Gene Simmons jagare kostymi början av September 2009 min då 7-åriga son kom fram till mig och meddelade att han ville vara Gene Simmons för Halloween. Som långtida KISS fan, jag var mycket stolt över honom för hans utmärkta smak, och jag visste omedelbart alla kostymer som genen har slitits med åren, 1976 jagare Tour kostym är mest ikoniska utseendet, och därför det enda valet för en awesome Halloween kostym. Tyvärr, med dess spetsiga rustning, läder bat vingar, dubbade codpiece och lårhöga fjällande dragon-headed plattform stövlar, är det också de mest komplicerade att replikera på liten budget jag hade till mitt förfogande. Lösa att göra så mycket som möjligt av material jag hade på hand eller kunde hitta billiga eller gratis, jag anges för att samla mina material.

Först och främst vill jag be om ursäkt på framsidan för avsaknaden av aktiva bilder. Jag placerade helt fotografering i den galna rusa att bygga denna dräkt, så alla bilder är tagna i efterhand. Jag har försökt att fånga så mycket information som möjligt i bilder, och för att vara extra desciptive i texten när det behövs. Jag tror att den färdiga produkten är värt presentera hur som helst, och jag lovar att ta mer bilder av någon framtida bygger jag gör.

Som sagt, låt oss bygga en kostym!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gene Simmons från Kiss - Cross Stitch PDF mönster

Gene Simmons från Kiss.Stödrastrets storlek: 70W x 70HDesignområdet: 2,07 "x 3,00" (29 x 42 stygn)Passar i en 5 tums båge9 färgerDu kan hitta mer av mina mönster på http://www.pixelpowerdesign.com. De är awesome :-)...

Kyss! Gene Simmons sminka för en bild i Photoshop

Photoshop CC 2014 handledning visar hur man förvandlar ett ansikte till makeup av Gene Simmons från KISS.Få upp till 20% av Photoshop + Lightroom + fler alla för $7.99 USD p/månad!: https://db.tt/4PNmz1S8Ögon Makeup bild: https://db.tt/d8bgAewxFoto f...

Gimli dvärgen - Sagan om ringen Halloween kostym

efter framgången med förra årets Gene Simmons projekt, jag var spännande att se vad RavingChild skulle komma med för Halloween i år. Jag hade en känsla av att vad han beslutat, det skulle vara intressant, roligt att göra, och utmana min prop-making f...

Att göra kostymer med min son Matt

så första kostym ändringarna gjordes... ljus upp bågreaktorn för en butik köpte kostym... fröet planterades. Sedan han klev upp nästa år och bad mig att göra honom Godzilla... kort varsel och för mycket att göra på jobbet begränsat mig lite men jag t...

Gör KISS band kostymer för en familj på 4 +

Så har du en familj på 4, massor av tid på händerna och en djup önskan att skapa dräkter från början? Du kan göra det med tålamod, en liten kör runt stan och en massa random material. Du kommer att behöva tänka igenom hur varmt du behöver din kostyme...

Gör en Pizza kostym

min fyra år gamla son hade några idéer för sin Halloween kostym i år, men han slutligen avgöras på klä sig som en bit pizza. YA bit pizza är en stor kostym: det är rolig, direkt igenkännbara, kan du anpassa det och naturligtvis, det är lätt! Det är o...

KISS Rock Band

mina två döttrar och en son tillsammans med mig klar i rockbandet KISS för Halloween 2013. Vi är stora rock-n-roll fans och jag har velat göra dessa kostymer i år. Till att börja besökte jag secondhandbutiker för att försöka hitta rätt stövlar. Hantv...

Stor yxa bas - verktyget använder djur Instrument av massa Intonation

tala softly och bär en stor finess. Reflektera över funderingar av våra gatan philosophizer verktyg med djur. Poesi med ett drivande beat... och salighet. Det är vad denna manly dunkande pinne är för. Pumpa ut rhythym och vara ett med universum (natu...

Allt jag vet om schabloner

(Obs-jag har nyligen börjat skriva anteckningar om stencilera tekniker för en workshop på vår maker utrymme. När jag såg färgen tävlingen och Epilog Laser tävling, beslöt jag att göra en kort Instructable om stenciler, eftersom jag använder en mängd...

Misslyckades Bank Heist Halloween kostym

För några år sedan på en stoop försäljning, kom jag över en uppsättning av plast rekvisita för att göra en falsk säker – en kombination urtavla och ett handtag. De kostar $1 och såg vintage och realistiska, så jag köpte dem "för en regnig dag."...

Människoätande shark kostym

jag trodde att detta kan göra ett bra första Instructable efter fantastiska receptionen fick det på spindlar nattklubb Halloweenfest. Jag hade velat göra något sånt här för ett par år men aldrig sett till att det i tid för tidigare Halloweens. Det to...

G.I. Joe: Cobra baronessan Armor/kostym

det är min favorit tid på året igen. Denna Halloween jag arbetat för att lösa problemet om hur man gör rustningen baronessan bär från gamla G.I. Joe leksaker och tecknade. Jag kunde göra det utan användning av stökig och tidsödande glasfiber. Denna m...

Sex-beväpnade gudinnan Kali kostym

vem älskar inte en enorm besvärliga Halloween kostym? Jag är här att bidra med min 2007 Halloween kostym, Kali. Några av er kanske är bekant med min förra årets kostym; Headless Marie Antoinette från Make magazine's Halloween upplaga. Jag sätta ribba...

BuckMonster Fuller kostym

Buckminster Fuller är en av mina hjältar. Det verkade bara rätt att jag ska göra en dum ordlek på hans namn och förvandla honom till min egen Halloween kostym hybrid, BuckMonster Fuller.En visionär geni verkligen före sin tid, han gav geodetisk kupol...

Baby Groot kostym

Min familj är ett gäng nördar. Efter mina två unga flickor såg väktare galaxen filmen, visste de vem de ville vara för Halloween och hade planerat det för hela familjen. Min yngsta utropade hon ville vara Groot, en av de mest unika karaktärerna från...

Billiga Iron Man (Mark 3) kostym med arbetande frontplåten, belysning, elektronik

visas här är mitt halloween 2012 projekt. Efter mixtra med Arduino för ett par månader och behöver en kostym för Halloween, bestämde jag mig att blanda två. Jag ville bara göra någon Iron Man kostym dock. Jag ville ha denna färg, för att vara så tekn...

DIY raket tvättbjörn kostym

Min nördiga barn beslutade vår familj ska vara väktare av galaxen efter att titta på filmen. De valde vad tecken som vi skulle alla vara. Min fru fick raket tvättbjörn värderade roll. Liksom alla projekt var forskning nyckeln till en stark start - fö...

Diva Plavalaguna: Hur man gör detta ytterst fantastiska femte elementet kostym

det femte elementet är en av mina favorit filmer genom tiderna och även andra fans av filmen tenderar att göra LeeLoo som deras kostym, jag valde det mer utmanande kostym av Diva Plavalaguna. Detta är en kostym som få människor någonsin kommer att gö...

Dr Strange kostym

En Dr. konstigt kostym väcks till liv med trollformler med microcontrollers, lysdioder och sensorer!Se, trollkarl högsta!Med filmen kommer snart, sa en vän till mig min nästa kostym bör vara Dr Strange... Jag tror inte att han menade mig att ta honom...