Gjort på Techshop - flimrande LED laserskurna Halloween Badgehttps://www.youtube.com/watch?v=T3t3o03LyO8

För detta projekt behöver du:

-Flimmer gula lysdioder (från ebay länk)

-CR 2032 3V batteri

-CR 2032 batterihållare

-33 Ohm för 56 ohms motstånd (om du använder en 3v coin cell)

-Självhäftande emblem pin ryggar (fick min från Hobby Lobby)

-1/4 "plywood

Se Steg
Relaterade Ämnen

Random flimrande LED snöflinga

i denna Juldekoration Instructables vi producerar en random flimrande LED belysta snöflinga som är lätt, låg kostnad och snabb att bygga genom att hacka (ändra) en LED te ljus.Sammanfattning: Anslut den LED te ljus till en optisk koppling att signale...

YAFLC (ännu en annan flimrande LED ljus)

det finns många inlägg på Instructables om hur man gör ett flimrande LED ljus. Detta är min version.Projektet kräver följande komponenter:1. Tiny45 AVR mikrokontroller (Tiny13 skulle också göra)2. 1W varm vit (eller gul) LED3. plexiglas tube4. AA ell...

Wood iPhone fall gjort på TechShop Chandler med nr 3D-programvara

trä iPhone fall gjort med bara Adobe Illustrator, Vcarve och en Shopbot/CNC routergjort på TechShop Chandler, www.techshop.wsSteg 1: Att göra vektorerna Gå in på Apples webbplats och hitta tekniska ritningen vilken modell du vill designa din iPhone f...

Kolfiber gitarr kropp - gjort på Techshop

i detta instructable jag kommer att visa dig hur jag gjorde kroppen för min kolfiber akustisk gitarr, del av en workshop på Techshop. Det gjordes om lager av kolfiber och glasfiber över en kartong mögel, då härdning fibrerna med marin kvalitet epoxi....

Ett skåp spice arrangören - gjort på Techshop

jag har ett problem. Jag älskar att laga olika saker, och jag hålla en mängd olika kryddor i handen, men min räknare är små och mitt skåp är dåligt avvägda. Varje gång jag behöver en krydda, måste jag Rota runt i mina hyllor att hitta dem. Jag behövd...

Laser etsade & färgade soundboard - gjort på Techshop

i detta instructable jag ska förklara hur jag utformade, etsade och färgade det anpassade konstverket på resonansbotten av mitt kolfiber akustisk gitarr projekt, del av en speciell händelse på Techshop. Denna top var utformad med min egen digitala ko...

CNC frästa gitarr bridge - gjort på Techshop

i detta instructable jag kommer att visa dig hur jag gjorde bron bas för min kolfiber akustisk gitarr med hjälp av ShopBot CNC-maskin och programvara tillgänglig på Techshop.Jag designade bron utifrån signatur bron av Bashkin gitarrer, med några små...

Flimrande LED ljus

konvertera en vanlig vaxljus i en realistisk fladdrande LED ljus. Ljus är bra för att öka stämningen i ett rum men de försämras när den används och har en öppen låga i ditt hus kan vara farliga. Mitt mål var att bevara utseendet och doften av en trad...

Flimrande LED stjärna!

Detta är ett ganska enkelt att gör en cool, flimrande ledde star! Perfekt för semester!Tid som behövs: några timmarKomplexitet: lågKostnad: för material, <$ 5, för arduino ombord: runt $30Färdigheter som behövs: lödningSteg 1: material! Detta är ett...

Desktop högtalare står för Audioengine A2 högtalare - gjort på Techshop

min audiophile vän ger någon ett par högtalare för en semester gåva. För att gå med de talarna kom han till mig att kommissionens ett enkelt par högtalarstativ. Konstruktionen var ganska öppna slut, han ville bara att de tunga, "blanka", matcha...

Lövträ hårkammar på bläddrar såg - gjort på Techshop

i detta instructable jag ska visa dig hur jag gjorde en lövträ hår plocka på bläddrar såg på Techshop's wood shop.Jag hade några skäl till att vilja göra detta. Först, de ser cool, och jag har alltid bara velat ha en i min ficka. För det andra, jag h...

Vill du bygga en snögubbe (laser applikation)? -gjort på Techshop

ja... så jag är lite sent med detta. Jag faktiskt skrev detta redan i December 2012, men glömde att någonsin faktiskt publicera den! Tja, bättre säga sent än aldrig jag alltid! Plus är det en bra teknik som fungerar för alla tillfällen.I detta instru...

Vätskan med inläggningar, laser skär gitarr Spindelhuset - gjort på Techshop

detta en laser cut, inläggningar Spindelhuset till min kolfiber akustisk gitarr, del av en workshop på Techshop. Jag ska visa hur jag utformade och skära Spindelhuset formen och inlaga med hjälp av programvara och laser skärare på Techshop.Förutom at...

Lasergraverade och skär stämplar - gjort på TechShop

på TechShop SF - http://www.techshop.ws - TechShop är en butik där man betalar en månatlig medlemsavgift, som ett gym. Efter att säkerhet och grundläggande användning klasser, kan man kolla in utrustning som sträcker sig från laserklingor till 3D-skr...

Hur man gör Baby LED kostym Halloween kostym

Lägg till mig på Facebook (klicka som på Facebook för att lägga till mig)http://on.FB.me/1lHLtqCJag gör denna Baby LED ljus kostym halloween kostym för min son som har 18 nattfjärilar och med ledde kostym ser fantastiska. Väldigt billigt att byggt, 5...

Trä franska kurvor - gjort på Techshop

i detta instructable jag ska visa dig hur jag gjorde en uppsättning trä franska kurvor med hjälp av bläddrar såg på Techshop's wood shop.Franska kurvor är mycket händig utarbeta verktyg för träarbetare de är bra att ha runt i affären att lägga ut enk...

Klyv trä på bandsåg och tabell sågen - gjort på Techshop

Resawing är en mycket användbar färdighet att ha i trä butiken, det är en grundläggande typ av klipp ut, precis som rippning eller övergripande, men istället för att hugga en styrelse till längd eller bredd, resawing skär en styrelse till tjocklek. D...

Grunderna i 3D utskrift på en typ en serie 1 Beta: gjort på Techshop: San Francisco

Hej där folk,I detta Instructable ger Social omvandling dig grunderna om hur man 3D skriva ut på en typ A-serien 1 3D-skrivare. Detta gjordes på Techshop San Francisco. Mer information om Techshop och hur man kan engagera sig i din Maker gemenskapen...

Cyborg Cybernetic robotic maskin främmande arter Laser rökare LED'S Halloween kostym! LEGIT

HejMitt namn är Kenny, och jag har alltid varit ett stort fan av teknik! Jag har alltid varit bra med sladdar. Jag har tusentals random trådar jag har samlat genom åren) min andra talanger består av lödning, ändra komponenter, datorer och spelsystem,...