Glödande "Härskarringen" inskrift hängedet finns en hel del LOTR tema, och "Härskarringen" smycken där ute. Jag ville göra en med en skillnad, så jag beslöt att göra ett runt hänge med svart bakgrund inringat av inskriften från Saurons Ring of Power, men glöder i mörkret!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Glödande laser skär hänge med magnetiska batterihållaren

Efter att ha provat ut olika mönster under de senaste månaderna (kolla in min andra Instructables), kom jag äntligen fram med denna. Inspirerad av instructable ledde örhänget, slutade jag upp med hjälp av magneter att hålla ett mynt-cellsbatteri och...

Glödande Skidstavar

Detta har varit en idé som har varit sitter i mitt huvud ett tag nu. Jag åka skidor och njuta av utforma olika, ofta nyckfull projekt. Dock detta snabbt utvecklats från "göra något glöd" till en något användbart idé.Här, skidåkning i gryning och...

Glödande bakterier Ceparium

Hej igen vänner! Detta är min andra Instructable och den första på engelska! Jag trodde att skriva det på engelska kunde vara bra för fler människor så, nu kör vi!Först ledsen för min dåliga engelska, jag lovar att förbättra det genom att träna det p...

Glödande svamp trä Ring

Jag har tänkt göra en miniatyrversion av min glödande svamp natten ljus under en lång tid. Liv höll får på sätt.Slutligen, en ring tävling gav mig en ursäkt för att tillbringa några timmar arbetar med ett projekt sent på kvällen (medan barnen sov och...

Swing ljus: en cykel drivs glödande swing

Om du följer dessa steg kan du producera en glödande gunga för en swingset som genererar sin makt med hjälp av en cykel dynamo. Swing rörelse hindras inte av inställningarna, och du kan köra minst 3,5 meter för 12V LEDs bort av det, samt ladda 12V ba...

Ögat-glödande Robotic skalle

Halloween kommer upp? Har det redan gått? Spelar ingen roll! Helst är den perfekta tiden för ditt mycket eget robotiserade människans kranium. När du är klar med detta Instructable, har du en skalle med ledad hals och käke och glödande lös ögon som k...

Glödande färgskiftande gitarr

I kungariket av rock and roll är det viktigt att ställa sig själv isär. Med miljontals människor i denna värld som kan spela gitarr, kommer spelar enkelt väl bara inte att klippa den. Du behöver något extra att stiga upp som en Gud som rock. Anser de...

Hur man gör en Green Lantern ring-inklusive en glödande version!

Här är hur du gör din egen harts kasta Green Lantern ring. Här en fullständig översyn av min ursprungliga instructable om hur man gör en Green Lantern ring, som tidigare bara visade hur en cast sterling silver ring skapas. Eftersom många människor in...

UPPBLÅSBARA GLÖDANDE HALLOWEEN BOO GHOST!

Två goda vänner till mig älskar Halloween och gör sin egen lilla spökhus i år. Eftersom jag älskar att göra Halloween dekorationer, men har ingen plats att lagra dem när jag gör dem, var jag mycket glad att erbjuda att göra dem en ghost dekoration. M...

Kuslig glödande blob monster

detta Instructable visar hur man bygger ett radioaktivt utseende, glödande goo monster som stiger, vrider sig och flyttar av sig själv. Det ser ut som människoätande Blob från skräckfilmen med samma namn, och gör en dundrande Halloween dekoration. Go...

Wearable Jack O'Lantern hänge i mindre än 10 minuter

Nu om din på mig, och du vänta på sista minuten redo din halloween-kostym, är här en snabb idé/prop som du kan lägga till din kostym för att "WOW faktor"...Bygga den bärbara Jack O'Lantern hängande i mindre än 10 minuter, med en liten pumpa och...

Löda konstruerade inramade hänge

i denna "i klassrummet" tutorial kommer till dig genom att skapa Linus smycken, lära att löda konstruera en Sterling Silver ram runt en rulle tryckt bild. Tips och tekniker inkluderar: Hur att göra mål och böja skarpa 90 graders hörn, fil passar...

Glöd i mörka tråd lindade hänge

Hej, mitt namn är Jenn, och jag är en brännare.Jag delta Burning Man varje år, och det är i fokus för min hela årets kul. Burning Man bygger på tio centrala principer, inklusive radikala uttryck och gifting.Detta Instructable kommer att lära dig hur...

Glödande livsmedel! Matlagning färgglatt i ultraviolett ljus.

För att Linda upp i slutet av min diskussion om färger i världen av vegetabilier, vi avslutar med ganska konstiga föremål för ultraviolett livsmedel. Det finns flera livsmedel som är självlysande i UV-belysning och deras beteende verkar ha ingenting...

Hur till hacka den glödande kol Sous Vide registeransvarige in en Crockpot

Lägre öst kök har en stor öppen källkod sous vide controller kallas den glödande kol. Jag hade turen att möta LEK folket på BioCurious där de gjorde en klass där vi byggt Ember handkontrollen och fick prova några biff av en de redan byggda! Jag rekom...

Glödande Sugru hängsmycke (för Burning Man 2013)

i detta Instructable jag ska förklara hur skapa ett glödande hänge gjord av enkla material. Ingen konstruktion/programmering kunskaper är kräver, dock måste du veta hur man gör några grundläggande lödning.Jag har tillbringat en massa tid på att försö...

Glödande LED hjärta light

göra en cool glödande hjärtformade ljus, för att särskilda någon!Steg 1: Översiktsplanen Ok, så jag ville göra min fru lite något speciellt för alla hjärtans dag. Något att säga, "Du tända mitt avfyrar" eller "Du gör mitt hjärta glöd"...

Glödande Mousetrap maskin

med åtta råttfällor och en handfull lysdioder, kan du också göra ett högt ljud som verkar intressant med din alldeles egna glödande råttfälla maskin.Steg 1: material Den viktigaste delen av projektet är att få de rätt råttfällor. Inte frestas att köp...

Glödande bild

För detta projekt konstruerar man en bild med en ljus upp bakgrund. Syftet med detta projekt är att ha en bakgrund som ändrar färg beroende på hur mycket ljus som i rummet. Detta är en riktigt cool effekt och kan användas på nästan alla bilder. Jag h...