Giant Ikea Numerar skrivborden relativt överkomligt stor arbetsyta i genren industrial moderna.

Du behöver följande (allt från ikea, priser i $cdn):

8 fots Numerar kök bänkskiva (min var $130 i som-är)
Vika Alex låda System ($80)
Vika Alex lagring skåp ($60)
Vika Moliden ($30)

totalt = $300 plus skatter.

Inget att komplicerat här, bara ändring av Moliden benen och några grundläggande routering av bänkskivan.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Modifierade IKEA GALANT skrivbord

jag var tvungen att planera denna ändring från början, innan ens montering ny IKEA Galant skrivbord. Eftersom skrivbordet var så stor och jag kunde inte riktigt vända över ramen, jag var tvungen att koppla alla artiklar, inklusive piggplattor, samtid...

IKEA + Craigslist skrivbord

så jag flyttade in i ett nytt rum och ville skapa ett stort arbetsutrymme för vissa varierar projekt jag skulle arbeta på.Huvudmålet var att skapa ett stort skrivbord till en låg kostnad samtidigt bibehålla en polerad look.Ive hade lite tur med craig...

IKEA-inspirerade skrivbord

det kommer en tid i en mans liv där han vill ha ett bättre skrivbord. En med gott om utrymme att arbete, men som tar inte upp hela rummet; en med lagring, men som väger inte ett ton.Detta skrivbord kan göras för omkring $30 värt av trä, en bit glas f...

Det är en TV-Bench-Bench-Bench(TM)! [IKEA hackat]

Här är en modulär TV-konsolen-bänk, som jag gjort av IKEA komponenter, inspirerad av trendiga trä-top borden med stålramar som finns i alla dyra design affärer nuförtiden.Våra TV-väggen är riktigt lång, designade jag Detta 3 separata bänkar som kan f...

IKEA Hack: Mobil skrivtavla

Mobil skrivtavla är en whiteboard på hjul. Jag hade en vit glans Ikea Linnmon skrivbord men jag behövde en whiteboard. Några järnrör senare och jag gjorde det hända.Steg 1: Material + verktygMaterial: Alla röret är 3/4" galvaniserat järn från Home De...

LED skrivbord med glasskiva

efter ges ett frostat glas top skrivbord på jobbet, jag trodde det skulle vara häftigt att inrätta vissa ledde powered visuella meddelanden. Jag kodade upp en rå NodeJS server att lyssna för inkommande händelser och ett morrande "anmälan stil" a...

LED skrivbord med glasskiva v2.0

efter att vara inbjuden att ställa ut skrivbordet på Maker Faire, beslutade jag att ramp upp lite. Så tog jag alla idéer som hade flyter runt i mitt huvud sedan version en och sätta ihop. Denna version har en inbäddad server i den och kan ta emot hän...

LED-desktop / arbetsyta / tangentbord lampa (IKEA Tertial hacka)

Detta instructable visar dig hur du enkelt konvertera din gammaldags IKEA Tertial skrivbords lampa till en mer samtida, energi effektivare och snyggare arbetsyta, skrivbordet eller tangentbordet belysning enhet.Obs: Detta är min första instructable o...

[IKEA] Speedlight diffusor - Gary Fong Lightsphere stil

basera lösningen av arturg:-det var en uppenbarelse för mig, tack :)Bara några bilder av enkla och riktigt billiga diffusor för min 580EXII. Materialet är IKEA: s skrivbord liner - säljs i 1, 5m rullar för ~ 4$ (Polen).Jag har satt kardborrband på di...

Ultimate Ikea DJ enhet

när jag gjort en övergång till digital DJ, fann jag det sladdar och utrustning utspridda runt min däck outhärdlig, så bestämde mig för att bygga min egen enhet som skulle hus allt utom synhåll.Med inspiration från andra Ikea DJ skrivbord jag har sett...

Lägg på PC stativ

Jag har nyligen köpt en IKEA Alex skrivbord och ville lägga till ett stativ för min dator så det inte var sitter på golvet.Steg 1: Verktyg & material Verktyg:Vinkelslip med skära skivorDrillSåg hästenBågfilLinjal (30cm och 1m)Ställa in torgetMärkning...

Ljussabel sänggavel

Steph och våra brorsöner/barnbarn är stora Star Wars-fans! Idén till projektet kom till Steph en dag när vi körde i bilen. Hon såg en hög med tidningen slut rullar och försökte tänka på DIY projekt de kunde användas i. Hon kom upp med en ljussabel sä...

Lägg till IKEA Bekant sitt/stå ben till en Bekant hörn skrivbord

Jag har haft min Galant hörn skrivbord i år och älskar absolut den. Men jag har verkligen velat uppgradera till sitt/stå skrivbord. Problemet är att jag har en massiv dator setup med en PC-låda och fyra bildskärmar (2-27" HP HD bildskärmar och 2-19&q...

En annan alla Ikea ständiga skrivbord

Det finns många stående skrivbord ute med Ikea komponenter.Här är min version.Jag har använt stående skrivbordet för drygt en månad och jag älskar det. Tog några dagar att anpassa sig till ständiga, dock - jag hade lite tillbaka obehag som gick bort...

Barbord och skrivbord - med hjälp av IKEA bordsskivor (VIKA AMON)

jag har nyligen köpt två bordsskivor från IKEA, VIKA AMON serien, i högblank vit. Jag bestämde mig för att jag skulle göra baserna för dem med hjälp av tall som jag köpt från Home Depot. Majoriteten av Snickeri kommer att fickan hål, med en pocket ho...

Lägg till andra lagret till Ikea skrivbord (eller någon skrivbord)

Ny lägenhet bara passar små skrivbord som mina datorprylar inte passar på... Lösning: Hacka en Ikea skrivbord för att göra ett andra lager till skrivbordet!Steg 1: leveranser: -Skrivbord. Bryter en Ikea Linnmon i rött.-Planka av trä för hyllan. (ca....

Kyla en sluten dator skrivbord - Ikea Alex

detta är min första Instructable.Jag köpte ett skrivbord från Ikea, den har två ben på ena sidan och ett skåp på andra hus PC tornet med en hylla för tillbehör (modell namn - Alex - http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/S09932691/ ). Efter att h...

Skrivbord för loftsäng IKEA Lo

gjorde jag ett skrivbord för min dotters IKEA Lo loftsäng. Det var hennes idé att göra skrivbordet under sängen, som hon gillar att sova högt. Det gör också bra användning av utrymmet i det lilla rummet.Skrivbordet är Höj-och sänkbara och om stegen n...

IKEA Hack Kate Spade skrivbord

Förvandla en grundläggande vitt skrivbord till en dead ringer för Kate Spade prickiga skrivbordet som säljs för över $3000. Det är lätt med lite högblank färg och några enkla mässing hårdvara.Steg 1: Se hur jag gjorde det här!Steg 2: Saker du behöver...