Girl Scout kabelhanteringSå, har du en bunt av anslutande ledningar i projektet senaste bärbara-tech. Du vill ha en lösning som är funktionella och stilrena.

Ange denna teknik! Det fungerar för alla kabel tjocklekar, och är mjuk, icke ledande, flexibla och attraktiva. Jag lärde mig det som en vänskap armband när jag var liten, och använde den i min snilleblixt-kontrollerade vingar för Hot Couture ' 13.

(Värme-shrink tubing är oftast ett bra alternativ, men det ser inte den största, och om du råkar ha en rulle av rätt bredd, det har sömmar att starta.)

Material: Bara en rulle av garn.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dirty Girl Scout Cupcakes

Dirty girl scout är, naturligtvis, ett skott som består av Vodka, Kahlua, Creme de Menthe och Irish Cream. Cupcake-versionen innehåller en glasyr cupcake fylld med mint-choklad ganache toppad med irländska grädde glasyr. Cupcakes kommer inte få dig c...

Daisy, Brownie och Girl Scout behållare

En av min dotters första Daisy Girl Scout verksamhet decorating en Nesquik behållare. Hon tog examen från high school, tjänat sin Gold Award, och blev en livstid Girl Scout förra året. Hon fortfarande har sin Daisy behållare och används för att lagra...

Girl Scout choklad tunna Mint Cookies

detta är ett recept på choklad-doppade mint cookies, liknar de tunna mint girl scout cookies.Verktyg som behövs:bunke, blanda sked, brödkavel, cookie cutter, mätning koppar/skedar, Kakfat, plastfolie, spatelHär är receptet:Choklad täckt choklad Mint...

Girl Scout Thin myntverk

Thin myntverk är min personliga favorit av alla girl scout cookies. Det enda problemet med dem? $4.00 en låda! Och det finns bara en gång per år. Receptet är superenkelt och de smakar ganska nära originalet.Ingredienser:1/2 dl + 1/2 matsked smör, mju...

Bärbar Old Fashioned vägkanten Stand - Girl Scout Cookies / saft / Kissing

jag ville hjälpa en lokal flicka ställa upp en monter att sälja girl scout cookies i mitt kvarter. Jag ville att det skulle vara som påminner om lemonad och vägkanten står i min barndom. Jag ville också att det skulle vara lätt bärbar för henne och h...

Girl Scout Vagabond spis och Buddy brännare

Jag tänker inte ljuga, detta var mycket svårare än jag trodde det skulle vara. Detta är en vagabond spis och kompis brännare för flickscouter som gör backpacking eller bara för att förbereda gemensamma måltider. Detta är ett bra sätt att packa din sp...

Girl scout samoa cookie brownie parfait paj med hemmagjord kolasås

fullt monterade Girlscout samoa cookie brownie parfait paj med homing kolasåsSteg 1: ingredienser ingredienser:Samoa Brownies:8 uns halvsöt choklad, hackad och smält8 msk smör, skuren i tärningar3 ägg3/4 kopp socker2 tsk vaniljextrakt1 kopp mjöl1 kop...

Hur man gör en 3 kammare kartong raketen med girl scout cookie box bränsle dunkar

så du vill bygga en raketen av vissa kartong du har om runt huset eller i detta fall ett Children's Museum?Inga problem. Detta instructable har du omfattas.Du behöver ett par artiklar.PappkartongerEn Makedo kartong kit ellerDuct tape, sax, kanske lit...

Girl Scout Daisey Vest amerikansk flicka docka

Vest gjordes för 18" amerikansk flicka docka.Steg 1: skrytaJag trodde inte att registrera steg, posterande här var en efter tanke.Jag kopierade i princip en befintliga pälsen... utan att lägga till ärmar naturligtvis.Daisy kronblad är små, så jag anv...

Girl Scout tyg byta halsband

dessa halsband är populära i vårt område. De är bra för att bära och Visa swappar från internationella festivaler och camping turer. Eftersom jag inte kunde hitta en beskrivning av hur man gör dem att dela med en ny soldat, beslöt jag att lägga till...

Göra en Box ugn Girl Scout vägen

Detta är ett sätt att göra en stor box ugn. Jag använde min ugn i ca 10 år innan den behöver bytas. Du kan göra alla sorters mat i denna ugn. Min favorit är Chocolate Chip Cookies, som måste kokas i en cirkel så mellersta cookies inte bli bränd medan...

Nästan tunna Mint Cookies

detta är min första instructable, så alla kommentarer är mycket uppskattat.Dessa cookies är mycket välsmakande och liknar Girl Scout Thin myntverk.* Edit * Åh, förresten, cookies på bilden är bara hälften av partiet, lämnade jag den andra rullen i fr...

Lätt Henna Cupcakes

ända sedan min man var anställd av Girl Scouts of America att henna tatueringar för en fotosession som jag har varit fascinerad av konstform. Det är så vackert och detaljerna är fantastiskt. Jag gör alltid "pojke" saker (för mina två pojkar) och...

Band för skönheter

Barncancer är en fruktansvärd sak att ingen ska behöva utstå. Vetskap om barn som har haft Cancer är hjärtat bryta och vi ville göra något för att lysa upp sin dag! Barn med Cancer har sätta livet på is, medan alla andra får fortsätta göra vardagliga...

DIY $1300 anti PANNKAKSLAGG för Under $15

En anti PANNKAKSLAGG är en dyra kök apparat som flash fryser eller semi fryser livsmedel placeras på dess kylda övre metalldelen. Det är en del av molekylär gastronomi rörelsen och används för att skapa alla typer av avancerade rätter, ofta med en fr...

Hur man gör ditt barn känns bekvämare samtidigt på sjukhuset

Hej,Jag är en Girl Scout och jag avslutat just min Girl Scout Gold Award. Gold Award som motsvarar Boy Scouts Eagle Award är den högsta prestationen i flickscouter. För mitt Gold Award projekt lämnat jag Välkommen kit till barnen på UC Davis barnsjuk...

Banana Cool piska Pie

om du gillar bananer, cool piska och girl scout cookies kommer du älska denna paj. Jag hade kul att skapa det!Steg 1: ingredienser För denna paj behöver du:Skorpa:1 hylsa av mörbakelse Girl Scout cookies (ca. 5 oz av din favorit mörbakelse cookies)1/...

Beanbags med flyttbara täcker

jag var super-peppad när jag fick ett mail från en Girl Scout Troop ledare, frågat om beanbags med avtagbar klädsel som jag gjort för min brorson på hans födelsedag. Hon var intresserad av att göra dem som ett projekt för sin trupp att donera till sk...

Air bana för Science Olympiad

Min 13-åriga dotter utformade detta projekt för Science Olympiad konkurrens. Även avsedd att uppfylla vissa krav, är det ett trevligt projekt för stammen, 4H, Boy/Girl Scouts aktivitet.Detta var min dotters planen. så jag var tvungen att motstå frest...