Giant Pacman maskeraddräkter outfitdetta är hur man gör en 5ft wearable Pacman outfit, den som jag gjorde i bilderna vann jag första pris vid en åttiotalet party! Det kan enkelt anpassas till göra spökena också, få några av er att gå klädd som Pacman komplett med spöken, (Blinky, Pinky, Inky och Clyde), mayhem kommer att uppstå...
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY vuxen (Thanksgiving maskeraddräkter idé) maskeraddräkter Minion kostym (Despicable Me)

göra din egen gunstling! Kosta ca £30 per gunstling.Väsentliga belopp ges är en GUIDE - du kommer att beräkna de belopp som baseras på personens höjd och dimensioner av skelettet (e.g. hula-hoop) som du väljer att använda. Storlekar av material är ba...

Super enkel maskeraddräkter

ganska, va?Detta är min nya favorit klänning. Jag älskar att det är mycket vintage ser, ändå är mycket modern. En lacy långklänning... Vad är inte för att älska?! Jag blev kär i denna klänning som jag den. Jag är inte en mamma som gillar att vara all...

Anpassade stryka på lappar utan broderi eller sömnad

patchar är ett bra sätt att lägga till information till en kostym, men kan vara relativt dyrt för en en användning maskeraddräkter outfit.I detta instructable, jag ska visa dig hur jag gjorde vissa järn-på faux-broderade fläckar, med T-shirt Transfer...

Känsla av tyska? Du kommer i en tysk fancy dress kostym!

När det gäller tyska maskeraddräkter, har part Storbritannien allt du kan tänkas behöva. Om du är på väg ut till Oktoberfest på en svensexa, innehar en 1940-talet inspirerade WW2 händelse eller värd en rolig Europeiska tema maskeraddräkter parti, vi...

Metall Pacman kostym

Sist av våra trio av Pacman dräkter från Halloween i år: metall Pacman från Pacman äventyr.Se vårt spelbara pacman arcade spel här:och våra Pacman kostym här:Så, om du såg våra Pacman kostym, du såg hur man gör en helt 3D-Pacman kostym och den urspru...

Hur man gör ett par änglavingar

I detta Instructable kommer jag förklara hur man gör ett par vingar som skulle kunna användas att klä upp som en ängel, fågel eller något annat med befjädrade vingar (till exempel vissa arter av dragon).Motivationen för denna outfit var 1) jag vilja...

Snabb och enkel Klondike Bartender kostym

13 juni 2015, är idag det Yukon 117th födelsedag. Vi bestämde oss att fira genom att piska upp en snabb kostym passar för kommissionsledamotens boll, ur ingenting men vissa sparsamhet butik finner.Denna kostym kostar mindre än $5 och skulle vara perf...

Man i en låda Halloween kostym

Jag vet vad du tänker, han måste ha ryggmärgsskador efter bär som.I år hade jag en Halloween-fest och jag trodde jag skulle hänga med tradition och göra min egen kostym. Jag har också lagt till några bilder av mitt parti inklusive min flammande kyrko...

Dykardräkt

Denna kostym, (eller åtminstone den hjälm delen) tar ca tre veckor för att göra.Steg 1: Dykare kostymJag beslöt att göra en dykare kostym för den årliga Halloween festen i Terryglass, Co Tipperary. Den svåraste biten var hjälmen, som bygger (löst) på...

Downton Abbey middag - en avskedsfest

Jag var den lilla flickan som skulle köra ner i korridoren i en lång petticoat att höra prassel, så mycket som jag velat springa och klättra i träd, jag var glad att sätta på en maskeraddräkter. Jag växte upp på PBS-serien som Mystery & mästerverk ti...

Daft Punk Tron hjälm & kostym

för de senaste två åren min bror och jag har fått gå på en festival som hölls på Isle of Wight i Storbritannien kallas Josefin http://www.bestival.net/. Det är en lysande vänliga festival med fokus på människor som går i maskeraddräkter (om de vill)...

Döttrar fairy brudklänning

Min dotter planerat sitt bröllop med bara sex veckor meddelande från fästmannen föreslår till själva bröllopsdagen. Märke inte mycket alls! Hon ville ha en hemmagjord bröllop från inbjudningar genom till bordsdekorationer och gynnar, skulle detta ha...

Spegel spegel och den skönaste av dem alla

Jag tycker egentligen inte så halloween är precis runt hörnet... klä upp som ett skelett eller en zombie. Något * söt * är mycket roligare om du frågar mig! Och vem skulle inte vilja vara en Disney prinsessa för en dag?! Detta är min Snövit kostym hu...

Sy en tidning klä

detta Instructable kommer att lära dig att göra en klänning av tidningen med en symaskin. Det gör en stor återvunnet Halloween kostym eller ett mycket intressant parti klä.Detta var del av en Halloween-kostym för The Old Gray Lady, ett smeknamn för N...

Hur man gör en halloween-kostym för mindre.

detta är en instructable på hur man gör en halloween-kostym för inte mycket pengar beroende på vad du har. Jag gjorde detta för min vackra dotter modellering kläder.Först kolla igenom din garderob plocka ut allt gammalt och inte ädla. Beroende på vad...

Hur man gör en Iron Man bågreaktorn

Feb 2012Länge i vardande, men jag äntligen nöjet att meddela att denna båge har ersatts av en nyare design som jag kallar MkII. MkII funktioner lasern skär delar från en metallic färgad akryl och undvika kopiösa timmar av böjning och skära små bitar...

Ögongloben främmande dräkt

i detta instructable jag kommer att visa och berätta hur man gör ett öga huvud Alien affärsman kostym. Det finns fyra variabler som du har att införliva i din dräkt i Alaska:DIYDet är lätt att gå och köpa en kostym från varuhuset med din apelsiner, m...

Halloween 2012 - Headless Marie Antoinette

för Halloween i år ville jag vara något super läskigt. Jag gå alltid lite för långt med kostymer, men den här (även om det inte ser det) var otroligt lätt, mycket lätt och bekväm! Jag avslutade hela dräkten på en dag, och har utvecklat några trick oc...

IKEA Hack: Wedding Photo Booth från Canvas garderober

Jag fick gifta sig i maj 2013 och sak att ha på ett bröllop nuförtiden verkar vara en fotoautomat.Jag vill inte betala massor av pengar att hyra en, och jag ville att det skulle se ganska proffesionella.Jag har en Ipad, och det finns massor av apps d...