Gin Gin: En liten Bit av The såsdetta är en drink som jag kom upp med ett par veckor tillbaka. Tre ingredienser och ganska gott. Jag säger att jag kom upp med det, men det finns inget nytt under solen när det gäller blandade drinkar och detta förmodligen finns där ute någonstans under ett annat namn. Jag kunde inte riktigt tänker på ett bra namn på det så jag frågade runt. Jag har valt den som min hustru kom med, det uppenbara och montering, Gin Gin.
Se Steg
Relaterade Ämnen

En liten bit av Ultraviolence

Så hur du måla en väggmålning på en 20 fots vägg? Jag är glad att du frågade...Steg 1: Viktigaste du behöver En tom duk... i detta fall en riktigt stor vägg. Mitt vardagsrum har 20 fot tak. Det är en hel del tomma utrymmet. Så även om du skulle hänga...

Ta en liten bit av mitt hjärta örhängen

Hej. Jag ska visa dig hur man gör mycket enkla, eleganta örhängen.När placerade sida vid sida, bildar deras urtag ett hjärta.Steg 1: Samla dina verktyg och förnödenheter Behöver du:Fimolera glitter röd #202Craft clay maskin eller plexi glas rullande...

Bara en liten Bit av Media

göra för den shotgun handledning (jag vet att det är tråkigt jag brukar göra tutorial), kommer jag att göra a. serie tutorials av vapen jag har gjort! Inklusive en bekämpa kniv, en pistol som jag gjorde upp, MP-443 Grach och en krypskytt skisserat på...

Utföra ett Trick med hjälp av en tandpetare och en liten bit tejp... På 30 sekunder!

Svårighetsgrad - 1 | 2 | 3 | 4 | 5Här är en annan magisk instructable i min lilla 30 andra magiska serien. Detta är mycket enklare och lättare att följa!...

Gin från Scratch (ångtryck infunderas)

skapa Bombay Sapphire stil Gin med detta Instructable.Jag dricker inte gin själv men när jag byggde min fortfarande en hel del vänner frågade mig om jag kunde göra Gin så jag gjorde en del efterforskningar och fann ut hur man gör det och även de exak...

Du måste försöka ett Gin Gin Mule

Så du har nog provat en Moscow Mule, men har du någonsin haft sin kusin, Gin Gin Mule? Tillverkad med gin, lime, mynta och ingefära öl det är en dryck som även de av er som inte uppskattar gin kommer att njuta av.Titta på videon ovan för mer detaljer...

The Deck - Portable Penetration Testing and Forensics System

Obs: informationen i detta instructable inte har uppdaterats för att återspegla aktuell utveckling av The Deck och penetrationstester med flera nätverksanslutna enheter baserade på BeagleBone Black. Detaljer om detta och mer kan hittas i boken Hackin...

17-tums fotoram tillverkad av enda bit trä platta (för Digital Picture Frame)

i detta instructable jag ska visa dig hur jag gjorde en gedigen träram för en 17-tums digital bildram. En förenklad ram för vanliga bilder kunde också skapas. Inte alla steg kommer att behövas i så fall. Dock kommer jag att fokusera på att göra en tr...

The Ultimate Guide till skapa Chiptunes på GameBoy!

Nya Gameboy "Chiptune" scenen? Eller kanske du fortfarande försöker gå till botten av vad här Chiptune grejen är? Oavsett din situation, i slutet av detta Instructable, kan jag lova att du kommer att bli ett proffs!Relativt ny på scenen "LS...

Liten DIY NAS

The tanken bakom denna instrucatbale var att skapa en lugn billigt låg powered NAS låda med vissa 2,5-tums hårddiskar.Vad du ska bygga din egen NAS låda4 2.5 tum SATANISK hardrive kontakten1 26pix låda1 powered USB-hubb1 eeepc (jag använder en 1st ge...

Mini citron maräng paj Bites

citron maräng paj är en klassiker. Syrlig, citrus fyllningen. Den luftiga, söt marängen. Det finns mycket att gilla. Och som en vacker, 9 tum paj, det kan göra en fantastisk utseende som dessert.Men det fungerar inte så bra för något som aptitretare...

Harry Potter - The Weasley håla pepparkakshus

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning-alt: 0 i 5.4pt 0 i 5.4pt; MSO...

En liten djurpark för barn

ibland behöver man den perfekta ursäkten att äntligen börja något som du velat göra länge...jag verkligen älskar djur, speciellt söta småttingar och därför ville göra uppstoppade djur i evigheter, men låt oss inse det, även om den fortfarande är ett...

The Plant Shelf

Uppdatering September 21, 2014: växt hyllan grundläggandeUppdatering: varmt ljus uppgraderingUppdatering juli 21st, 2014: Jag arbetar för närvarande på laserskärning balkong tillbehöret. Jag kommer vara tillbaka snart!.Hej världeni detta instructable...

Hur man binda en (riktig) liten bok

Hej, i detta instructable jag kommer att visa dig hur man binda din egen liten anteckningsbok.Jag vet, det finns massor av bok bindande handledning på internet som ofta är riktigt bra, men nästan ingen av dem är hur verkliga böcker är gjorda.I detta...

Return Of The Puppets

Hello fellow beslutsfattare, och detta är en instructable att berätta hur man gör lite "Star Wars" tema marionetter gjorde jag ett tag tillbaka. Snälla rösta på mig i tävlingen barn!Vad gjorde du?Jag gjorde en origami marionett. Det är ganska co...

Hur man gör Internet (från The IT Crowd).

Välkommen!Detta är min första instructable sedan jag föddes, så utan vidare, låt oss börja!I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör INTERNET.Internet var först visas offentligt i The IT Crowd, serie 3, Episode 4.Bestående av en mysti...

Bygga en liten roddbåt

detta var mitt första försök att bygga en båt. Det görs i stygn och lim-stil. Jag läste ganska i ämnet och provat de på några skrot plywood innan du gör detta. Jag kommer inte att få in i sömmen och limma metod detaljerna, men om du har en fråga om d...

Cartoon våld (The kostym)

detta är en uppdatering på en nallebjörn Assassin kostym jag gjorde förra året (detta kan också ses på Instructables). Jag hade lite mer tid i år att förbättra masken och skapa en mer hållbar bas. Dessa instruktioner fungerar också om du vill bygga e...