Gjuten betong med tyg texturGöra en panel av industriell betong med en sensuell yta tas från en befintlig eller skapat texturerat material.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gjuten betong hänge med återvunnen plast

Plast är ett stort problem för återvinningsföretag. Fallande oljepriser innebär att göra ny plast är ibland mer ekonomiska än insamling och återvinning. Det är en mycket arbetsintensiva process att separera och rengör alla att material.Jag började tä...

Gjuten betong bricka med metall inlaga

Detta är något jag har velat göra ett tag, så när vi fick några Chang Shapecrete från programmet Instructables bygga natt, jag var helt inställd. Detta är en gjuten betong bricka med koppar och aluminium inlays.Jag gillar ekologiskt, slitna ytor. Ren...

Gjuten betong lampa

Jag tror att detta är ett ganska enkelt projekt för dig som vill få din fot våt gjutning konkreta. Detta var det andra gjutna konkreta projekt som jag någonsin provat och jag tror att det visade sig ganska bra. Det finns några nyanser som gör det lit...

Arkitektoniska gjuten betong: Vägg mössor, kolumn mössor, och öppen spis härd och Mantel

Som arkitekt har jag ibland en vision för en designelement eller finish som är svåra eller dyra att förvärva eller bygga. Exempelvis är gjuten betong produkter som bänkskivor eller möbler vacker och tålig, men relativt dyra.2011 var jag starta min eg...

Gjuten betong Mono högtalare

Detta var min college projekt och jag älskade design så mycket kändes som jag behövde för att visa er! Detta är en gjuten betong.behöver du;material-akryl (valfri färg, jag använde svart, se till att dess ovan 2mm i tjocklek.)-redo blanda betong-Modr...

Gjuten betong hängande halsband

detta är en liten cast konkreta hänge jag gjort för min vackra flickvänner födelsedag ett litet tag sedan, Parade den med hamrade koppar armband och en tjusig liten display stå.Hela detta projekt tar ungefär 2 eller så timmar från start till mål, och...

Livet stora gjuten betong Zombie gård konst

Jag lekte med några Chang Shapecrete häromdagen när min kompis föreslog med några kraftiga gummihandskar som en mögel. Jag bestämde mig att kombinera den med en kommersiell form av en mans dace att skapa en cool zombie clawing vägen ut ur graven. Här...

Gjuten betong Mono högtalare 2

Detta är min andra, enklare, gjuten betong högtalare. Detta var en snabb och enkel praktisk och jag avslutade produkten inom en dag. de flesta av denna gång väntade på betongen för att ställa in som detta tog 20 timmar.för att göra detta behöver du;-...

Gjuten betong ödla och frog

gjuten betong ödla och groda, med hand blåser glas ögon. Först började jag med att snida en positiv av critter (Foto #6), lera än jag sprutade det med en två del gummi. När jag hade negationen jag gjorde ett massivt gummi positiva igen (Foto #7). Nu...

Gjutning av betong med återvunnen plast aggregat

En av de största utmaningarna med återvinning är plast. Det finns inte mycket av en marknad för skrot plast, så att vinstmarginalerna på bearbetning och säljer det är smal. När oljepriserna sjunker, blir det billigare att göra ny plast än att återvin...

Butterfly hårspännen - origami med tyg

dessa butterfly hår klipp är gjorda av rektangulära bitar av tyg, vikt till lite fjärilar. Det är origami med tyg! Detta gör dem snabbt och enkelt att göra.Jag fick idén från denna webbplats, med massor av vackra bilder på slutresultatet och några av...

Gjuten betong skrivbordsklockan

äntligen flytta in i ett nytt ställe där jag kan ha mer än en sko box-stora verkstad. Jag beslöt att göra detta klockan så jag inte behöver släppa och eller få min telefon smutsig att kontrollera hur sent jag har puttering runt. Plus slipper att vara...

Decoupage en bokhylla med tyg

Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att uppdatera eller anpassa en tråkig bit av möbler eller liknande. Du kan använda denna metod med som i princip täcker allt från lådor till klippborden, eller till vackra en hemmagjord journal eller annat tråk...

Dra trästaket tjänster som i betong med ingen gräva!

Jag ville detta inlägg för att kanske hjälpa någon spara lite tid om de någonsin behöver ersätta ett staket, som har trä inlägg som ligger i betong och inte vill behöva gräva ut dem för hand.Här är historien.Min mycket åldrande granne dam på gatan fr...

Grungy effekter med grafisk texturer

Har ibland du en cool Instructable som bara behöver rätt tävlingen att få bestå och grafikdesign tävlingen har bara dragit en ur mig. I denna guide, jag kommer att visa dig hur man förvandlar en bild (i detta fall, ett foto av Dwayne "the Rock"...

Nyckel ring halsband med tyg & tråd

vad du behöver:1/4" nyckelring1" nyckelringSaxTyg för att förstoraSamordnande trådNålHalsband kedjaSteg 1: Layout Flytta nyckel ring på tyget tills du hittar en plats som du. Var noga med ditt fabric dubblat så att den kan bäras med antingen sid...

Julgran med tyg skrotar

Att komma igång måste du skära mönstret till den höjd som du vill, du börjar med en rektangel, som denna bild har utvecklats med en altua 1,30 meter bred av 70 cm, som är mönster snittet, man måste komma ihåg att klippa mönstret måste vara större än...

Inslagning bil Trim med tyg

Inspirationen till projektet kom från instructable "låg kostnad sätt att ersätta bil trim," medan det gör för en enkel billigt fix har jag beslutat att ge upp ett annat billigt alternativ också. Alla som äger en bil gillar att göra det en återsp...

Installera toalett på betong med ingen garderob fläns

vad gör du om du tar bort en gammal toalett och upptäcka att garderoben bultarna är rostiga ut, det finns ingen garderob fläns och avfall linjen är gjord av terrakotta? Du kan betala någon $$$ att jack hammer ut hälften av din källarvåningen och ansl...