Gitarr/Ukulele Capodenna capo tar 2 minuter! Det fungerar riktigt bra också.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Ford mini glovebox gitarr/ukulele

Fast i trafiken?Uttråkad med ingenstans att gå?Inget på radion?Passagerarna klagar du smälla dem i ansiktet med Spindelhuset när du spelar upp en full storlek gitarr i bilen?Inte tillräckligt med utrymme i bilen för en flygel?Nå över och ta din Ford...

Elektriska Altoids gitarr/Ukulele

beslutat att göra en Altoids gitarr till min klass efter att ha sett något liknande online. Det slutade ser ut mer som en ukulele än en gitarr, så här det är... min elektriska Altoids ukulele!Steg 1: Material & verktygMaterial--Altoids Tin-Trä lister...

Hemgjord gitarr/Ukulele plockar

jag inser att det finns många andra instructables precis som denna, men jag har gjort detta i år och jag tänkte jag skulle lägga en själv. Allt du behöver är ett par av sax, en gammal presentkort, en penna och en fil. Du kan också använda en riktig g...

Vattentät aluminium Ukulele fall

i 2010, jag introducerades till den underbara världen av verkstäder i en kurs på Stanford kallas tillverkning och Design. De första veckorna är dedikerade till att lära sig att använda olika verktyg och maskiner i kursen, och de senaste veckorna är ö...

Guitar Suitcase

För det första vill jag bara säga, jag tror inte på förstöra bra instrument att göra arty resväskor. Men om du som jag stött på ett nedgånget gitarr sitter vid sidan av vägen med fret styrelsen knappt hängande på, ingen tuning pinnar, en udda lack oc...

En billig gitarr capo

detta är min 2: a Instructable för en billig gitarr capo som skulle kosta mindre än 3$...Steg 1: Samla material Material som behövsMaterial som behövs kan vara lätt tillgängliga på din hem- eller stationära butik...1. en tuschpenna2. en rubberbandSte...

DIY gitarr Capo

detta är ett enkelt tips för gitarr spelare om de inte har en Capo eller om de har glömt det hemma! :-)Steg 1: Du behöver Behöver du:-En gitarr-En rubberband-En penna/markör/gaffel - bara someshing svårt att inte bryta.Steg 2: Steg 1 Placera markören...

Gitarr Capo (DIY)

Tre månader sedan flyttade jag till ett annat land. Ungefär en vecka sedan insåg jag att jag hade glömt min gitarr capo! (du aldrig missar dessa saker tills du behöver 'em!). Jag har inte pengar att spendera i extra grejer så jag beslöt att göra en!...

En gitarr rem och 2 capos för fattige

är du som jag en dålig människa som gör hans gitarr attribut själv, men är inte utlösarvillkor med utseendet och kvaliteten på en liten rem och ett gummiband-penna capo? Nåväl, här är perfekt instructable för dig!I detta Instructable kommer jag visa...

Göra ett Gig Bag för en gitarr bas Ukulele Banjo

denna jul bestämde jag mig för att göra gig väskor för min frus och dotters nya instrument. Min fru spelar sin blanka jul-för närvarande-öppnade-tidig baryton ukulele i Diamond Harbour Ukulele Orchestra. Hon hade tränat på en restrung gitarr för ett...

Hur man gör en smuts enkel gitarr Capo!

jag tror min favorit DIY capo har fått vara den rubberband-och-pen capo bara för att det är så lätt! Men att capo lämnade en buckla i nacken (billigt) gitarr... så jag har utarbetat ett nytt sätt att göra en capo som är otroligt enkel och helt billig...

Med hjälp av en gitarr Capo

en capo är ett verktyg som de flesta gitarrister bör ha. Det väcker varje sträng ett halvt steg, att göra högre tonhöjd. Det gör också den musik du är Undersköterska ljud bättre att sjunga med. Det är viktigt för varje gitarrist har när han/hon är bo...

Göra en baryton Ukulele från en $10 leksak gitarr

min fru och jag spela i Diamond Harbour Ukulele bandet (DHUB för kort) men jag har alltid spelat akustisk bas. Äntligen övervinna med knäppa svartsjuka, bestämde jag mig att investera i en ukulele. Men eftersom jag har en gammal banjo och min fru har...

Behöver en baryton Ukulele? Restring en gitarr!

Min fru och jag spela i Diamond Harbour Ukulele Orchestra och till jul jag har beställt henne en baryton ukulele. Om du inte visste, konsert ukulele strängar är stämda GCEA men baryton ukulele strängar är DGBE (samma intervall men en 4: e lägre). Så...

Gamla gitarr konverteras till baryton Ukulele

min pappas vän nyligen köpt ett hus för att renovera och sälja, rätt på vägen från vår. Vi måste gå och titta igenom de artiklar som lämnade den sista familjen, och något verkligen stod upp för mig; en slå upp leksak gitarr. Även om det hade ett par...

Använda gitarr strängar på din Ukulele

Hej där! Detta är en mycket enkel Instructable.Mycket enkel men kan spara tid och pengar. Det är helt möjligt att använda gitarr strängar på din ukulele. Du behöver bara veta vilken gitarr snöre att använda, och för det jag har skapat detta diagram s...

Järnväg Spike Capo för gitarr och Banjo

här är hur man installerar en railroad spike capo. Detta är faktiska HO gauge model railroad spikar du pundet i halsen på ditt instrument.Du kan skjuta en sträng under huvudet av den markanta att hålla ner, precis som en vanlig capo som endast påverk...

Pez Dispenser Ukulele / gitarr luftfuktare

Problem: jag älskar öknen där jag bor och jag älskar också min Ukulele (hon heter Coraline). Men öknen inte älskar Uke. I själva verket tenderar det torra klimatet att försöka suga all fukt ur trät av min Uke och potentiellt orsaka henne att spricka....

Vandring Ukulele - hur att bandet en mjuk ukulele/gitarr fall till en ryggsäck

jag planerar på en 3 dagar vandring med min bästa kompis i två veckor. Vi har minimalistisk men ändå bekväma synsätt samtidigt som de får vår växel: inga tält, en uppsättning kläder, sovsäck och överlevnad objekt (fiskekrok, kniv, svenska firesteel,...