Glas damejeanne hängarejag letade efter ett bättre sätt att lagra mina glas Damejeanner för bryggning. Jag gillar att hänga saker som stegar, 2 x 4 lagring, pipe lagring i takstolarna i garaget och jag tänkte det kan vara en bra lösning för Damejeanner också. De hänger lite lågt men så länge du lägger dem mot väggarna i hörnen eller över rifrigerators, du köra inte in i dem för ofta. Hänga dem också gör dem mer säkra än bara ställa dem på hyllor eller på topp ditt kylskåp. Detta gör dem droppa också torr utan vatten puddling. Jag har använt dessa för över ett år nu utan problem eller skador. Jag kan inte konto för varje material du får använda så var försiktig.

Varning:
Du arbetar med glas Damejeanner och elverktyg. Hålla dem borta från varandra medan byggnaden. Damejeanner är farliga nog som är. Vara carful när hänga dem och speciellt när att få dem. En stege eller steg pall är den bästa insatsen om du inte kan nå ditt tak. Det finns massor av skräckhistorier om människor nästan dör från trasiga Damejeanner. Var försiktig. Gör ingen ändra full Damejeanner. Denna meathod är tänkt för Tom att hänga för torkning och lagring. Inte efter full dem för överföra vätskor.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Rengöring Sea glas med protes tabletter (och smycken, vattenflaskor, basmaterial, glas, Damejeanner, toaletter, etc.)

Protes renare har flera användningsområden. Det är bra vid rengöring av små föremål som smycken, hantverk leveranser (ex. hav glas, mosaik, etc). Det gör sig av mineralfyndigheter och ger glans.Steg 1: Blötlägg Placera dina pjäser i ett grunt fack. L...

Eld Mead

Mead är en söt och läcker honung-baserade jästa dryck från eoner sedan. Det dracks av vikingarna och även äldre civilisationer för att det är berusande och bevara egenskaper. Mjöd kan ålder under mycket lång tid, berättar några gamla historier om 40...

Alkoholhaltiga Ginger Beer

Nyligen min flickvän och jag upptäckte hårt ingefära öl och bestämde det var jättegott. Det ett par versioner till salu på BevMo, men det är ganska dyra grejer.Jag gör en hel del Hembryggning, men hade aldrig gjort något annat än öl. Jag trodde detta...

Brygga hink

Jag gör detta instructable eftersom jag höll på att köpa några av dessa 3,5 gallon jäsa hinkar online för omkring $15 + frakt. Tur att jag inte eftersom jag kunde gå till åkeriet och göra dem för halva priset.Jag använder främst 6,5 gallon glas Damej...

Borra motordriven borste för rengöring av KORGFLASKA

hur man skapar en borr drivs borste för rengöring hårt att nå platser.SlangklämmaSämskskinn / ChamoisDrill1/2 tums diameter trä pluggen (trä är ett bra samtal om du städning glas. En aluminium pluggen kunde fungera, men bara vara noga med att inte kn...

Frukt viner - hur man Design till din smak

vissa grundläggande bakgrundJag gjorde min första fruktvin 1992 och har tillverkat viner från kit och från grunden sedan dess. Som en grov uppskattning har jag gjort nära 20 000 x 23 liter partier sedan dess.Det finns hundratals olika sätt att göra v...

Hem brygga Hard Cider från Scratch

nu när det är höst och äpplena är mogna i mina trakter (New Hampshire), jag tänkte jag skulle dela ett recept för hem brygga hard cider. Det är en mycket enkel första gången hem brygga och det är mycket givande. Jag har aldrig gillat smaken av öl ell...

Hur man göra bättre vin

så att du har läst "Hur man gör vin"? Visste du njuta av läsande och göra ditt eget vin? Är du redo att ta det ett steg längre?Din pocket bok kommer att få lite ljusare från utrustning och levererar också så jag skulle läsa över detta instructab...

Hur man gör mjöd (honung vin)

Mead är super lätt att göra. Och det visade sig bra! (för det mesta)Beroende på ditt recept. Det kan ta så lite som en månad, år, eller till och med upp till en livstid att jäsa.Receptet kommer jag att lägga först är bra för är stor för första börjat...

Stängd akvatiska ekosystem

Detta akvarium är tekniskt inte helt stängd. Jag tog ett beslut att inte kork det stänga så gaser kan fortfarande utbytas med luften. Men annars är det helt själv upprätthålla utom avdunstningen av vatten som kräver tillfällig toppen av. Helt exister...

Göra ett timglas fall

medan du reser detta somras jag kom över denna kala timglas. Jag köpte den tänkande det skulle göra för en rolig helg trä projekt. Den är tillverkad av poppel, fläckade Cabot Cherry fläcken, och använder Sugru för trampdynorna.Steg 1: Forma ändarna j...

Vinglas väggfäste

Jag hade några vinglas från vissa vinprovningar som jag ville Visa. Jag hittade detta var en enkel och trevlig söker sätt att göra detta. Detta projekt var ganska billiga att göra och krävs några verktyg och förnödenheter. Jag gjorde min att hålla 4...

Honey Blonde Ale

Detta instructable kommer att gå igenom processen steg för steg att göra en honung blond Ale homebrew. Naturligtvis din viktig ingrediens för detta recept kommer att vara din honung! För ett experiment, jag använde 2 olika Damejeanner och används oli...

Melomel: Fruktig honung vin

Bin är awesome! Utan bin skulle vi förmodligen vara inte här eller liv bara inte skulle vara så trevlig. De pollinerar många av de växter som producerar några av de bästa frukter och grönsaker vi äter regelbundet. Uppskattningsvis $15 miljarder i ame...

Bred hals jäsning flaska - IKEA Hack

Jag gör en massa små parti homebrew, eftersom min lägenhet är tät på utrymme och ibland skulle jag hellre prova ut ett recept innan jag gör en stor sats av grejer. Jag gör också en hel del såser och pickles, och den udda batchen av kimchi att starta...

Jeweled mosaik Faberge stil ägg, min Version -

Hej- och tack för ditt besök min instructable om hur man mosaik en Faberge stil ägg.Som ni kan se från min gruppfoton, gjort jag nyligen flera Faberge stil ägg som en mosaik utmaning projektet med vintage trasiga strass smycken, antika och vintage kn...

Måste Bee Mead

Honung vin är världens äldsta jästa drycken!Vet också som Mead, denna alkoholhaltiga dryck varierar mellan 6-14% ABV.Allt du behöver är lite honung, vatten, jäst och tid och alla kan göra sin egen "nektar!"Termen smekmånad är rotad i historien s...

Sekundära jäsning på fat

denna korta instructable visar dig hur man gör en snabb och enkel adapter så att du sekundära din i-öltunna så du kan gå rätt att dricka det när den sekundära jäsningen är klar. Inte bara detta eliminera en annan överföring kan också dig att eliminer...

IOT Homebrew bubbla Catcher del 2

Internet av saker (IOT) är modeord förra året och kommer att fortsätta att härja i 2016. Jag ska här beskriva hur du ansluter min bubbla counter beskrivs här och rita en dynamisk, levande kurva till internet.Jag kommer att ersätta den arduino uno ano...