Geek örhängen: Instructables Robot, Totoro, Gir, Triforce och Wiimotes!jag ville göra några mycket anpassad och funky örhängen att ge till min lillasyster. Hon älskar alla klassiker--Zelda, Totoro, Nintendo, Invader Zim, robotar, etc., och allmänt älskar att bära något som skriker högt och stolt över att världen "Jag älskar det här!" Medan hennes ryggsäck, t-shirts, skor, skosnören, halsband och hattar alla bära frimärken av olika anime och spel titlar, förblev hennes öron tyvärr avskalade. Lyckligtvis klev jag att hennes öron i partiet.

Detta instructable täcker hur man gör awesome Instructables Robot örhängen till Visa bort din kärlek för Instructables. När du vet den grundläggande processen av att fästa bitar, bränning, och målning lera, andra geek örhängena är lätt att göra! Jag har inkluderat ritning "mönster" av andra örhängena med alla former bryts ned.

Det är enkelt att göra örhängen av nästan vilken karaktär eller objekt med hjälp av denna process. Gärna göra!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Robohoodie Instructables Robot Hoodie

så, vad är senast i hackade T-shirt haute couture? En Instructables Robot Hoodie förstås... Direkt från mode banor av jag-inte-vet-var är detta mångsidiga och unika pret-a-porter plagg.Ett sent inträde i tävlingen men jag hade detta material liggande...

Virkade fyrkantig hatt - Instructable Robot, Sponge Bob & WALL-E

En av de projekt som har simmat runt i mitt huvud var denna "fyrkantig" stil hatt, även kallad en jester hatt. Jag kunde inte motstå att ange Instructable Robot tävlingen så detta Instructable är en produkt av två.Medan jag var att skapa robot h...

Instructables Robot hörlurar

jag har alltid gillat instructables robot, och alltid försökt att göra lite saker med den roboten som den instructable jag gjort ett par veckor sedan: USB-Powered Instructables Robot Night lampa...Så en och en halv vecka sedan jag lyssnade på Linkin...

Amigurumi Instructable Robot... Kär!

i detta, min allra första Instructable, jag visar dig hur man virka din egen Instructable Robot och hans kärlek-Bot!Du behöver följande:3mm virknålKamgarn vikt garn i följande färger (guld/gul, svart, rött, rosa och grå). Du behöver inte så mycket, o...

En sittande Instructables Robot

Jag har varit upptagen ta hand om 3 små pojkar hela vintern. Jag skulle bli upphetsad över ett Instructables projekt och jag hade aldrig har tid eller energi att få projektet gjort. Jag har velat göra denna söta Instructables Robot för ganska länge,...

DIY Cookie Cutter för en Instructables Robot

Detta instructables är baserat på hur du skapar en cookie cutter för en anpassad design. Detta är första gången jag lägger något i kolumnen hantverk. Samtidigt baka cookies jag alltid velat ha några former som ibland är svåra att hitta i butikerna. D...

Randy Instructables Robot fågelholk

Randofo, var är du? Har inte sett några udda projekt från dig på ett tag. Kanske kommer att detta göra för en.Göra en fågelholk från kartong och en IKEA penna.Steg 1: Träffa min lilla vän... Rensar ut bitar av kartong för att bygga din fågelholk. Du...

Balansera Instructable Robot

I detta Instructable ville jag visa dig hur man gör en självbalanserande robot. Vad gör den unik är att dess yttre likna Instructables roboten. Internt det fungerar på principen om PID, det är ett mycket populärt system för att upprätthålla en variab...

Sticka din egen Instructables Robot

Stickade Instructables RobotGlöm leksaker som talar till dig, eller dans för dig eller behöver batterier att lekas med. Låt oss gå tillbaka till grunderna med en bra gamla gammaldags plushie leksak. Något att krama, men något som passar in i denna mo...

Instructable robot smycken

detta är en guide till hur du kan göra din egen instructable robot smycken med permanenta märkpennor, en ugn och #6 återvinningsbart material.Steg 1: Skaffa robot bilden Ladda ner en kopia av instructable robot. Det är okej om det är större eller min...

Instructable Robot högtalare på Pier 9

Denna 2m lång Instructable robot är en powered speaker skulptur med rörliga delar. Jag var mycket lycklig att vara uppdraget att skapa denna skulptur för Pier 9 workshop. Under min hemvist, lärde jag mig att driva laserskärare, industriella 3d-skriva...

Instructables Robot klockan

Detta är en awesome Instructables Robot klockan som är perfekt för alla skrivbord, natt stannande, fönsterbrädan, Soffbord, etc... Den är liten och trådlösa, vilket gör det perfekt för resor. Att aktivera det bara trycka roboten och titta på honom ly...

2D tecknad Animation av Instructable Robot

Den bekant instructable robot som vi alla har vuxit till kärlek har nu modelleras i Synfig Studios fantastiska 2D-animation programvara och publiceras på dessa sidor för alla att använda. Fullt fungerande robot modellfilen ingår och allt är gratis. D...

Cross-Stitched Instructables Robot

Jag postat en begäran om detta forum ämne för Instructables robot tävling! Om jag inte fick något svar men jag var verkligen förvånad och upprörd när en såg har att Instructables äntligen lanserat "Instructables robot tävling"!Eftersom jag har b...

Kartong Instructables Robot hjälm

Jag vann nyligen ett pris från Instructables. Och så som tack och beröm, jag tillbringade en eftermiddag, beväpnad med en sax, lite lim, lite färg och en pensel, bygga ett Instructables robot hjälm från extra kartonger jag hittade ligga runt huset.St...

Gör en Instructable Robot kostym

detta kommer att visa mina instruktioner om hur jag blev en Instructable Robot för Halloween.Steg 1: Samla material jag använde ca 1,5 varv av gula och orange tyg för att göra kroppen. Jag använde också röd, grå och svart filt för att göra detaljerna...

Hett lim gjutning: Instructables Robot {LED bakgrundsbelyst}

detta Instructables handlar inte bara om Instructables Logo - The Robot, men det också om Varmt lim gjutning! ... Den visar dig hur du kan göra din alldeles egna Instructables Robot modell!... Som också kan dubbla upp som en cool nattlampa!...Efter a...

Snowboard - Instructable Robot Stomp Pad

Få bort liften kan vara knepig på ibland om du är en snowboardåkare. Ahh det är därför det kallas en skidlift!Förhindra de otäcka faller genom att följa denna kompatibel och 3D skriva ut dig själv en Stomp Pad.Stomp pad är 84 millimeter (3,3 tum) i d...

Instructables Robot Cupcake

detta Instructable förklarar hur man gör en Instructables Robot cupcake.Du kan göra med din favorit cupcake recept. Jag använde en enkel låda kaka mix. Jag använde många tuggtabletter godis för funktionerna (ögon, armar, ben, etc.) för att hålla dett...