Gitarr Pedal styrelsen resväska med lagringjag ville ha en pedal styrelse som har en personlig touch. Vad bättre sätt än att göra en. Jag såg den här och tänkte det var utmärkt, men beslutade att lägga till ett extra lagring alternativ.

Låt oss börja...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gitarr Pedal styrelsen

en god vän till mig nyligen kom tillbaka till att spela gitarr och var på jakt efter en gitarr pedal styrelse för alla hans olika pedaler. Han hade skickat mig en bild av begreppsmässigt vad han ville, och uppmanas att hålla priset under 180. Bilden...

DIY gitarr Pedal styrelsen (effekter Pedal portföljen)

de konsument-baserade gitarr pedal styrelserna är alldeles för dyrt för min smak. Jag kom upp med ett enkelt sätt att bära och driver alla dessa viktiga gitarr pedaler styrelser i en portfölj.Besök min hemsida för andra projekt: www.kevindemarco.comS...

Packa en resväska med bättre hjälp bälten

De flesta nya resväskor har någon form av band att hålla allt organiserat. Dessa band göra resväskan rymligare. Dock inte alla resväskor hade en och det inte krävs menar en realökning av utrymmet att packa. Förutom det är inte stark nog att dra saker...

Enkla gitarr Pedal styrelsen

en annan musik-relaterade projekt för andra att använda. Jag kan inte spela något instrument, men sedan jag fungera som "teknikern" för mina kompisars band nr svar (kolla dem), behandlar jag mycket med musikanläggning, vanligen elektriska. För n...

Elektrisk gitarr Pedal styrelsen

en pedallådan som jag gjorde att organisera min elgitarr effekt pedaler. Helt gjord av återvunna delar. Njut!...

Reparera en hårt skal resväska med Sugru

På min senaste resa var bagagehanterare flygplats mindre än försiktig med mitt fall.Jag klagade och fyllt i flygbolagets former, men inställningen var dimissive.Jag bestämde mig att ha reparera den själv.Steg 1: Samla dina leveranser Syftet är att tä...

Vilka gitarr Pedal styrelsen redskap till få, tips och tricks

Vi tittar på-tillbehör och redskap-Vad man ska lägga till en styrelse,-Vad kardborrband-routing kablar etc....

VARNING! Öppna en låst resväska med en penna

Är ditt bagage säkert när du reser? Denna video visar hur lätt det är att bryta sig in i resväskan och det ser ut som det är aldrig öppnats!Fler videor här:http://www.youtube.com/user/fixitsamo/videosFölj oss på:Instagram: https://www.instagram.com/f...

Resväska trumset: Hur till med nackdelarna &

visar dig hur jag byggde min och några idéer att ha i åtanke när du bygger din.MusikJuleljus!: vattnet är borta branden har kommitModest Mouse: ocean andas saltRedaktörer: fly boet** Jag äger inte rättigheterna till dessa låtar, de är inte min och ja...

Bygga en resväska Drum Set

st1\:*{behavior:url(#ieooui)} / * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning...

Bokhylla: Resa bokhylla i en resväska!

Detta Instructable kommer att förklara hur jag gjorde en resa bokhylla som fälls i en resväska. Konstruktion är ganska grundläggande--du passar trähyllor i en gammal trä-sidig resväska. Nedan kan du läsa lite mer om min inspiration för projektet, men...

Resväska trumset

Detta instructable visar dig hur man gör en resväska-trumset!Efter att ha läst detta instructable: Build-a-resväska-trumma-uppsättningJag bestämde mig att göra en av mina egna, eftersom jag alltid velat gå ut på gatorna och spela eller "stopp" m...

RC resväska / resefodral billiga

Detta instructable wil Visa dig hur du justerar en resväska för redovisade rc och ge den ett trevligt utseende.Allt resväskan är gjord av är den genomsnittliga hem.Det bär min Revell Atomium quadcopter och det är sändaren + lite små saker.(om du undr...

Resväska picknickbord och högtalarsystem

ta denna resväska på en rolig picknick i parken! Inte bara kan du bära all din mat och silverföremål i--det också fördubblar som en picknick bord och talaren system.Talaren system drivs av minty boost USB-laddare. Koppla in din ipod och lyssna på någ...

Assassins resväska

Hej ombud,Jag ser att du är redo för ditt första uppdrag. Ditt första uppdrag börjar när du får en resväska i exakt fyrtio åtta hundra timmar. Du har då sju timmar att avlyssna dina mål. Åh, och för att spara frakt kostnad vi fyllde en resväska med d...

Hur att packa en resväska

detta är min instructable för att förpacka en resväska. Jag brukade vara fruktansvärt på förpackning, men efter ett antal resor under mitt bälte, jag har lärt mig några användbara trick av handeln - några även MacGuyver-esque knep.Resa kan göras myck...

Gitarr Pedal med alternativa gränssnitt

Idén till detta projekt är att bygga en gitarr pedal med en unik gränssnitt. Pedalen är avsedd att monteras direkt på gitarren, med användaren kontrollera parametrarna pedal med alternativa sensorer i stället för de traditionella potentiometrar.Steg...

Resväska skivspelare (med inbyggd förstärkare och pre amp)

Hej alla! Tänk med mig eftersom detta är min första instructable. Jag ber om ursäkt i förväg för att inte ta tillräckligt foton som jag byggde det, men det är relativt enkelt och kan anpassas för att uppfylla någons kreativa önskningar!Min inspiratio...

Resväska Stereo (nu med batteri, sol och Bluetooth)

detta är en berättelse om hur jag gjorde en resväska till en stereo, eftersom jag ville.Steg 1: materialEn nära omfattande lista över material som behövs:-resväska-par högtalare (min var 3" inches i diameter)-Lepai 2020a + förstärkare-Dremel / slipa...