Gitarr pedallådan UNDER $40!Hej alla! Så, jag har letat överallt efter ett pedalboard för ett anständigt pris och jag kom över ett par forum som nämns med hyllor från IKEA, men ingen av dem såg ett sätt att jag verkligen ville. Så jag bestämde mig att åka till IKEA för att se vad de hade. Jag hittade några hyllor där alarmerat GORM hyllor. De såg ut som de kan arbeta bra så jag bestämde mig att plocka upp en förpackning (de kommer i 2-pack). Det finns 2 olika storlekar, så beroende på hur stor du behöver det kan du få den större. Jag fick en som var runt 30 "x 12" som verkade tillräckligt stor för mig.

Detta är vad min pedalboard som ser ut så långt, jag har fortfarande 3 mer pedaler lägga till (Big Muff, Tremolo och Octave Shifter). Jag älskar hur det blev och rekommenderar bygga en!

Här är mer information om GORM hyllor:
http://www.IKEA.com/us/en/Catalog/Products/10213713/#/10213713

Vad mer behöver du:

Kardborrband rulle (kommer att kosta runt $20 online)

Spray färg (om du vill måla den, jag fick en billig burk vit från HomeDepot för $1)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gitarr pedallådan

Hej, älskar jag att spela gitarr. så låt oss göra gitarr pedallådan från pinjeskogen!Jag designade den till har en flyttbar täcka och svinga botten för lätt för stomp på gitarreffekt.Steg 1: Steg: 1 Plan & mäta pedaler -Placera gitarr pedaler i plats...

Bygga ett flightcase pedallådan

jag kommer att lära dig hur man gör en flygning fall för en Boss GT-10 gitarr pedal, men du kan använda dessa instruktioner göra ett flightcase för något ändamål som du vill, och du hittar det är mycket enklare än du trodde.Innan jag provade att bygg...

DIY USB pedallådan för live looping

jag ville prova live looping, men jag ville inte spendera $200 + på en bit av redskap som kan aldrig göra det till en spelning. Så jag satte ihop en ganska användbar rigg med en netbook, en USB-ljudgränssnitt och denna hemlagade pedallådan.Live Loopi...

Sublax - fyllda sub Octave gitarr Pedal

Hur du sätter ett gosedjur till en gitarr pedal...För vad som känns som evigheter hade jag en uppstoppad Snorlax sitter på en hylla någonstans. Jag har alltid vetat att han var avsedd för större saker än att bara vara en gosig dekorativa vän.Material...

Gitarr Pedal styrelsen

en god vän till mig nyligen kom tillbaka till att spela gitarr och var på jakt efter en gitarr pedal styrelse för alla hans olika pedaler. Han hade skickat mig en bild av begreppsmässigt vad han ville, och uppmanas att hålla priset under 180. Bilden...

Bygga en Power Supply för din gitarr pedaler

om du är som mig, du vet hur irriterande det är att använda upp 9V batterier på din gitarr effekt pedaler. Dess slösaktiga och varumärke 9V är nästan $9 för en två-pack. Om du glömmer att stänga av dina pedaler har du kastat bort stora pengar. Dess e...

Hur att montera DOD gitarr Pedal batteribyte Cover

många vintage DOD gitarr pedaler saknas ackumulatorn täcken i denna tutorial kommer jag visa dig hur att montera den ersättning kit från www.dodbatterycover.comSteg 1: Beställa Kit, samla verktyg Chef över till www.dodbatterycover.com och ordning i l...

Chic gitarr Pedal strömbrytare

Hej och Välkommen tillbaka till ett annat Ben bygger projekt!I detta Instructable, kommer jag att visa dig hur man gör en chic strömbrytare från en gammal gitarr pedal och lite andra förnödenheter.Låter komma igång!Steg 1: Titta på VideoTa en titt på...

Enkla gitarr Pedal styrelsen

en annan musik-relaterade projekt för andra att använda. Jag kan inte spela något instrument, men sedan jag fungera som "teknikern" för mina kompisars band nr svar (kolla dem), behandlar jag mycket med musikanläggning, vanligen elektriska. För n...

Använda en gitarr pedal för att skicka mushändelser till din PC via USB

i detta instructable, jag ska förklara hur jag använde en gitarr pedal som ett fotreglage skicka mushändelser via USB.Jag behövde en tålig, tillförlitlig fotpedal som jag kunde använda för att skicka signaler till min PC. Helst ville jag växeln mappa...

Lo-fi Arduino gitarr Pedal

lite krossning, Betygsätt reducerande, konstiga ljud: DIY 10-bitars effekter/gitarr pedal med en Arduino för lo-fi DSP.Kolla in demovideo på Vimeo.Steg 1: materialVerktygArduino (Diecimila, eller med auto-reset)LödkolvLimpistolAvbitareDrill press ell...

DIY gitarr Pedal styrelsen (effekter Pedal portföljen)

de konsument-baserade gitarr pedal styrelserna är alldeles för dyrt för min smak. Jag kom upp med ett enkelt sätt att bära och driver alla dessa viktiga gitarr pedaler styrelser i en portfölj.Besök min hemsida för andra projekt: www.kevindemarco.comS...

Elektrisk gitarr Pedal styrelsen

en pedallådan som jag gjorde att organisera min elgitarr effekt pedaler. Helt gjord av återvunna delar. Njut!...

Gitarr Pedal styrelsen resväska med lagring

jag ville ha en pedal styrelse som har en personlig touch. Vad bättre sätt än att göra en. Jag såg den här och tänkte det var utmärkt, men beslutade att lägga till ett extra lagring alternativ.Låt oss börja...Steg 1: Samla några leveranser Saker du b...

Gitarr Pedal med alternativa gränssnitt

Idén till detta projekt är att bygga en gitarr pedal med en unik gränssnitt. Pedalen är avsedd att monteras direkt på gitarren, med användaren kontrollera parametrarna pedal med alternativa sensorer i stället för de traditionella potentiometrar.Steg...

Gitarr Pedal byggnad, från noll till Rock

Detta instructable handlar framför allt om att bygga din egen gitarr pedal, allmänt abot elektronik.Steg 1: Gitarr pedaler Bulding gitarr pedaler det är en rolig aktivitet, billigare och mer mångsidig, du kan justera dem tills du får den tonen du. OK...

Phaser gitarr Pedal

En phaser gitarr pedal är en gitarreffekt som delar upp en signal, skicka en väg genom kretsen klockrent och skiftar fasen av andra. De två signalerna blandas sedan tillbaka tillsammans och när ur fas, upphäver varandra. Detta skapar sound något en f...

Skrivbord kompatibel pedallådan

detta är en enkel DIY pedallådan gjord av en gammal dator skrivbord ombord. Om du har en liten mini musikstudio i ditt hem och har skrivbord och vill matcha dina pedallådan eller vad har du att utseendet på skrivbordet, då detta kommer att bli en bra...

Arduino på grund gitarr Pedal - öppen hårdvara.

pedalSHIELD är en Open-hårdvara / öppen källkod Arduino gitarr pedal sköld. Det är utformad som en plattform för att lära sig om digital signalbehandling, gitarr effekter och syntar, utan behov av en fördjupad kunskap om elektronik och programmering....