Giant Jenga DiyHej alla det är momo. Och idag skulle göra en utomhus Jenga uppsättning / gräsmatta jenga! Tycker!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Giant Jenga

Detta spel var faktiskt efterhand med 2 x 4: s jag hade rester från att göra trippel våningssäng. Du behöver sex 8' 2 x 4: s. Jag föreslår att du använder premium styrelser (mindre slipning). Skalade storleken (enligt online) är 10.5" per Jenga block...

Hur man bygger en jätte Jenga uppsättning

I detta Instructable ska jag visa dig hur man bygger en snabb och enkel jätte Jenga och en bärväska som även fungerar som en plattform för att spela spelet. Det är ett riktigt enkelt bygga och kan även göras med begränsade verktyg. Giant Jenga är sup...

DIY GIANT Spider Web

detta är en Bild Tutorial för en DIY GIANT Spider Web. Jag kommer att varna dig att detta kommer att locka massor av Trick eller Treaters, så var beredd med massor av godsaker. Många människor älskar att ta bilder på sina barn på våra träd så få redo...

Hur man gör Giant överraskning ägg med förvåning leksaker inuti DIY hemgjord påskägg Pinata Craft

Hur man gör hemgjord jätte överraskning ägg med överraskning leksaker i med FamilyToyReview. Detta är vår DIY stort påskägg överraskning Pinata Craft Do It Yourself video. Detta är för föräldrar som vill göra en jätte ägg överraskning för sina barn....

DIY Jenga Block klockan

Om du vill göra en enkel klocka, var Jenga block en billig och trevlig söker material för en klocka. Jenga block var mycket billigt och kan köpas från en mål- eller Walmart i närheten. Personligen använde vi en knock-off-märke av Jenga block och de v...

Klappa drivs GIANT Night lampa - DIY billigt och enkelt

Hej varje en, jag Sahas Chitlange, Aging 14, från Indien. Här är min instructable på Clap drivs GIANT night lampa. Detta är en natt-lampa som tänds och släcks på klappar. När klappade det vänder och igen klappade det stängs av. höjd av denna lampa är...

Giant DIY papper ROSE blommor!

Gigantiska papper blommor!Dessa vackra blommor är enkla att göra och super billigt.De är perfekta för dekorationer för flummiga fester!Dessa skulle vara gorgeous för bröllop, duschar Baby, Foto rekvisita,tebjudningar, födelsedagar, alla hjärtans dag!...

Giant överraskning haj DIY

om din något liknande mig, din alltid på utkik för särskilda projekt (födelsedagar, helgdagar, speciella tillfällen) efter att ha sagt detta, andra dagen jag märkte nyligen att min son är besatt av videor av monster storlek ägg fyllda med leksaker i...

DIY färdigheter: Den bästa överlevnad verktyget

Kunskap ökar dina chanser att överleva.Jag är ett stort fan av att ha BOB (bugg ut påsen) i bagageluckan på min bil för nödsituationer både stora och små, men jag tvekar att lita på det alltför mycket. Underjordiska kärn fall-out skyddsrum, hagelgevä...

Professionell & hållbara Giant Robot Kaiju kostym!

För de flesta av oss, växer upp tittar på monster film var en stapelvara i vår barndom. Vi älskade att titta på enorma Atom-eldsprutande bestar, stalking en stadsbild medan krossning både byggnader och livrädd innevånare både under fötterna. Vid ett...

DIY jätte kyssar fylld med kyssar!

Skapa din egen giant kyss med en anpassad tagg! Detta är så roligt och enkelt... och ingen bakning krävs! De är bra för alla hjärtans dag, årsdagar, mors dag, eller helst du känner bara för att ge någon en GIANT kyss! Klicka här för mer roliga DIY re...

DIY ditt bröllop

I detta instructable jag ska gå igenom hur jag hjälpte mina två bästa vänner DIY egna bröllop. På en vacker söndag juni 2016, min kreativa vänner gjort ett stort utbud av objekt för sina egna bröllop som såg professionell, dyra och elegant. Det gjord...

DIY Vedeldad badtunna Cedar

Vi slutade nyligen våra liv i staden att leva utanför nätet i bergen i Idaho där kommer vi att bygga ett hem från scratch off grid (kolla in vår blogg och äventyr här!). Sedan bygga ett hem kommer att beskatta på kropp och själ, beslutade vi att förs...

DIY guld doppade Mason burkar

DIY guld doppade Mason burkar lägga den perfekta metalliska touchen till ditt hem och gör underbara bröllop centerpieces som inte bryta banken.Original inlägg av Vicky Barone: http://blog.vickybarone.com/2014/09/29/diy-gold-dipped-mason-jars/Steg 1:...

DIY 5500mW Laser gravör / Cutter

[Spela Video]Om du frågar någon DIY hobby ist som mig, vad är på deras önskelista, är chansen ganska hög att de ska säga en 3D-skrivare eller laser skärare/gravör. Gravör/laserskärare är otroligt cool, och likt 3D-skrivare.Två år tillbaka, jag letade...

DIY alkohol spis-primus från läskburkar

Hej! Detta instructable handlar om att göra alkohol primus ugnen av soda konservburkar. Det lika lätt att göra som perfekt det fungerar! Super billig, kompakt, snygg, hjälper denna handgjorda alkohol spis du koka vatten eller ens laga lite mat i vand...

DIY med blommor: Potpurri rum doft

Välkommen tillbaka till våra senaste inlägg i serien DIY med blommor. Alla har våra senaste inlägg om att hjälpa dig att se bra ut på den nästa vår eller sommarfest, men denna vecka vi kommer hjälpa dig med något för ditt hem om du är den som kastar...

DIY-förbud - trä solglasögon

Hej vill idag jag berätta historien om min Diy-Ban solglasögon.Jag är italienska, ledsen ibland min engelska det inte är alltid korrekt.Jag använde en typ av tropiskt trä kallas Ipè är mycket tung, hård och stabil.Steg 1: CAD: modellera 3D Med 3D stu...

Hemmabyggd (DIY) CNC router - baserade Arduino (GRBL)

Redan för några var månader eller år, jag planerar att bygga mitt eget CNC fräsmaskin. Nu bestämde jag mig för det var tid att göra det! Jag läser mycket om andra DIY projekt och till slut jag gillade designen från Arduino CNC intstructable som jag h...