Ge nytt liv till ditt tangentbordi denna tutorial kommer jag visa dig hur man målar tangentbordet med ett normalt lager av färg och några detaljarbete word (också hur till göra oduglig din sleep-knappen). Detta kan ta till en vecka eller helg (gjorde allt detta över en helg och en vecka eftersom jag förlorade en av helgen dagarna så målning hölls upp) så har en annan tangentbord.

Kostnad: ca $20 med skatt (för färg och pensel)

Även jag är inte till svars om någonting händer tangentbordet som din garanti tömning för tangentbordet (som det kommer eller jag är ganska säker på att det kommer)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ge nytt liv till dina slitna musmatta!

i detta instructable jag kommer förklara hur du kan ge nytt liv till dina gamla musmatta med saker som du kanske redan har runt huset.Steg 1: material Vad du behöver:-En gammal musmatta (eller en du inte gillar längre)Troligtvis har du en runt någons...

Nytt liv till döda Ni-Cad och alkiline batterier

I detta Instructable ska jag visa dig ett hemliga batteri bolagets inte vill du veta!!! Hur att ge nytt liv till döda Ni-Cad batterier och engångsbatterier.Detta var inte 100% min idé. Jag fick idén från: få döda Ni-Cad batterier tillbaka till livetV...

Ge nytt liv till en gammal bärbar dator

varje nu och därefter saker hända att du inte kan kontrollera. En av de mest nedslående sakerna är när din bärbara dator slutar fungera.Jag hade en bärbar dator som slutade fungera ett tag sedan. Det lät som det fungerade bra, men jag hade ingen bild...

Att väcka nytt liv till gamla klassiska marantz stereo mottagare med en klass D förstärkare styrelse.

* detta instructable tar för givet att du kan löda, förstå grundläggande elektronik och har fasta elektroniska redskap before.*så du har köpt en gammal stereo mottagare men har frågor. Det finns många saker som kan gå fel med en gammal stereo mottaga...

Ge nytt liv till en gammal laptop med Ubuntu!

1,7 GHz processor. 512 MB RAM. 40 GB hårddisk. Om du vet om datorer, det låter som specifikationer av en tablett eller en netbookdator. Detta är dock från en Dell Latitude D600. Tillbaka i dag var detta en toppen av raden laptop. Tunn och lätt, var d...

Ger nytt liv till en gammal Peltier svalare.

jag har haft denna bärbar kylare för ett par år. När min ursprungliga användning för det avbröts (faktiskt lagra batterier i en kyld miljö) parkerade jag det helt enkelt upp.Nu bestämde jag mig för att det kan ha ett andra liv som en mat chiller, är...

Få nytt liv till en gammal tube radio

Jag har nyligen köpt en 1950 Arvin AM / FM tube typ radio från en antikaffär. radion var inte i alltför dåligt skick för sin ålder och sedan testa den innan jag köpte den, radion lät bra och allt fungerade på den (utom den FM-sidan, men det är för en...

Att ge ett nytt liv till en gammal kornett/Trumpet

Jag köpte nyligen detta på ebay för 27 dollar. Ett åringar ambassadör modell kornett gjorde på 1950-talet. En hög kvalitet instrument, även om en student modell, är känd för att användas också av många proffs samt på grund av dess tonkvalitet, hållba...

Ge ett nytt liv till din penna

vackraSteg 1: Vad du behöver? You need :-Penna-Halm-Lim-SaxSteg 2: hur? Skär halm och Lägg lim i blyerts, lägga halmen och...Steg 3: Du är klar Göra många färger! ;-)...

Blåsa nytt liv i en äldre tangentbord din 5

Hej, detta är min första instructable. Efter att ha avslutat det insåg jag hur svårt och tidskrävande att göra något som detta kan vara. Så villiga tack till alla där ute för att gå igenom alla problem att dela dina kunskaper med andra. Nu presentera...

Trasiga cykel Light - att ge ett nytt liv

en kväll jag hade ett omak på min cykel från kontor tillbaka hem. Min helt ny front ljus gled från skåran, föll på vägen och kom under en Motorisk cykel, det bara inte kunde ta rida längre...Från ett avstånd jag kunde se massor av krossade bitar på v...

Döda datorn reinkarneras som konst, möbler eller inkubator för nytt liv

En gång, min dator dog. Jag tryckte på strömknappen, jag hörde ett sprakande ljud snarare än lugnande Mac sosumi ackordet och i sekunder innan min reflexer sparkade i och mitt hjärta började slå igen, en dammig brännande lukt fyllde rummet. Jag drog...

Ge de gamla skrivbord stolar nytt liv!

När vi flyttade in i vårt nya hus, min pojkvän och jag gjorde det högsta prioritet att ge oss en studio utrymme där vi kan arbeta med projekt på vår fritid. Vi båda letar alltid efter nya innovativa sätt att få exakt vad vi vill använda så lite penga...

Nytt liv åt gamla leksaker genom magnetism

Eftersom videon inte visas på alla mobila plattformar, här är YouTube-länken: https://www.youtube.com/watch?v=AGbPpDqIKq4De lurar i lådor gömda i vindar och källare, de spridda över loppmarknader som döda-eyed ohyra, och de är det stoff minnen är gjo...

Lägga till Bluetooth-tangentbord till Rpi2 Kali

Hej. Länge sedan gjorde jag "HacKErBox ke" baserat på Raspberry Pi 2. Nu kommer jag visa hur du lägger till en bluetooth dongle och hur man koppla ihop ett bluetooth-tangentbord till Raspberry Pi 2. Kom ihåg att detta instructable är lämplig för...

Blåsa nytt liv i det gamla motionscykel

Den grundläggande idén härstammar från det faktum att Raspberry Pi datorn haren skicklig grafikprocessor, idealisk för att göra rörliga natur och lättillgänglig digital ingång och utgång, idealisk för att läsa pulser från en sensor. Så alla sorters s...

Gamla tabellen får nytt liv

Steg 1: Ett nytt liv En vän till oss skulle kasta detta bord och stolar ut. Jag tog dem upp, målade dem och täckt dynorna i en ljus vinyl som är väderbeständig. Älskar det!...

Möblera om ditt tangentbord!

Beslöt jag att dekorera mitt tangentbord så att det ser awesome!Detta är ett riktigt billigt och listig sätt att tangentbordet din egen stil. Med japanska Washi tejp. Jag köpte min från Lebox botique på Etsy, eftersom du kan köpa den av foten. Dess o...

Hur du lägger till en Backup Generator till ditt hem

Detta är ett bra komplement till alla hem där makten är sannolikt att avbrytas under en längre tid. Vara måste försiktig så att tillägget är säkert för dig och för rutnätet.Steg 1: IntroduktionAtt förlora makten i några timmar är en sak. Obekvämt. Tr...