Glue Stick SafeLim Stick Safe är ett roligt enkelt projekt att göra. Det är bra för att lagra små grejer som kontanter, kulor, anteckningar, eller använda bara det för en liten behållare för liten skruv eller något du kan tänka dig. Lim pinnar kommer i många olika storlekar använde jag en storlek som var lite större än en sak av cap stick. Kasta det oavgjort som andra människor inte skulle plocka upp för limning. Detta projekt kräver endast några verktyg för att göra.

Se Steg
Relaterade Ämnen

CHAP Stick Safe

Chap Stick säker är en cool liten trygg att göra. Det är en mindre behållare så det kommer bara hålla små objekt. Jag använder det främst för förvaring av kontanter. Du kan sätta andra saker i det också. Det är trevligt för lagring i en handväska ell...

Diffused Glue Stick Lamp

Förra veckan fick jag limpistolen beställde jag nästan en månad sedan som jag ersatte med min äldre mini limpistol. Den mini limpistolen används tunna lim sticks(7mm) den nya som jag fick som används endast normal storlek lim sticks(10mm). Så jag had...

Mini LED ljus stick

göra denna coola mini LED ljus stickSteg 1: Saker som behövs 1. penna2. heta glu stick3. 2 liten klocka batterier4. röd, grön eller blu LEDSteg 2: skapa ta hela pennan isär & hålla röretSteg 3: skapa #2 tvinga heta glu stick på minst 2mm i pennan rör...

DIY USB nödljus

De flesta moderna smartphones idag har en inbyggd ficklampa App., och vi inte ibland använder det om inte vi behöver också., eftersom den äter en hel del batteri juice., och de flesta smartphone användare idag äger minst en powerbank., som batteriet...

Nintendo Wii bordtennis racketar

några dagar sedan var jag spelar Wii Sports på min Nintendo Wii... Jag spelade power cruising, fäktning, bowling osv... men jag gillade bordtennis mest och jag spelat alltid det med min vän!Så jag gick online och sökte för ett Wii bordtennis Racket.....

Skylanders träd Rex kostym

min son är verkligen i Skylanders och i år han ville klä upp som en av jättarna karaktärerna heter tree Rex. Leta på internet fanns det inte mycket att välja mellan. Det fanns alternativ på Walmart och mål men jag gillar verkligen inte kvaliteten av...

LEGObot 3D-skrivare

ända sedan jag såg den första makerbot, jag har varit besatt av 3D-utskrifter, jag är en teknolog och jag inte har en extra $800-$2500, och har gjort mitt bästa för att skapa en av vad jag har på handen. Jag försökte använda arduino med lätt drivruti...

Zip-Lights!

Jag nyligen bröt min natt ljus som jag tappade den... så jag behövde en nattlampa, och efter lite forskande etc, jag tänkte varför inte göra en zip knyta kub nattlampa! Ljuset var liten men tillräcklig ljusstyrka för mig!Jag hade en utmaning inför......

Hur man gör dubbla pistoler

Showdown är nere! Göra dessa dubbla pistoler och skjuta som ett proffs!Steg 1: material Behöver du:•Scissors•Glue stick•Bandet•Crayons (valfritt)Indexmarkering kort•Binder papperSteg 2: Bodys Skära av den tjocka röda linjen med hål bredvid den. Rulla...

Hur man gör den 4 x 4 Pump Minigun

Hmm.Steg 1: material Behöver du:•Binder papperIndexmarkering kort?•Glue stick•Scissors•BandetSteg 2:4 x 4 rör Få 2 pappersark binder, skär dem i halvor och rulla ihop dem med lim och tejp.Steg 3: Tejpa fast den Tejpa alla rören som dennaSteg 4: Wrap...

Hur man gör stål Scoper

behöver du:•Scissors•Bandet•Binder papper•Glue stickIndexmarkering kortSteg 1: Ett fat Rullpapper i ett lim minneSteg 2: Anslut och räckvidd Ansluta röret till annan och göra ett scope som är gjord av ett registerkort och tejpa fast den röretSteg 3:...

Tilltag en thon

är det dags för en PRANKER Guide!Dessa är kul!Njut!Och jag är inte ansvarig för några skador (någon som tar dig till läkaren utan anledning).Steg 1: Fake scratch Start by adding a base of glue stick to the skin you're working on. Låt torka. Det bör i...

Spela in Album boka

jag skriver den här guiden bygger på layouten på min skivomslag. Du kan ändra dessa steg för att passa din skivomslag.Steg 1: levererar-spela in album-beige skrivare 101 pappersark-skarp penna-lim jag använde 2 sorter helt enkelt eftersom man tar til...

RGB handgjorda Alien Ware Head telefon Stand

Tanken bakom byggnaden den här hörlurar stannande är själv inspirerad & jag alltid försöka bygga något nytt och unikt för min PC-skrivbord. Jag letar headphone stand & alla head telefon stå ser simples och kostsamman som compaired till sitt utseen...

Spelet av troner Sigil

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör enspelet av troner sigil särskilt skarp sigil men stegen kan användas för att skapa någon sigil valfri. För att göra detta instructable behöver du några verktyg och utrustning. Dessa inkluderar...

Instructables Robot hörlurar

jag har alltid gillat instructables robot, och alltid försökt att göra lite saker med den roboten som den instructable jag gjort ett par veckor sedan: USB-Powered Instructables Robot Night lampa...Så en och en halv vecka sedan jag lyssnade på Linkin...

Småbarn-Safe kylskåpsmagneter

Mina barn älskar att spela med magneter på kylen, men de flesta av dem är alltför krångliga för hans små fingrar eller alltför känslig för sitt taktlöst spel.Detta projekt är lite av en avvikelse från min vanliga lång-och-inblandade tek-tung Instruct...

Magnetiska kombination låsa bild Safe

Varför jag skulle älska att vinna en zing laserskärare...Sedan jag var liten, har jag tagit saker samman; i åratal har jag tittar igenom och lärande från Instructables. Jag älskar uppfinna, prototyper, design. Jag älskar det så mycket jag startade en...

Popsicle stick gitarr

bestämde jag att det var dags för någon att bygga en gitarr helt från popsicle pinnar... Beställde 4 000 på ebay och använde ungefär 2, 000... jag använde min Gremlin parlor storlek gitarr som mönster och började limning... tog ca 2 månader arbetar p...