en mer hållbar livsstil. Matavfall i deponier släpper växthus...

Antik Radio som Bluetooth-högtalare

UPDATE 7/1/2014 - se video i slutet av detta Instructable som har en hud som jag skapat på DWJukebox... löpande på en 8 tums Windows 8.1 tablet... som tillåter användning av detta system som en hem jukebox.Jag har alltid känt en tillgivenhet för gaml...

Ugn s'mores

stor för de tillfällen när du inte har tillgång till ett påtryckningsmedel och en ännu större eld! Jag älskar s'mores men jag får ofta inte en chans att få bränder utanför eller gå camping eller något sånt, så detta är en utmärkt lösning! Jag hade fa...

Hur man fixar öronproppar som har förlorat sina gummi

Jag råkar älska öronproppar som kom med min iPod. När den gummerade delen kom bort av en, sedan den andra, försökte jag par efter par ersättare bara för att finna mig själv som önskar jag hade min gamla earbuds tillbaka. Min musik ljud inte bara dets...

Låga bär fäste för Mora knivar (på en Budget)

I många delar av världen, blir kommer vintern, alla paketerade bo varm och toasty när utomhus. Problemet med det är att din bälte bar kniv under alla dessa lager, kan vara svårt eller omöjligt att extrahera när tränar vintern Bushcraft eller överlevn...

Rör mig! Edison baserat beröring weblog

Detta instructable guidar dig steg för steg till:Konfigurera din Intel® Edison Arduino ombord med Grove Starter Kit Plus V2.0Läs grundläggande sensor information (knappen / touch sensor)Visa meddelanden på Grove - LCD-skärmkommunicera från Arduino ID...

Power/avstånd Mod till knex rubberband repeater som använder gears

det ursprungliga vapnet har en mycket stor kapacitet, men inte riktigt någon makt eller avstånd. Jag gjorde en mod på detta som bevarar kapaciteten, men ökar kraftigt i utbud och kraft av vapnet. Ursprunglig design av paperninja. Ja, jag har fina kla...

Massera mig Gamepad hacka

hur till hacka playstation spelkontroller nycklar och använda Massage mig touch pad som en knapp ingångar. Du kan använda andra sensorer. Denna version fungerar tyvärr bara för digitala ingångar. Analog ingång version kommer snart.--Besök även www.ma...

Mikrovågsugn S'mores!

När de flesta människor tänker på S'mores, de tänker på varm choklad och marshmallow smaken sitter runt en lägereld. Inte alla har camping, så tyvärr för dem, de kan inte komma att njuta av den underbara smaken av S'mores. Med detta recept, kan du nj...

Kartong radiostyrda K-9, som talar

Läkare som har haft många följeslagare genom åren, och när fans får frågan "Vem är din favorit Dr Who kamrat?", kommer du oftast höra svar som Rose Tyler, Sarah-Jane Smith, kapten jack Harkness, Leela och Jamie McCrimmon bland några andra. Men n...