Gluten fri, Paleo vänlig, Delicious, vanilj muffinsjag älskar att äta. Jag älskar verkligen, verkligen att äta. Men ibland, fyllning mitt ansikte 15 timmar av dagen med mat jag inte ska äta kommer med ett pris. Och det priset mäts i tum. Inches runt min midja. Och ibland i chins. För att råda bot på detta, jag "få rätt" och växla till en glutenfri eller paleo diet. Det går bra med min CrossFit rutin, men jag måste säga, ibland homegirl bara vill äta 1, 2, 13 cupcakes.

Så jag grävde runt och hittade några bra recept på gluten fri, paleo vänlig vanilj cupcakes. Det här är min ultimata favorit och kan göras med en av två frostings; en frukt bevara eller en dekadenta choklad glasyr!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gluten fri banan persika Muffins

jag hatar att slösa mat... och när jag ser 3 bananer på disken med bruna fläckar, min första tanke är alltid muffins! Dessa skapades eftersom jag också hade 3 perfekt mogna persikor sitter bredvid bananer. Jag älskar dessa muffins eftersom det är lit...

Gluten fri blåbär havregryn Muffins

ingredienser:6 ägg1/2 dl gräddfil1 tsk vaniljextrakt4 TB smör, smält1/2 dl honung1/2 dl kokos mjöl1/4 tsk salt1/2 tsk bakpulver1 kopp certifierade gluten fri havregryn1 kopp blåbärInstruktioner:1. Värm ugnen till 350 grader. Linje ett 12 cup muffin t...

Ägg, skinka och ost frukost muffins (gluten fri eller vanlig)

dessa muffins är packad med protein och är bra för en på go frukost.1. lätt Smörj en muffinsplåt och Värm ugnen till 350.2. smula en fjärdedel av ett kex (jag använder gluten fri kex) i varje muffin kopp och tryck på ströbröd till formen en skorpa.3....

Gluten och mejeri-fri mörk choklad Chip linfrö Muffins

I detta instructable, mina två systerdöttrar och jag kommer att lära dig hur man gör Gluten och mejeriprodukter gratis linfrö Muffins med mörk choklad Chips. En särskild behandling, eftersom båda mina systerdöttrar inte kan ha gluten. På semester i A...

Gluten fri Cupcakes till frukost

ingredienser:För Cupcakes:1/4 dl okokt quinoa (eller ca 1/2 kopp av överbliven kokt quinoa)1 kopp certifierade mjテカl fテカr gluten fri havre (jag gör min egen med havregryn i matberedare)2 stora mogna bananer, mosade3 ägg1/2 dl kokos palmsocker1/4 kopp...

Friska pepparkakor Paleo vänlig

Allra bästa hälsosam jul behandla som du kan göra mycket enkelt gjorda av endast naturliga ingredienser. Du kan göra alla slags former från bara cirklar pepparkakor mannen själv. Oh och inte bromsa hans ben som jag gjorde i video:-).Hur man gör peppa...

Gluten fri kokos glaserade kornbröd

Jag ville göra något lite annorlunda för min fru mors dag. eftersom min fru har aldrig haft kornbröd tänkte jag skulle ge det ett försök. Detta recept är min skapelse det tog mig ett par försök att få det rätt.Jag försöker min hand på rätter med männ...

Gluten fri jordnötssmör kakor

Gluten fri jordnötssmör kakor. Detta är en gluten fri jordnötssmör cookie som smakar som en traditionell jordnötssmör cookie. Jag har gjort tre ingrediens jordnötssmör kakor i år, men jag har alltid kände att de saknade något. Så ställa jag i mitt kö...

Rosetter (+ Gluten fri Version)

rosetter är underbara. De är lätta, krispig och lite söt. De är som en viss typ av potatis chip, du kan inte äta bara en. De anses vara en jul typ cookie, men jag kommer och har gjort och ätit dem när som helst, men jag inte fixa dem ofta nog att ha...

Mochi Cupcakes - Gluten fri, mångsidig och Healthy-ish

om du älskar mochi och andra Sega, tät desserter, då du måste prova dessa cupcakes! De är natually gluten fri och super mångsidig, som ni kan se i olika pålägg jag använde i detta parti (även den vanliga versionen är bara så läcker).Jag har också gjo...

Mini pajer Rosebud (äpple) - med en gluten fria alternativet

min man inte har en söt tand (eller fyllningar!) men plågas av en vete allergi. Så, kommer med en alla hjärtans dessert kan vara lite av en utmaning--särskilt eftersom jag inte vill konsumera smaskig efterrätt kalorier ensam.Genom att kombinera roseb...

Gluten fri cashewnötter måltid Mini banan munkar med mörk choklad ringla

som inte älskar munkar? Jag har blivit kär med Trader Joes nya cashewnötter måltid. Det tillför en touch av sötma och hjälper till att hålla gluten fri bakning torkar ut. Jag känner ofta skuld att göra söta behandlar för mina barn så att lägga till e...

Gluten fri Nanaimo Cheesecake

jag ska släktträff med många allergier och begränsningar. Jag gjorde två cheesecakes som garanterar att alla kan njuta av deras efterrätt!Steg 1: ingredienser Gluten fri skorpa (gör två cupcakes)-2 gluten fri oreos-2 gluten fri gingersnaps-2 msk koko...

Gluten fri Apple ostkaka

Jag älskar hösten eftersom jag älskar äpplen och vissa andra saker som går med äpplen som kanel och kola. Nyligen kom jag över flera recept som var variationer på ett tema. Temat var äpplen och ostkaka. En av dessa recept kan hittas här: http://delic...

Gluten fri, (sockerrör) socker fri, mejeriprodukter gratis Yummiest frukt sönder

Ok, så efter äta min fylla min yummiest någonsin fuktig blåbär mandel och choklad kakor (också gluten fri, socker fri och mejeriprodukter gratis) i år nu bestämde jag mig för jag behövde lite mer variation och beslutat att arbeta på något mer... smul...

Gluten fri Key Lime Pie

så min pappas fäder dag överraskning, jag letade efter lite inspiration till pajen, hans favorit dessert. Min mamma sa att hon skulle hjälpa mig alltför. Eftersom jag bor i en gluten fri familj, behövde vi en gluten fri skorpa för våra paj. Så använd...

Göra en gluten fri socker fri mejeri fria (och ännu fortfarande läcker) chokladkaka

jag har varit off rörsocker under många år och hade nyligen att sluta äta vete och mejeriprodukter, så istället för att bara döda mig själv jag anpassade ett en pan choklad brownie recept för denna läckra, lätt kaka.Det brukar vara fluffiga kakan i v...

Gluten fri Zucchini bröd

http://www.savynaturalista.com/2013/09/17/gluten-free-zucchini-bread/Gluten fri Zucchini bröd recept:2 dl glutenfri bakning mix1 ½ dl riven zucchini (packad)3 ägg1 kopp smält vispad smör (saltade)¼ kopp mjölk (jag använde mandel)½ dl brunt (packad)½...

Gluten fri Gnocchi med get ostsås och grönsaker

jag kunde inte tro min lycka när jag hittade gluten fri gnocchi, av ett företag som heter Delallo, i butiken denna vecka. Detta är en av de italienska livsmedel jag missade ofta efter att ha gått fri gluten. Detta recept är mycket mångsidig, så känn...