Gjuten betong äpple.Kasta ett äpple eller ett annat objekt med betong.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Gjuten betong lampa

Jag tror att detta är ett ganska enkelt projekt för dig som vill få din fot våt gjutning konkreta. Detta var det andra gjutna konkreta projekt som jag någonsin provat och jag tror att det visade sig ganska bra. Det finns några nyanser som gör det lit...

Arkitektoniska gjuten betong: Vägg mössor, kolumn mössor, och öppen spis härd och Mantel

Som arkitekt har jag ibland en vision för en designelement eller finish som är svåra eller dyra att förvärva eller bygga. Exempelvis är gjuten betong produkter som bänkskivor eller möbler vacker och tålig, men relativt dyra.2011 var jag starta min eg...

Gjuten betong bricka med metall inlaga

Detta är något jag har velat göra ett tag, så när vi fick några Chang Shapecrete från programmet Instructables bygga natt, jag var helt inställd. Detta är en gjuten betong bricka med koppar och aluminium inlays.Jag gillar ekologiskt, slitna ytor. Ren...

Gjuten betong Mono högtalare

Detta var min college projekt och jag älskade design så mycket kändes som jag behövde för att visa er! Detta är en gjuten betong.behöver du;material-akryl (valfri färg, jag använde svart, se till att dess ovan 2mm i tjocklek.)-redo blanda betong-Modr...

Gjuten betong hängande halsband

detta är en liten cast konkreta hänge jag gjort för min vackra flickvänner födelsedag ett litet tag sedan, Parade den med hamrade koppar armband och en tjusig liten display stå.Hela detta projekt tar ungefär 2 eller så timmar från start till mål, och...

Gjuten betong hänge med återvunnen plast

Plast är ett stort problem för återvinningsföretag. Fallande oljepriser innebär att göra ny plast är ibland mer ekonomiska än insamling och återvinning. Det är en mycket arbetsintensiva process att separera och rengör alla att material.Jag började tä...

Livet stora gjuten betong Zombie gård konst

Jag lekte med några Chang Shapecrete häromdagen när min kompis föreslog med några kraftiga gummihandskar som en mögel. Jag bestämde mig att kombinera den med en kommersiell form av en mans dace att skapa en cool zombie clawing vägen ut ur graven. Här...

Gjuten betong Mono högtalare 2

Detta är min andra, enklare, gjuten betong högtalare. Detta var en snabb och enkel praktisk och jag avslutade produkten inom en dag. de flesta av denna gång väntade på betongen för att ställa in som detta tog 20 timmar.för att göra detta behöver du;-...

Gjuten betong ödla och frog

gjuten betong ödla och groda, med hand blåser glas ögon. Först började jag med att snida en positiv av critter (Foto #6), lera än jag sprutade det med en två del gummi. När jag hade negationen jag gjorde ett massivt gummi positiva igen (Foto #7). Nu...

Gjuten betong skrivbordsklockan

äntligen flytta in i ett nytt ställe där jag kan ha mer än en sko box-stora verkstad. Jag beslöt att göra detta klockan så jag inte behöver släppa och eller få min telefon smutsig att kontrollera hur sent jag har puttering runt. Plus slipper att vara...

Gjuten betong med tyg textur

Göra en panel av industriell betong med en sensuell yta tas från en befintlig eller skapat texturerat material.Steg 1: Leveranser + utrustning Leveranser:Behandlat tyg eller strukturerad yta och plast wrap för att skydda om så önskasBit. 25" plexi so...

Gjuten betong schackbrädet

Här är ett enkelt sätt att kasta ett konkret schackbräde med fyrkantiga mosaikplattor.Samma teknik kan också användas att kasta små och även stora bordsskivor.Material och förnödenheter:10 lbs. ShapeCreteGummihandskar, skyddsglasögon, damm MaskGalvan...

Smash and Grab Bowl_Cast betong + glas.

Detta är en skål från betong, utnyttja glas fragment från en av den ökända "smash och grabs". Jag är inte säker på om detta är en internationell term, för om det är oftast underförstått i min hemstad Johannesburg och resten av Sydafrika. Jag har...

DIY betong:: Klocka

detta Instructable visar dig hur att kasta en fiberarmerad betong klocka i en melamin låda, med en skum knockout för att recess klocka händer och mekanism.Om Fiber armerad betong: CHENG D-FRC är en fiber armerad betong blandning som är idealisk för s...

DIY betong:: hur-Mix betong

detta Instructable kommer att omfatta tre sätt att blanda vanlig betong, ett sätt för att blanda glas-fiber-armerad betong (GFRC) och instruktioner utför en svacka Test att kontrollera överensstämmelsen mellan den konkreta mix.Vilken metod du använde...

Mini-kärnkraftverk - gör en uretan form att gjuta betong

Detta instructable kommer att visa dig hur jag gjorde en uretan 3 del mögel som jag brukade senare gjuten betong.Steg 1: materialJag kommer att dela upp processen i 2 steg.Uretan mögel:2 av slät-på PMC-746, 1.5 Quart Ställ3D-skrivare att skriva ut mo...

Logitech X-230 konkreta högtalare mod

Jag hade ett par Logitech X-230 högtalare liggande. Jag har alltid tyckt de haft ett anständigt ljud med tanke på de lite pengar du har att betala för dem.Så ville jag återaktivera dem, men denna gång med en något modifierad design. Jag hade idéer fö...

Öppen spis soffbord

Du kan ha en inomhus spis säkert i någon hem-ingen skorsten behövs!När du hyr som mig, är du i händerna på din hyresvärd när det gäller hem förbättring. Ingenting gör mig mysigt på en kall dag som en öppen låga uppvärmningen i vardagsrummet, men det...

WC topp diskbänk

En enda bidé flush används ca 3 gallons (13,5 liter) av dricksvatten. Detta projekt ridstigar åter sötvattenet som fyller toaletten tanken genom en tvätt handfat, fylla tanken med grå vatten för att få nästa färg och spara vattnet du skulle användas...