Gender avslöja godis Bar sveperdessa skulle vara bra för en baby dusch tjänst, eller som ett kön avslöja, eller ens i stället för en cigarr.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör personliga godis barer

Förra året försökte jag få godis barer, helt enkelt smält och häll dem men det vände inte ut som förväntat. Jag ville inte ge upp eftersom jag har sett många göra det och det ser så enkelt att göra. Jag var undrande där jag gick fel och slutligen jag...

Bacon lönn godis barer

ibland känns det som en gris. Ibland du inte.Maple mandel godis barer är bra, men de har inte magin i bacon. Dessa barer gör. De är lite väl magstarkt, så inte kanske du vill äta en hel chokladkaka i ett sammanträde.Obligatoriska ingredienser:Vitt so...

Snickers skarpare godis barer

Det finns en ny snickers bar på marknaden kallas Snickers skarpare godis barer. De smakar riktigt bra, istället för att använda en nougat med jordnötter, kola och choklad, de har rice krispies/puff ris. I den här videon kommer jag visa dig hur man gö...

Homemade Baby Ruth godis barer

Baby Ruth godis barer är som Snickers med en dubbel dos av jordnötter - vilket gör dem mitt favoritgodis bar överlägset. Det blir inte bättre än nougat, kola, jordnötter och choklad. Nu kan du göra Baby Ruth hemma - och låt mig berätta, är det hands...

Kola och Nougat godis barer

jag använde Snickers godis barer. ... eller, åtminstone, jag trodde jag gjorde.Jag gillar konceptet. Genomförandet tenderar att vara en besvikelse, men. Billigt, hylla stabil ingredienser och inaktuella nötter gör inte en stor chokladkaka. När jag ko...

Pumpa hasselnöt och kanel karamell godis barer

på grund av tid på året, jag har tänkt nyligen om recept med pumpa. Så småningom bestämde jag mig att göra en chokladkaka liknar en Snickers, men mer höst/pumpa orienterade. Dessa barer skulle ha en pumpa smaksatt nougat med hasselnötter och rostade...

Gender avslöja ägg

Peta ett hål i båda ändarna av ett ägg med tandpetare. Vicka tandpetare runt att göra hålet något större och bryta upp äggulan inuti. Använda halm till slag mot ett hål för att driva ut äggulan. Skölja ur ägget och upprepa med resterande ägg. Göra et...

Chocolate Bar fyllda choklad Chip Cookies

upp handen om du gillar godis barer? Reese's Peanut butter cups? Nu, vad sägs om choklad chip cookies? Kombinera båda av din söta älskar genom att baka ditt godis barer i perfekt formad chocolate chip cookies. Sweet tooth Nirvana!Steg 1: Ingredienser...

Candy Bar snögubbe

detta är den sötaste presenten till lärare, medarbetare eller någon på din lista! De är så lätta att göra också!Steg 1: Förnödenheter som behövs jag köpte flera 7 uns Hershey barer, men du kan också göra dessa med Mr Goodbar eller någon stor storlek...

Bygg din egen bärbara rostfritt stål fälgar tube - och hela bara väger bara 17 kg!

Jag är en långsiktig homebrewer men jag har alltid gjort enda steg infusion mosar. Jag har alltid velat en fälgar eller HERMS system men jag inte gillar det utrymme ett fullständigt system tar upp och jag har alltid backade på grund av kostnaden. Men...

Candy Bar paj (för Pi-dagen)

min matte lärare berättade att för pi-dagen (3-14-14) kunde vi göra en paj och ta det in för extra kredit. Bära med mig eftersom jag glömde att ta bilder medan jag gjorde det.Också det bara kosta mig 6$ att göra så om pengarna tryter är en stor öken!...

Twix Oreo Cookie barer

I detta instructable, jag lär dig hur man gör Twix Oreo Cookie barer, dessa godis barer så super mumsig, enkel att göra och se till att imponera på dina vänner och familj. Twix barer är en av mina favorit godis, jag har en instructable om hur man gör...

Candy Bar Brownies

Candy bar brownies kombinera läckra brownies och karamell, med läckra mini godis barer. Denna super Chocolaty behandla är svårt att gå upp!För femte året i rad kom trick-or-treaters inte till mitt hus :( Och för det femte året i rad hade jag en stor...

Lätt och läcker S'more barer

dessa snabb, enkel s'more barer kommer att bli en hit på nästa fest, samla in, eller bara för att ha runt huset!Steg 1: Värm Värm ugnen till 350 grader fahrenheit.Steg 2: ingredienser Samla dina ingredienser. Du behöver:6 Hershey barer1 påse med mini...

Valentine's Candy Bar omslag

detta är ett enkelt sätt att täcka full storlek godis barer och dekorera dem för alla hjärtans dag. Du kan klippa alla tre storlekar av candy bar omslag från en 8 1/2 x 11 pappersark. Vi valde att använda alla hjärtans dag scrapbook papper och lägga...

Gör en godis skål Robot (med en joystick)

jag vet inte vad är fel med min Colombianskt kaffe godis. Jag tog en påse från mitt land och ville ingen äta. I office sa de att de är försiktiga med godis eftersom de är vana att se galna och konstiga godis projekt. Jag hade till främjas mitt godis...

LEGO brick formad gummy godis

i detta Instructable, jag ska visa dig hur man gör gummy godis.Jag gjorde en gjutform godis med Lego tegelstenar. Du behöver inte göra en egen form. Det finns många kommersiellt tillgängliga silikon formar, eller du kan bara hoppa över formen helt oc...

Strawberry Marshmallow barer

det var på tiden att jag försökte komma med min egen chokladkaka och jag tror min första sköt visade sig bra och de är verkligen enkelt. Jag kombinerade allt jag älskade som barn (strawberry wafers, marshmallows och choklad) och jag slutade med en ri...

5 minuters Halloween godis Bark

denna kusliga 5 minuters Halloween godis Bark är busenkelt, kan anpassas för din favoritfärg och godis och kan faktiskt göras på under 5 minuter! Det är perfekt för en sista-minuten halloweenparty fest, eller som ett sätt att använda upp alla dina öv...